Hitler'in, Yahudileri sabun yapmasının "ASIL" nedeni neydi?

Yani tamam şimdi çok bilenler başlayacak, yok ekonomiyi ele geçirmişlerdi, Hitler deliydi falan filan gibi zırvalıklara ama arkadaşlar o işler öyle olmaz. Dünyanın en güçlü devletinin başına geçen, Kavgam kitabıyla kendini net olarak ifade eden bir liderin deliydi, ekonomiyi Yahudiler ele geçirmişti falan filan gibi anlamsız mazeretleri öne sürerseniz, beni inandıramaz, ancak el alemin lafına kuyruk olursunuz. Bana Hitler'in bütün Avrupa'yı yakacak kadar gözünü döndüren "GERÇEK" nedeni söyleyebilecek cesur yüreğe, bir Etipuf benden. Ayrıca şu çok bilenler, her yerde Hitler faşistti diyenler varya, tahminim çoğu Hitler'in sadece Yahudileri değil, onlarla birlikte Çingeneleri de sabun yaptığını bilmediklerini düşünüyorum. Aaaaa öyelmiymiş... Tabi öyle.. Sen tarihi Facebooktan, Hollywood'dan öğrenirsen tabi ki bunları bilmezsin sevgili aydıncık. Bitti mi... Bitmedi.. Size bilmediğiniz bir şey daha yazayım.. Hitler, Yahudileri sabun yaparken, dolaylı yoldan Osmanlı nın da intikamını alıyordu. Zira bizim 1. dünya savaşını kaybetmemizdeki Yahudi etkisi sadece Osmanlı topraklarında yaşayan Yahudilerle olmadı. Alman, Yahudileri de Türkler paramparça olsun diye çok emek sarf ettiler.
Bakın ip ucunu verdim bile... 1. Dünya savaşı dedim. Buyurun söz sizde?
Hitler'in, Yahudileri sabun yapmasının "ASIL" nedeni neydi?