Güncellemeler
1 yıl
Neden soruma cevap verememis olabilir?
once bilmek icin sordum.. Hitler bir hristiyan miydi? Cevap. Evet olunca. Peki neden. Inandigi bir peygamberle ayni irktan olanlari katletti diye sordum.. cevap veremedi ik mik yapti. ama uzgundu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hitler'in din anlayışı klasik hıristiyanlık değil ki. O eski cermen paganizmi ile hrıstiyanlığı harmanlamak istiyordu.
Cok ilginc. Aslinda Ben bilmiyordum. Avusturyalilarin Nazi ordusunda savastigini? Sasirdim ve aklimda olan soruyu sordum hemen
Avusturyalılar da Alman. Hitlerde Avusturyalı.
Sümmeyecim yorumum altında tartışma çıkarma rica ediyorum.
Gercekler farkliydi diyorsun. Cok ilginc. Ogrenmeye devam. Sagol
Netenyahu da aynı ırktan. Ne yani serbestce adam oldurmesine izin mi verilsin? Zaten hitler de yahudiydi.
Hitler. Alman degil miydi?
Hayir aslen yahudi oldugu soyleniyor. Zaten tipinden ve yaptiklarindan da belli
Hayir. Yahudiler. isanin. Irkindandi. Nite saygi duymadi isaya duydugu gibi
Simdi Turkiye de birsurü osmanlı torunu var ingilizlerle anladip fevletin basina gecip Turk milletini esip somürup. sahiplerine oara yediriyorlar? Onlar kenfi irklarina neden saygi duymuyorsa ayni sebeptendi. Bazi insanlar alinir satilir ya da seytana tuhunu teslim eder. Mesela Turkiye de birsuru musluman var ama Peygamberlerinin irkindan olan arapları binkasik suda bogarlar neden?
İsa nasıl yahudi?
Böyük oyunu bozmuş asjklşdajklş
@sumeyyeklc anlamadım ne dediğini açıklar mısın?
İsa'nın gelişiyle Hristiyanlık geldi.
@cokmeraklibirilerii tamam ama isa hristiyan sayılır o dini yaydı ve uzun yıllar o dine mensuptu. Yahudi diyemeyiz bu yüzden
Yahudi'den kasıt din değil, millet ve köken bence. İsa, Yahudi bir millete mensup Hristiyanlığı yaymakla görevli bir peygamberdi.
@cokmeraklibirilerii anlıyorum belki İsrailoğulları deseydi daha açık olurdu böyle olunca diğer anlamı gibi geliyor.
Evet. Biraz kafa karıştırıcı olmuş bence de. 🙃
isa. Iyi bir Yahudiydi ve. Peygamber olarak gonderilmisti