Paxera adlı ilacı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. bir tanıdık önerdi sürekli sinir stres halindeydim. Doktora gitmediğim için linç etmeyin. Sadece denemek istedim mg ramıda düşük bir ilaç zaten. Kullanmaya başladığımdan beri bende oluşan etkileri yazıyorum.
-göz bebeklerim büyük ve asla küçülmüyor.
-balık etliyim, yemek yemeye bayılan bir insanım iştahım hiç yok
-esnedikten sonra midem kalkıyor kusacakmış gibi.
-gün içerisinde sürekli esniyorum gözlerimi kapattığımda uyuyamıyorum çok zor uyuyorum.
-hayatımda hiç olmadığım kadar sakinim normalde ani tepki verdiğim şeylere artık tepki veremiyorum.
-biriyle konuşurken odaklanamıyorum ama kullanmaya başladığımın 5inci gününden beri geceleri bir noktaya dalıp saatlerce düşünüyorum hatta 2 gün önce zaman nasıl geçti anlamadım gün ışıyodu ve uyumaya karar verip zorlanarak uyudum.
Ilacın iyi etkileride var kötü etkileride ama korkutucu bir durum alt tarafı 20 mg ramlık bir ilaç diye düşündüğum şey günlük rutinimi değiştirdi. Kullananlar varsa lütfen yazabilirmi. Herkestemi bu etkiyi veriyor..
-göz bebeklerim büyük ve asla küçülmüyor.
-balık etliyim, yemek yemeye bayılan bir insanım iştahım hiç yok
-esnedikten sonra midem kalkıyor kusacakmış gibi.
-gün içerisinde sürekli esniyorum gözlerimi kapattığımda uyuyamıyorum çok zor uyuyorum.
-hayatımda hiç olmadığım kadar sakinim normalde ani tepki verdiğim şeylere artık tepki veremiyorum.
-biriyle konuşurken odaklanamıyorum ama kullanmaya başladığımın 5inci gününden beri geceleri bir noktaya dalıp saatlerce düşünüyorum hatta 2 gün önce zaman nasıl geçti anlamadım gün ışıyodu ve uyumaya karar verip zorlanarak uyudum.
Ilacın iyi etkileride var kötü etkileride ama korkutucu bir durum alt tarafı 20 mg ramlık bir ilaç diye düşündüğum şey günlük rutinimi değiştirdi. Kullananlar varsa lütfen yazabilirmi. Herkestemi bu etkiyi veriyor..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer