Diğer Günde kaç defa işiyorsunuz ve sıçıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet kaç defa sayabilen var mı? Güncellemeler+1 yıl Ben günde 5 defa iserim 1 kere sicarim Günde kaç defa işiyorsunuz ve sıçıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gunde 5 kezz cisKaka ise 2 güne bir :))) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de bazen 2 günde 1 sicarim. O da ayda 1 ya da 2 ayda 1 olur. Ama fix 1 kere sicarim.Dolu dolu mu sicarsin. Güm letirmisin lavaboyu Yorumla
Donsuz-casanova Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl 3-4 defa işiyom not mu alcan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl He not alcam 😂 ben hiç saymadim Yorumla Donsuz-casanova +1 yıl Saymak lazm değl aşağı yukarı bilinir :)) Yorumla Soran +1 yıl 4, 5 defa. Ama günde 1 kez sicarim her sabah Yorumla Donsuz-casanova +1 yıl Onları mı saydın:)) niye sabaah Yorumla Soran +1 yıl Valla uykudan kalkar kalkmaz ilk gittigim yer. Yarım saat en az kalırım Yorumla Donsuz-casanova +1 yıl Maşallah:)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gunde 5 kezz cis
Kaka ise 2 güne bir :)))
Ben de bazen 2 günde 1 sicarim. O da ayda 1 ya da 2 ayda 1 olur. Ama fix 1 kere sicarim.
Dolu dolu mu sicarsin. Güm letirmisin lavaboyu
3-4 defa işiyom not mu alcan
He not alcam 😂 ben hiç saymadim
Saymak lazm değl aşağı yukarı bilinir :))
4, 5 defa. Ama günde 1 kez sicarim her sabah
Onları mı saydın:)) niye sabaah
Valla uykudan kalkar kalkmaz ilk gittigim yer. Yarım saat en az kalırım
Maşallah:))