Arkadaşlar ben özel bir şirkette çalışıyorum. Patronum 33 yaşında bir bayan ve bir süredir kendisiyle beraber oluyorum. Daha doğrusu mecburen oluyorum çünkü zorla yapıyor. 2 ay önce mesai bitiminden sonra beni ofisine çağırdı ve şirkette kimse kalmadıktan sonra beni öpmeye başladı. Uzaklaştım ve ne yaptığını sordum. "Kariyerin ve maddi konuda rahatlık için bana karşı koyma" dedi. "İstemiyorum şu anki konumumdan memnunum" dediğimde ise diziyle hayalarıma vurdu. "Erkekliğin için de karşı koyma o zaman" dedi ve 2 aydır o ne derse onu yapıyorum. Adeta cinsel kölesi oldum ve ne zaman isterse sevişmek zorundayım. Normalde almam gereken maaşın tam 3 katını alıyorum ama bu nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum. Kendisi evli ve kocasıyla neredeyse hiç bir araya gelmeyip her mesai bitiminden sonra benimle birlikte oluyor. Böyle giderse benim özel bir hayatım olmayacak. Nasıl bir yol izlemeliyim bu saatten sonra? Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler.
Cevabın nedir?
+1 yılne iğrenç kadın o* olmuş sende jşgolo olmuşsun , iğrenç bır ilişki . ne beyın var o karıda parası varya istediği gıbı at koşturuyor bence o kadının çıplak fotolarını cek, işten kovulsan bıle ona ılerde şantaj yaparsın , vidosunu you tube falan verırsın bunu düşün derim.
110 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim buradaki isimin derdinde degilim zaten keske sadece kovsa. Inada bindirirse baska girecegim yerlere de kotu referans verip girmeme engel olabilir. Bir de daha ilk teklifini reddettim diye diz atan kadinin, santajdan sonra nasil gozu doner bir kadin olarak sen daha iyi tahmin edersin benden.
- +1 yıl
yoo ne gozeu dönecek ne mAL olduğunu cümle alem bılecek o senden daha çok korkar ben senın yerınde olsam bunu yapardım ama sen bılırsın , kendını garantiye al bence
Soran+1 yılOnce normal yoldan oturuo bir yemekte falan konusmayi denesen ise yarar mi? Caresizce rica etsem ve beni azad etse? Gerekirse isten cikar veya eski maasimda calismaya devam ediyim ama iliskimiz patron-personel iliskisine geri donsun desem? Eger ise yaramazsa sonra sizin planlari uygulamaya koyarim?
- +1 yıl
bana mantıklı gelmedı konuşmaların , pardon ama bu işte bır tuhaflık var ve sadece o kadında suçta yok sende de bır işler var gibi geldi yanı sende az değilsin, dediğim seyler hemen aklına yatmış gıbı bılmıyorum ama ikinizde aynısınız
Soran+1 yılBenim sucum ne burada pardon ama? Fikir verdiniz yani aklima yatmasindaki anormallik ne? Benim derdim, isimi kaybetmek pahasina bu karmasadan kurtulmak.
- +1 yıl
iyi bır ıstemı çalışıyorsun yoksa ozelde mısın sen , bu kadın eşiyle mutsuz senlede tatmın oluyor bence kameraya cek yarın obır gun senden sıkılıp işten kovarsa bunlar elınde koz olur, malum zengin karının yapamayacağu bışey yoktur bencıl olur onlar senıde yarın o bırgun atar , en ıyısı bunu yap.
- +1 yıl
bu karı paranın ve torpilin getırdığı seyler herkesı elde etmeye alışmış sende mantıklı dusun ve akıllı ol derim.
- +1 yıl
belkıde bılıyor adamda zengın oda başkasıyla yapıyordur bunlar bırbırını aldatıyor
Soran+1 yılBirbirlerini yesinler umrumda degil bana bulasmasinlar cok sikildim bu entrikadan. Istedigi erkegi elde edebilir. Soylicem ben isten ayriliyorum diye.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok iğrenç bir durum.Psikolojin ne halde hiç tahmin bile edemiyorum.Bence sen istifanı hazırla ama öncelikle bir iş bak kendine.Para herşey değil ki.Yazk etme kendine bence.Ne ar damarı çatlamış insanlar var ya dünyada.
29 Yorumla
Soran+1 yıliş bulmadan çıkamam çünkü çok fazla kazanıyorum burada. ayrıca istifamı kabul eder mi bilmiyorum dediğim gibi onunla birlikte olmayı reddettiğimde bana vuruyor.
- +1 yıl
Kız arkadaşın yok mu senin ya.
Soran+1 yılvardı ayrıldım çünkü tehdit ediyordu çok uğraşırsın kaçarsan diye. hem söyler diye korktum hem de onu aldatmış olmayı kendime yediremeyeceğim için yürümediğini söyleyip ayrıldım ilk birlikteliğimizden sonra.
- +1 yıl
dicek bişide bulamıyorum . zorla cinsel birliktelik.. Yani bence iizini kaybettir,
Soran+1 yılama iş? kariyerim bu şirkette başladı ve ilerliyor yani beni bulması çok kolay olur. başka yerlerde bulacağım işe de engel olabilir yani dediğim gibi eli kolu çok uzun ve yetkisi büyük biri kendisi. bu yaştan sonra başka bir bölüm okuyup yeni bir konuda uzmanlaşmam da imkansız. yani beni azad etmesi için bir yol bulmam lazım.
- +1 yıl
:) Hiç bir fikrim yok ama yerinde olmak istemezdim kesinlikle.
Soran+1 yıltabi ki istemezsin ya bir bayansın sen o çok daha kötü bir şey. ben de bir yolunu bulup kurtulacağım ama çok teşekkür ederim ilgin ve yardımın için.
- +1 yıl
Rica ederim ama geleceğini düşün ona göre hareket etmeni tavsiye ederim.yakın zamanda kurtulursun umarım
Soran+1 yılTekrar tesekkur ederim en kisa zamanda kurtulacagim zaten onu memnun etmedigimde diz atmasi beni deliye donduruyor. Aptal kadin, ilerde baskasiyla evlencem soncta cocugum olmazsa nasil vicdani rahat etcek.
çok inandırıcı gelmedi ama yorumlarını okudum
madem böyle eli kolu uzun diyosun ilerde illaki başına bir iş açar
bence video ses kaydı tarzı bişey çek ve her ihtimale karşı sakla
bide patronun çekici bir bayan değil sanırım16 Yorumla
Soran+1 yılya çekici sayılır ama sonuçta 9 yaş fark var aramızda yani bu yaşımda neden böyle biriyle takılayım ki? o kayıtlar onun kadar benim de başımı yakar ama bir yere vereceğime inanmaz ki kaydı gösterdiğimde de. şantaj yapmam onu iyice sinirlendirir mi diye düşünüyorum yoksa aklıma geldi benim de onu tehdit ederek kendini geri çekmesini sağlamak.
- +1 yıl
arkadaşım suudi arabistanda yaşamıyorsunki ne bu çekingenlik belli ki bayağı tırsmışsın
sektörde söz sahibi olabilir fakat para mevzusuna bukadar takılma eğer namusunla para kazanmak istersen çöpçülük bile yaparsın bu iş bukadar nettin burada mesele helal haramdır bence.
ama sen hem seks hem dolgun maaş sonra ilerde sıkılırsam nabacam diyosun o kadında senle 10 yıl geçirmez zaten senden başka kimler çakıyodur ona şüphen olmasın
bide bu çekingenliğini anlamak için soruyorum hangi sektör ?
Soran+1 yılIsmini vermeyeyim simdi direkt anlasilir ama bir urun uzerine yogunlasilmis seyin satisi yani ev, ofis, her turlu kapali alanda diyim belki cikarirsin. Belli bir markayiz ama ben iktisatciyim yani mali departmandayim. Umarim benden bir an once sikilir ve kapinin onune koyar.
Soran+1 yılTesekkur ederim su an icin sesimi cikarmiyorum sorun yok ama sorun olmadan da kurtulsam iyi olur. Tekrar tesekkurler ilgin icin
Yaşın kaç? Vallahi kardeşim kendine 1 sevgili bulana kadar patronunla yaşamaya devam et. Bu arada para biriktir.
224 Yorumla
Soran+1 yılyaşım 24 ama bu hayat bana riskli geliyor. nereye kadar böyle devam edecek? işten de patronumdan da nasıl kurtulurum? hadi takıldık eğlendik bitti ben gidiyorum dediğimde tamam güle güle diyecek biri değil kesinlikle.
Soran+1 yılHemen hemen yani zaten haftanin 5 gunu calisiyorum 4unde rahat beraberiz. Soylersem sucu bana atar kocasiyla da ugrasamam o aile basimi agritir. En kotu ikna etmeye calisirim eninde sonunda kabul eder heralde beni serbest birakmayi.
Soran+1 yılKocasi hakkinda bir fikrim yok ki zaten oyle yapiyorum ama yine de beni salacagi gunu iple cekiyorum. Bu arada soylemeyi unuttum iktisatciyim ben. Mali konulara ben bakiyorum sirketteki.
- +1 yıl
Ne kadar zamandan beri bu kadınla haftada 4 kez mesaiden sonra seks yapıyorsun? Bana göre kocası KESİNLİKLE karısının seni,nle seks yaptığını biliyordur. Muhtemelen kadın sevişmelerinizi kaydada alıyordur. Akşam kocasına izletip kocası ile de seks yapıyordur kesinlikle. Sor istersen kadına bu durumu.
Soran+1 yılO kadarini sanmiyorum ya oyle bir sey yoktur. Yaklasik 2 aydir bu durum devam ediyor.
Soran+1 yılBiliyo mu bilmiyo mu ondan emin olamam ama kayit falan soz konusu degil
Soran+1 yılAnlasilir ya ofise beraber girip beraber cikiyoruz. Sabahtan kayda baslayip ertesi gun alacak kadar saglam bir sistemle kayit yapacak hali yok. Istedigi zaman baskasini goturur.
Soran+1 yılSirketten hic cikmiyoruz ki. Herkes gittikten sonra ofise gecip basliyoruz. Is kiyafetleri tahrik etmeye daha musait oldugundan dolayi gitmeye gerek duymuyor. Ofiste de masallah bir koltuk var yatak halt etmis. Sanki o is icin dizayn etmis kadin odayi.
Soran+1 yılNapacaksin kardesim iliskimizin seyrini ogrenip? Konu bu mu? Atesini sondurecek kisi ben degilim en kisa surede bu ise son veriyorum.
Soran+1 yılhayır yok. genel olarak tüm işlere son veriyorum demek istedim bu arada normal kendi işime de.
Soran+1 yılIkna edebilirsem isi falan birakcam iste tesekkur ederim
- +1 yıl
Vallahi eğper onu her seferinde 2-3 kez uçuruyorsan ve cinsel organında kocasına göre çok daha iyi ise seni uzun süre bırakmaz. Yerinde olsam bu şekilde en az 1 sene devam ederim güzel 1 para biriktirdikten sonra ayrılmak isterdim. 1 seneye kalmaz seni bırakır 1 başkasını bulur bu kadın.
Soran+1 yılBakalim gidisata gore iste eninde sonunda kurtulacagim o zamana kadar ne yaparim bilmiyorum.
- +1 yıl
Yav dediğimi yap işte. Bana göre çok ama çok şanslısın.Ben senin yerinde olsam bu kadını evire çevire becerir para biriktiririm.İnan bana bu kadın kendisini sana becertiyor, filme alıyor, gecede filmi kocasına izletip kocasıda bunu evire çevire beceriyor. Böyle yaşayan 1 çift tanıyorum..) Beni arkadaş olarak eklesene.:)
Soran+1 yılGerek yok tesekkur ederim bu kadar fantastik planlari oldugunu sanmiyorum ama fikirler icin tesekkurler yine de
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
zorla sahip olmuş sana ya çok günah para için bunları yapman, yapması. vuruyosa sen de vur iki ağzının üstüne
11 Yorumla
Soran+1 yılpara için yapmak değil ya izin verse hemen bırakcam aramızdaki o ilişkiyi. saçmalama bir kadına vurulmaz ne kadar hak etse de. eli kolu çok uzun biri yani canımı çok yakar o yüzden sözünden çıkamıyorum şu an için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılelbet sıkılacaktır bence çok karlı valla maaşın 3 katı ne demek miss daha ne
18 Yorumla
Soran+1 yılsesimi çıkarmamama neden olan en büyük etken o zaten. başka hiçbir yerde bu ücreti alamam. ama başıma bela olacak en sonunda ortalık karışacak diye korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılfıstık gibi para işte seks kölesi olmaya değer boşver illaki bıkar yeni birisini aramaya yeltenir
Soran+1 yılumarım öyle bir şey olur çünkü ben hayatımı ip üstünde yaşayamam. hadi şimdilik sorunsuz gidiyor ama bir yerden patlak verirse bütün hayatımı karartır, duyulup yayılırsa insan içine çıkamam.
Cevap sahibi+1 yılO seni zorlamış neden hayatın alt üst olsun ki
Soran+1 yılIstedigim bir hayat degil bu.
Cevap sahibi+1 yılTamamda sadece ilerdeki hayatını etkileyecek diye korkuyorsun sonuçta tecavüz etmiyor ya sana
Soran+1 yılEvet sorun o zaten. Yoksa hic kimse bir kadinla beraber oldugu icin mizmizlanmaz heralde.
Sen erkek olduğuna eminmisin? Bu nası bişi ya bırak bir erkeğe böyle davranmayı bu zamanda bu duruma katlanacak kadın bile kalmadı neredeyse. Açıkcası doğru söylediğinden pek emin olamadım. Dediklerini yapmadığımda bana vuruyo ne ya? şaka mı? kedi yavrusumusun sen?
06 Yorumla
Soran+1 yılköklü bir şirket ve eli kolu uzun bir patron. onu sinirlendirdiğim takdirde değil buradaki işim, başka yerlerdeki geleceğim bile risk altına girecek. ne kedisinden ne yavrusundan bahsediyosun bilader öyle yoldan geçen bir kadın değil bu başına bela oldu mu kaçış planını sağlam yapmak gerekir.
Soran+1 yılolacağım hocam merak etme. senden bana fayda gelmez anlaşıldı ben kendi yolumu öyle ya da böyle bulmaya çalışacağım, eyvallah ilgin için.
- +1 yıl
Ol tabide dostum pek inandırıcı bir hikaye değil bence ben ciddiyim gerçekse at bana yardım ederim. Söylediklerin gerçekse buradaki insanların fikirleri mi seni kurtaracak :)) Madem kadın bu kadar güçlü senide bu derece kafaya takmış bu soruya gelen yorumlar seni kesin kurtarır :))
Soran+1 yılMantikli fikirler bekledim kosteklik degil. Inan buraya cevap yazan insanlar senden daha cok aydinlatti beni. Bir sekilde kurtulmaya calisacagim tekrar tesekkur ederim yardim teklifin icin de :)
- +1 yıl
:)) neyse daha fazla yorum yazmicam erkek arkadaşların bir çoğu durumun farkında. Ne sektörmüş arkadaş sanırım türkiyeyi yöneten sermaye guruplarından birinin CEO'suyla beraber oluyosun. Köle olmaya devam o ne derse o. Seni kimse kurtaramaz dostum. BU ARADA UYANINCA ELİNİ YÜZÜNÜ YIKAMAYI UNUTMA.
Basinds hata yapan sizsiniz. Basta hyr deyip isten cikacaktiniz ...allah sizi imtihan etmis ama siz kaybetmissinz cehenneme gitmektense aç kalmak iyidr
13 Yorumla
Soran+1 yılHemen cehenneme bagladin ama bir kereye mahsus sandim ve maasimin 3 katini oduyor. Ayrica daha ilk seferde reddettim onu ittim ama gitmeme izin vermedi. Erkekligime diz atip beni yere serdi ve tehdit etti ben de o aciyla karsi koyamadim ve ne dediyse yaptim.
Soran+1 yıl1 hafta sonra ne satasiyodun ya asil sen issiz misin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen evli degilsin ins.hayatin mahvolacak.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir degilim ama yine de istemiyorum kendi hayatima bakamiyorum. Bu durumda karsima dogru insan ciksa bile onunla birlikte olamam. Bu isten kurtulmadan hicbir kiza yanasmam.
işini değiştir ama tabi iş işten geçmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılbu pek mümkün değil yani bu kadar şeyden sonra kaçıp gidersem başımı çok ağrıtır. başka şirketlere girmeme de engel olur çünkü tanınan ve hatrı sayılır biri yani onu dinleyip beni almazlar başka yerler de.
Soran+1 yılHaklisin bakacagim bir caresine bu boyle devam etmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkanka bana paslasana o hatunu:D
10 Yorumla
+1 yılBaska fantezisi olan?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok film izlemişsin koçum sen?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara için kendini satıyon koçum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı