Yeme & İçme Şarap sade içilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 kırmızı şaraba kola karıştırmamak zararlı mı? Şarap sade içilir mi? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 4 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Hiç içmemek daha güzeli gadası 0 0 Yorumla
TakkeliHoca Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eig 100% 4 ay tövbe. şarap kokteylle içilmezki. 0 1 Yorumla Soran 4 ay nasıl içilirrr Yorumla
Elas11 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 4 ay Şarp kalitesiyle kolaya falan gerek yok bir şarap kolayla servis ediliyorsa kötüdür. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay Yeme & İçme konusunda 13,3b görüş paylaştı. Evet içilir 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 32 4 ay Yeme & İçme konusunda 2,6b görüş paylaştı. Şarap asla kokteyl içkisi değildir, sek içilir. 1 6 Yorumla Soran 4 ay normalde kolayla karıştırıyorum ama evde kola bitti ve bakkala gitmek çok zor geliyor sade içsem sorun olur mu? Yorumla BloodyGamer 4 ay Kolayla karıştırman asıl sorun😂 Yorumla Soran 4 ay uzun süredir şarap tüketiyorum hiç sorgulamadım neden karıştırıyorum falan diye xkelfle Yorumla Soran 4 ay öylesine içiyorum da kafa yapmıyor zaten Yorumla BloodyGamer 4 ay Şarap kafa yapan bir içki değil zaten. Fazla tüketirsen anca yapar. Yani kola ile karıştırınca alkolün etkisi kaybolmuyor. Yorumla Soran 4 ay evet dediğim gibi kafa yapmıyor, 1.5 lt bitirmeme rağmen :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Şarap içilmez gel viski ısmarlayım 0 12 Yorumla Soran 4 ay olurrrrr Yorumla Görüş sahibi 4 ay Nerelisin Yorumla Soran 4 ay sc ver eklimm Yorumla Görüş sahibi 4 ay Gizliden mi çıkayım Yorumla Soran 4 ay snap kullanıyor musun Yorumla Görüş sahibi 4 ay Hayır Yorumla Soran 4 ay numaranı ver desem dmdmd Yorumla Soran 4 ay ama burdan biraz zor Yorumla Görüş sahibi 4 ay Gizliden çıkayım sen istk at Yorumla Soran 4 ay tamam Yorumla Görüş sahibi 4 ay Çıktım Yorumla Görüş sahibi 4 ay Yoksun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Hiç içmemek daha güzeli gadası
tövbe. şarap kokteylle içilmezki.
nasıl içilirrr
Saçma bir tadı olur içme bence öyle
Şarp kalitesiyle kolaya falan gerek yok bir şarap kolayla servis ediliyorsa kötüdür.
Evet içilir
Sek içilir
yani ben gazozla içebiliyorum sadece
Şarap asla kokteyl içkisi değildir, sek içilir.
normalde kolayla karıştırıyorum ama evde kola bitti ve bakkala gitmek çok zor geliyor sade içsem sorun olur mu?
Kolayla karıştırman asıl sorun😂
uzun süredir şarap tüketiyorum hiç sorgulamadım neden karıştırıyorum falan diye xkelfle
öylesine içiyorum da kafa yapmıyor zaten
Şarap kafa yapan bir içki değil zaten. Fazla tüketirsen anca yapar. Yani kola ile karıştırınca alkolün etkisi kaybolmuyor.
evet dediğim gibi kafa yapmıyor, 1.5 lt bitirmeme rağmen :)
Şarap içilmez gel viski ısmarlayım
olurrrrr
Nerelisin
sc ver eklimm
Gizliden mi çıkayım
snap kullanıyor musun
Hayır
numaranı ver desem dmdmd
ama burdan biraz zor
Gizliden çıkayım sen istk at
tamam
Çıktım