Çamaşır suyu markaları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Arkadaşlar duvardaki leke için kullanacağım. En etkili, en iyi çamaşır suyu markası hangisi sizce?Bir de kıvamlı olan çamaşır suyu mu daha iyi, yoksa sıvı olanlar mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba,

Çamaşır suyu evin her yerinde yani tuvalet, banyo, mutfak, çamaşır ve hatta duvarlarda kullanılan bir temizlik ürünüdür.
Çamaşır suyunu kullanırken sağlığımız için cilt ile teması en aza indirgenmeli, göz, ağız ile teması kesinlikle olmamalıdır.

Çamaşır suyu, ev yüzeylerini, tuvaletleri ve giderleri, zemin ve mutfak yüzeylerini temizlemede ve dezenfekte etmede çok etkili olabilir. Düzgün veya seyreltilmiş olarak kullanılabilir ve beyaz tekstiller ve diğer malzemelerdeki zorlu lekeleri çıkarmak için mükemmeldir.
Zeminler, sobalar, lavabolar, bazı oyuncaklar, tezgahlar, çatal bıçak takımları, tabaklar ve aletler. 1 galon su içinde 1 bardak (240 mL) çamaşır suyu karıştırın. Yüzeyleri ağartıcı karışımı ile yıkayın. Yüzeyler pürüzlüyse, sert bir fırça ile fırçalayın.

Çamaşır suyu güçlü ve etkili bir dezenfektandır - aktif bileşeni sodyum hipoklorit, influenza virüsü dahil olmak üzere bakteri, mantar ve virüsleri öldürmede etkilidir - ancak organik materyal tarafından kolayca inaktive edilir.
Araştırmacılar, çamaşır suyunun proteinlere saldırarak bakterileri öldürebildiğini ve hassas şekillerini hızla yok edebileceğini keşfettiler. Dahası, model bakteri Escherichia coli, ağartıcı tarafından aktive edilen ve hasar kalıcı hale gelmeden önce zarar görmüş proteinleri kurtaran bir protein bile üretir.

Dezenfektan, canlı olmayan şeyler üzerindeki mikropları öldüren bir maddedir. En iyi bilinen dezenfektan, su ile seyreltilmiş, bazen koku eklenmiş sodyum hipoklorit olan ağartıcıdır. ... Bunlar, kullanımlarında hala bakıma ihtiyaç duysalar da, ağartıcıdan daha az toksiktir ancak oldukça etkili dezenfektanlar olabilir.
Çamaşır suyunun sıvı ve jel olarak iki çeşidi vardır. Ve neredeyse her markanın her iki çeşidinden de vardır. Ben aklıma ilk gelen ve en etkili bulduğum birkaç çamaşır suyunu yazacağım.

Karşımıza hep jel çamaşır suyu olarak çıkmış bir ürün. Genel olarak çok beğenilen ve tercih edilen bir çamaşır suyu markasıdır. Mutfak, banyo, tuvalet... demeden her yerde etkili olabilen çeşitleri var. Benim deneyip en iyi bulduğum çeşidi de yeşil olan yani dağ esintisi.

Son çıkan ürününü çok sevdim ve çamaşır suyu kokusu yüzünden bayılan biri olarak kesinlikle öneriyorum. Rahatsız edici ağır bir kokusu yok. Bu yüzden de özellikle mutfakta çok rahat kullanılabilir. Nefes aldıran hijyen klorsüz çeşidi hem temizlik anlamında çok iyi hem de elde kökü bırakmaması yönünden harika.

Sıvı çamaşır suyu deyince aklıma gelen ilk marka olur kendileri. En memnun kalınan sıvı çamaşır suyu markasıdır. Klasik ama etkisini kaybetmemiş hem elde hem makinada kullanılabilen marka. Duvarı silmek için hem bunu hem diğer markaları su ile karıştırıp kullanırsanız işe yaratacaktır.

Marketlerin kendi bünyelerinde ürettikleri sıvı veya jel çamaşır suları da çok işe yarıyor. Ama kokuları rahatsız edici ve ciğerlere zarar verme durumu daha fazla.
Kişiye ve kullanım alanına göre çamaşır suları değişiyor o kadar çok marka var ki ACE, Bingo, Domestos gibi markalar kalitesiyle bilinen ve sıkça tercih edilen çamaşır suyu markalarıdır.
bak alay ettiğimi düşünme kesinlikle ama şu bimde satılan güldal varya ? valla domestostan farkı yok fiyatıda çok uygun adamlar yapmışlar olmuş yani helal
biliyorm kullanıyorum hatta.domestosa 10 basar bence sıvısı
aynen
hıpo en etkili çamaşır suyu normal çamaşır suyundan 20 kat daha etkili ve 15 mt ileriye uçabiliyor uçucu bir özelliğe sahip benzin gibi demenizi tavsiye ederim
Cevap
26Cevap
hypo en iyisidir hipo değil hypo marka ama bulablirseniz:9 eskiden bakkallarda satılırıd:) sıvı olanını tercih ediniz çünkü ayarlaması kolay olur.
bulamayacağıma eminim:)
hıhııııı oluyr
Leke çıkarmaz bence çamaşır suyu deWnfekte eder sadece ama küfür lekesinde çıkarır domestos al
Küf leke si yazıcaktım :)
küf değil is ve duman lekesi.hemde en sinmişinden
I'si çıkarabilir sanırım tam bilemiyorum lakin
Saten alciysa cif surersen alir bioyasini leke ne lekesi
normal duvar boyası.yoğun duman lekesi ve kokusu var
Ozaman eski haline donmez izler yayilir
çamaşır suyunun etkisi oluyor.ama koku.o hala var.
Kolay gelsin
saol.
anlamıyorum neden gizlenerek yazıyorsunuz.yukasrda bay arkadaşlardan birisi de aynı şleyi yapmış.tuhafsınız gerçektn
Isine bak sen
bu üslubunu hiç beğenmedim.ne demem lazım şimdi.
defol git sorumdan!
acedir sanırım canım. biraz beklet çamaşır suyunda sonrada yıka. faydası olur diye düşünüyorum.
Bim'de satılan Güldal çam kokulu çamaşır suyu güzel.
Biz hep ondan kullanıyoruz. Dimi kanki @Mariaaaaaa 😄
Bu kadar açıklama yapmasaydın keske fakir 😂😂😂😂😂😂 @effektif
Domestos kıvamlı olanlar iyi hem açık renklerde solmada yapmıyor
Hani kirlenen kızların namusunu temizlemek için kullandığı çamaşır suyu varya onun markası :)
domestos kullanıyorum ben sıvıya göre kokusu daha az ama lekeleri geçirme etkisi olarak sıvı daha etkili
Sodyum hipoklorid etken maddesi %4-5 arasi olan herhangi bir camasir suyu olur.
çamaşır suyu katkılı beyaz renkli cif mükemmel.
Çamaşırlarda ace tuvalet ve banyo temizliğinde domestos kullanıyorum
Diş macunu dene...
neee?
benm duvarıma sinmiş yoğun duman kokusu ve lekesi var.tam bağlantılı sayılmaz.ama tsk ederim
Domestos biliyorum ben tek :D
sıvı ace
yoğun domestos
yoğun olanı al istersen
domestos'dan memnunum.
Kezzap al tuğlaya kadar temizlersin çok rahat
bildim bileli Domestos :D
Ayşe teyzeye sormak lazım
Benim bildiğim Domestos. Kolay gelsin :)
ace var çamaşıra dost
Arapsabunu..
Ciddiyim.
Domestos
Bimdekide iyi
Ultra yığın domestos
Kirletme kısmını biliyorum ben sadece
Acee
aksiyon ergenler bilmez
Ayşe teyzeninki.
domestos :)
Domestos