Hiç aşk tutkunu oldunuz mu gururunuzu yok sayacak kadar? Cevapları görelim. :D
Hadi bir sevsinde göreyim onu..
Sen ne diyosun bee? Kutuplara giderim onla.
Diğer(Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bende o aşk tutkunlarından biriydim bir zamanlar ama zaman geçince o da geçiyormuş ve şunu biliyorum kalp kan pompalıyor aşkla alakası yok.İnsan beyniyle sever.Herşeyi hafızada tutan beyindir ve kalbinizde birşey hissediyorsanız bu yine beyinin işidir sinirleri uyarır çünkü.Canım sıkıldı böyle bilimsele dayandım işte..Aşkta gurur olmaz da haketmesi lazım karşıdakinin.Onu da bilmediğimiz için bir başkası için gururunuzu yoksaymayın değeriniz düşer.
Teknik olarak göz gördüğünü beyine aktarır beyin tepkime sağlar kalbi uyarır kalp olağan dışı durumlarda hızlı attığından kalp-aşkla bir nevi bileşmiştir. Tarihçesini böyle biliyorum bunun ben. :D
Ayrılma durumlarında ağlaşmalar falan filan... genellikle sonradan pişman olunacak şeyler. Haklısın.
Her yerim kırılsada severim
Kalbin daha çok sevebileceği nadir etkilerden biridir kırılması insan oğlu nankördür her sözü kaldıramaz lan dersin zoruna gider skersin hoşuna gider :) bazılarında aşkı coşturuyor kalp kırılması .s
Demiyorum ama olabilir :)
:))
ben aşık oldum ama öyle birine aşık oldum ki gururumu asla ayaklarımın altına almama izin vermedi çünkü o gerçekten sevilmeye değerdi..
Cevap
23Cevap
sevmek ayrı, kırılmak ayrı, kırılsan da seversin gerçekten sevdiysen... kızamazsın kalbini kırana... hakkım helal der çeker gidersin içinde çözemediğin anlamlar varken... kırıldıysan eğer sevsen de duramaz gidersin zaten...
sever ama uzun sürmez sevgisi, kırık kalple yaşanmaz ki
Necip Fazıl Üstada sormuşlar; Kırılan kalp yine severmi?
Üstat da "evet" demiş.
Adam "peki, Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?"
Üstat da cevap vermiş; Peki sen hiç Bardak kırıldı diye Su içmekten vazgeçtin mi?
Oldum ve artık nedense aşkı kimsede hissetmiyorum. 3 Yıl geçti aradan anca sevişkenlik duygusu var. Aşkı öldürdü bu ayrılık...
-Üstada sormuşlar kırılan kalp yine sever mi?
Üstat da;Evet demiş..
Adam peki demiş,
-Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?
Üstat da cevap vermiş;Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi ?
Sevebilir belki lakin aşk biraz buruk yaşanır. Sevilen kişiye büyük iş düşüyor burada.. Onun aşka dair sözleri ve davranışları kalbi tekrar onarabilir de daha fazla kırabilir de..
Normalde sever heralde ama benimki cok kirilirsa sevmiyor :) direk soguma :)
beni kırdıktan sonra hissettiğim nefret beni intikama zorlar intikam aldıktan sonra eskisi gibi sevmeye devam ederim.
oldum da olan bana oluyor gerek yok böyle şeylere insan dediğin ne kadar sevilirki.
evet seviyor...kalp istedigi kadar kirilsin yinede o kisiyi ariyor :/
sever aşıksa sever isterse s*ksin yine sever yine sever kaçışı yok
Yürünür valla
üstada sorarlar,kalbin kırılınca sevmekten vazgeçermisin.üstat cevap verir;sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi
kalp kırıldımı bır kere asla unutmaz bırdaha yıne sever sevmeyede ıcındede hep bır ukde kalır yapıstırılmıyorkı uhuyla hep
Kalp bu , anasının poselen takımı değil.
Nasıl sevsin ?(!)
bilmem daha önce hiç kırılmadı
kırılsada 502 yapıştırıcı ile yapıştırırım sorun olmaz :))
Hayır kalp kırılsa da sevmez zamanla sevgisi biter
kalp kırılsa da sever ama; kalp kırgınlıkları unutmaz.
Her zman değil evet kırılsada sever ama çok kırıldıysa soğur bile
Bir gece ay bana sordu,neden seni ağlatan bir kiz'la birlikte'sin diye. Aya döndüm dedimki;
Sen gökyüzünden vazgecebilirmisin?
eskisinden daha iyi bile olur seviyosa olur kardesım ...ama saten sevmıosa eskısı gıbı olmass tabıı ki
Kırılan kalp hala atabilir ama eskisi gibi sevemez.
Kalbimi kirani bende hayatimdan kirarim, yaklasamaz bir daha bana.
evet sever.ama kırık kalp ne sevebilirse?
anlayışına hayran kaldım doğrusu.sorduğun suruna sahip çıkmanı beklerdim.ciddiyetsiz buldum inan
benim ki sevmez beni sevmeyeni sevmem.
sevecek tabi işi ne kan mı pompalasın boş boş:D
gerçek sevmişse kırıldıktan sonrada sever
gerçekten seven kalp herşeye dayanır emin ol herşeye sevmiyorum desede sever
Sever... Ferhat abi öyle demiş :)
kırılma şekli önemli ;)
Sevebilir , kırıkları iyileşir ama izleri kalır eskisi gibi olmaz ..
kırık kalp daha iyi sever özü dışa akmıştır
olmuştum bir zamanlar
kalbim kırılırsa sevmem öyle bir yapım var.
Hayıır.. Kimse benden değerli değil
Yemisim gururunu seviyorum uleeyynn ::D
severf de eskisi gibi olmaz
öyle bir severkiii :)
Bir amanlar sevmiştim de şimdi hissizim .
kırılan kalp sevmez :)
Sevmez,kırılmadan önceki hali gibi sevemez...
Kalp kırılsa da atar..
n.h sever o kalp :D
sevdikde ne oldu hiçbirşey
En azından eskisi kadar sevmez.
Gercek sevişse sever.
Ewet seviyor malesef
çok nadir olur
Ben sevmem.
bi ara oldu evet.
Sevmez
Hayır olmadım
eskisi gibi olmaz