Orjinalinde şarap ne kadar durursa o kadar iyi tat alır denilir, peki öyleyse neden skt var üzerlerinde. Şarabına göre değişir, ama avm den aldığın 100 ila 200 tl arası şarapları saklamanı önermem.
ama üretim tarihi 2005, şişeleme tarihi 2007 yazıyor zaten onun hemen sağında ise gri noktalı yazı ile mayıs 2012 yazıyor :D o yazıyı merak ettim 2012 de mi şişelenmiş eğer öyle ise, 2012 yazan ney :/
Çok teşekkürler, arkasında yıllandırılabilir yazıyor onun da altında gri noktalı bir yazı ile mayıs 2012 yazıyor çözemedim. PN ne anlama geliyor acaba parti numarası mı diyeceğim de tarih ne alaka bu sefer de :D
Hahaha, evet yıllanmışı kesinlikle güzel oluyor ama bazıları yıllanmaya müsait değilmiş kafamda şu soru var, arkasında bu yazı yazıyor olsa da bu marka şarabın yıllanmışını içmek sorun yaratır mı:/ Ayrıca şaraptanmı bilmem ama gayet iyisin. Yorum için de teşekkürler
Yani orada demek istediğim aradan zaman geçmiş şarap yıllanmış diye tabir edilir lakin yıllanmadığından içilmezmiş, aynen onu diyorum sence bu şarap sorun çıkarır mı
Yani orada demek istediğim aradan zaman geçmiş şarap yıllanmış diye tabir edilir lakin yıllanmadığından içilmezmiş, aynen onu diyorum sence bu şarap sorun çıkarır mı
En İyi Cevaplar