Arkadaşlar bu gün benim doğum günüm akşam doğum günü partime gelecek arkadaşlarıma nasıl bir 1 Nisan şakası yapabilirim sizce ? Güzel fikirlerinizi bekliyorum :)
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. ''hayırdır neden geldiniz ki parti mi var'' diyebilirsiniz. şaşıracaklardım muhtemelen.
Ya da ''Acil işim çıktı benim yerime biriniz bekçi olabilir mi ben eğlenmeye gidiyorum'' diyebilirsiniz.
Ve ya, ''aa kutlamamı var ama neyi, '' diyebilirsiniz. her üçünde de garip garip bakmamaları işten bile değil:)013 Yorumla- +1 yıl
İnanın özür dilenmesi egosal hiç bir yönüm olmadığından beni yüceltmez. sadece ben inandığım doğru bildiğimi paylaşıyorum. sizde kendi doğrularınızı.
benim yıldızım barışıktı da sizin sanırım biraz barışamadı nedeni de benim düşüncelerimi belki de geri bulduğunuzdan. buda sizin düşünceniz saygı duyarım ve saygısızlıkta hiç bir zaman yapmadım zaten.
burdan anlatmak çok doğru olmasa gerek genelden. çok genel cevaplamak isterim siz anlarsınız zaten. birçok bayan arkadaş hata yaptıktan sonra üzülüp - +1 yıl
pişman olup, geri dönüşü olmayan bir yola giriyorlar. siz erkek için bu her ne kadar normal olabilse de bayan için durum aynı değil. erkek için çok daha rahatken durumun kotarılması, bayan için hiç de öyle değil. sonradan depresyona giren, bunalım yaşayan-travmalar geçiren bir çok bayan var güvenip-kendini teslim eden ve hayatlarında yapayalnız bırakılıp- tek edilen. hal böyleyken erkek/ kadın eşit düşünülemiyor böyle bir konuda. kadın daha hassastır bilirsiniz algıda toplumumuzda ve inancımızda
- +1 yıl
Ama senin bu dediğin kariyeri ekonomik özgürlüğü olmayan ve geri kafalı ayrıca da bencil erkeler tarafından kandırılan kadınların hikayesi eğer toplumumuzun kadına ve cinselliğe bakış açısı böyle iki yüzlü ve adice olmasaydı hem kadınlarımız cinselliği özgürce yaşayabilecek hem de hayatları zarar görmeyecekti.. ama toplum hızla değişiyor görebiliyorum bunu artık özellikle bakire olmayan hayatını özgürce yaşayabilen bayanların sayısı çoğunluğa geçti gördüğüm kadarıyla iyi bir gelişme..
- +1 yıl
hiç öyle değil aslında sizi kırmak- tersi savunmaya geçmek için yazmadığımı öncelikle belirteyim. durum aslında bundan ibaret değil. özgürlük - cinselliğin yaşanması değil ki. çalışan bayan bu anlamda bunu yaşaması ona verilmiş bireysel bir hak değil işte. bende o anlamda özgürüm çalışıyorum ücretli, öğretmenim ama bu benim doğrularım- değerlerimi- hayat görüşümü değiştirmiyor. hani öncelikli değerlerimiz vardır ya. öyle düşünün. evlilik dışı cinsellik eş dışında yaşamayı doğru bulmama gibi.
- +1 yıl
ve eşlerle sınırlı kalınması cinsellik boyutunun hem dini, hem toplumsal değerlerimiz, referanslarımız gereği çok daha doğru. açıkçası eşim olmayan bir erkeğe ne kadar güvenirsem güveneyim istemem.Bu kendime saygımın gereği.Şimdi yine beni geri bulabilirsiniz ama ben tüm samimiyetimle doğrumu yazıyorum size.Ve diğer türlü Avrupa'ya özenti gibi dursa da kültürümüz-değerlerimiz ortak değil ki. onların hayat beklentileri-doğruları çok daha farklı. biz farklıyız. ve evlenmeden olmaması en mantıklısı
En İyi Cevaplar
ılk once nıce yıllara :)
kalp krızı sakası yap :) rol yapmayı becerebılıyorsan ya da sıvıl polıs ayarla partının ortasında uyusturucu ıhbarı baskını yaptır bır arkdasını yakalattır kapının onunde soyle saka oldugunu :D012 Yorumla- +1 yıl
Onlar sana doğum gününde ne yaptılar?
aynı soru aynı cevap :)
biriyle haber gönder başka arkadaşlarım doğum günü süprizi hazırlamış onları kıramazdım kusura bakmayın gelemicem söz sizinle seneye kutlicam kırılmayın bana şeklinde :D :D :D02 Yorumla
biriyle haber gönder başka arkadaşlarım doğum günü süprizi hazırlamış onları kıramazdım kusura bakmayın gelemicem söz sizinle seneye kutlicam kırılmayın bana şeklinde :D :D :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
11Cevap
fark edilebilecek gerçekçi duran takma küpe silinen dövme falan yaptir belki bilmiyorum bunlar bana saçma geldi ama onlar zaten partine geliyormuş pek seçeneğin yok gibi. bu kadar vasat fikir verebildigimi bilmiyordum aklıma gelirse yazarım :D
042 Yorumla- +1 yıl
birsey yapmadim ki :) iltifatlarin icin ben tesekkur ederim. hmm 81 ile baksan bulamazsın beni şuanda :D bana sorarsan mike tyson dövmesi yap herkes aaa dövme mi yaptın falan desin zaten yuzunde diye direk çakar ne zamandir düşünüyordum bugunun anlami büyüktü falan dersin sonra silersin inanan inanır inanmayan da.. neyse :D
- +1 yıl
Doğum günüm süperdi gece 3te dağıldık :D ama benim şaka olayım yalan oldu partime gelen iki arkadaş birbirleriyle kavgaya tutuştu güya birbirlerinin kız arkadaşlarına bakmışlar falan bir an ortalık karıştı sonra millet böyle iş mi olur biz gidiyoruz falan diye hepsi birden çıkışa gitti ben tabi panik halinde durun ne yapıyorsunuz sakin olun falan derken hepsi biden dönüp 1 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırdılar :DDDDDDDDDDDDDDDD
- +1 yıl
Valla bana da sürpriz oldu ama harbiden çok iyi oynadılar rollerini bağırışmalar araya girenler falan ..halbuki ben 1 Nisan çocuğum benim yememem lazımdı bu numarayı ama ben bile yedim artık sen düşün :/ ... neyse sonuç olarak gece 3 e kadar devam eden çok muhteşem ve eğlenceli bir partiydi arkadaşlarımın çoğu çalıştıkları halde o saate kadar gitmediler ..eee partinin organizatörü kim :DDD
+1 yılilk olarak doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere şaka gibi yani neyse git beyazbi çarşafa sarın bürün evdeyse salonun ortasına yat kapı aralık kalsın ışıklar sönük korkut onları
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. dogum günün yani ya bence şaka falan yapmana gerek yok manyakmısın sn
14 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılpastayı gelenlerin suratına sürt sonra şaka de hahahahha
01 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn :)))))
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılAva giden avlanır demedi deme.Aynı şeyi arkadaşlarının yapmadığı ne malum?
02 Yorumla- +1 yıl
SADasd
:D
herkes gelince arkadaslar ailevi sebepten kutlama yapamıcaz bir yakınım oldu geldiğiniz icin sağolun de :D
01 Yorumla
+1 yılbütün arkadaşlarını bir yerde topla şurada toplanın de sonra kendin gitme :D:D:D:
03 Yorumla- +1 yıl
pastanın içinden bir anda insan çıksın aniden herkes korksun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğum günü partisini düzenle ama düzenlememiş gibi olsun.boş mekana gelsinler.surat ifadeleri komik olurdu herhalde
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöncelikle doğum günün kutlu olsun.nice nice yaşlara.fakat şaka yapayım derken şakaya gelme.davet ettiğin kişiler gelmiyoruz diyerekten şaka yapabilirler.gelelim diğer detaya hiçbir hazırlığı onlara gösterme ya da belli etme hayırdır gibisinden bakışların olsun.o surat ifadelerini gör yeter.
Cevap sahibi+1 yılçılgınca birşeyler yapmak istersen oda olur tabi...
Cevap sahibi+1 yılmekan dışardamı ev ortamımı?
Cevap sahibi+1 yılev olsa güzel olurdu.bulunduğun ortamı korku meydanına çevirebilirsin.filmlerdeki gibi.dağınık belli yerlerde devrilmiş eşyalar karanlık ve ayakkabı izi falanda yapabilirsin.ortalığa kırmızı birşeylerde bulaştırabilirsin.en önemlisi sahneye en son senin çıkman şeklini değiştir..bırak korksunlar.onlar korksun sen eğlen
Cevap sahibi+1 yılnickim ortalıkta olmasın.ayak altında dolaşmayayım ben
Cevap sahibi+1 yılbaşka bir soruna inşallah...sana doğum gününde iyi eğlenceler
Cevap sahibi+1 yılben çok uzaktayım yaa
Cevap sahibi+1 yılehh kısmet işte..:-)
Cevap sahibi+1 yıldedim ya kısmet
Cevap sahibi+1 yılhı hı tamam sağol.yolum düşerse artık..
Cevap sahibi+1 yılgörüşürz
Doğum günün kutlu olsun, şaka filan düşünemedim şuan.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllink bunu dene
018 Yorumla- +1 yıl
jenny'yi görünce kapattım eee sözlük tecrübesi.
Cevap sahibi+1 yılyedinmi yemedinmi ?
ama samimi ol :)
Cevap sahibi+1 yılpeki afiyet olsun :))
ama anlayışına on yıldız verdim.
helal olsun :))
Cevap sahibi+1 yılyalnız bugün benimde doğum günüm biliyormusun :))
ama kutlamayacağım :))
plastik örümcekler alıp cips poşetlerinin içine koy :)))
elbet birinin eline gelecektir :))
Cevap sahibi+1 yılosbir asdfsf
sağol kardeşim seninde :))
Cevap sahibi+1 yılyeminnen osbir :))
sen bakma makara hallerime,maksat eğlence olsun işte :))
Cevap sahibi+1 yılben söylerken göğsüm kabarıyor :)))
her erkeğin olmak istediği yaş bence :))
sende cekinme haykır osbiirrr dye :)
Cevap sahibi+1 yılama osbir de ok :))
otuzbir diye vurgulama :)))
Cevap sahibi+1 yılahahah peki :))
hadi sana hepi börtey tu yu :))
- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBir şaka düşünemedim ama doğum günün kutlu olsun :)
01 Yorumla
+1 yılBugunku en buyuk sakaniz benim. Bana hep guleceksiniz de :P
010 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptilar peki?
- +1 yıl
partime gelen iki arkadaş birbirleriyle kavgaya tutuştu güya birbirlerinin kız arkadaşlarına bakmışlar falan bir an ortalık karıştı sonra millet böyle iş mi olur biz gidiyoruz falan diye hepsi birden çıkışa gitti ben tabi panik halinde durun ne yapıyorsunuz sakin olun falan derken hepsi biden dönüp 1 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırdılar :DDDDDDDDDDDDDDDD benim şaka araya kaynadı ...
- +1 yıl
Oha! Dedim noluyo ya. Psikoloji gitti :D sende bir saka yaparsin onlara 1 Nisan olmasada
- +1 yıl
Baska bir arkadasinin partisine . Yapanlardan
- +1 yıl
Gecmis olsun ozaman. Ne diyim daha -.-
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"-de" ekini bitişik yazabilirsin. Cidden, karşındaki insan çok şaşırır, şaka gibi gelir...
00 Yorumla
+1 yıldoğum günü partisi yok de
07 Yorumla- +1 yıl
yav yok de diyom işte şaka yap gelince millet
- +1 yıl
yav gelince diyom gelinnnceeeeeeeee bence sen başlı başına bir bir Nisan şakası olabilirsin
- +1 yıl
nerden de doğdun bilmem ki ... neyse doğum günün kutlu olsun bakalım eyv :)
+1 yılpastanın içine diş macunu sık hjkjhgf
01 Yorumla
+1 yılyapmayın şu gavurların salak saçma adetlerini
01 Yorumla
+1 yılsen kendin şaka gibisin , 1 nisanda dogmussun :)
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılNice mutlu senelere..
014 Yorumla- +1 yıl
Şaka yapmıyorum /şaka yapılmasınıda sevmiyorum=)
- +1 yıl
=)
- +1 yıl
sen istediğine yap ama bana yapma:D
- +1 yıl
=)))
- +1 yıl
Ya anlamıyon mu seeeen ! bağırttırma beni. sevmiyorum bilmiyorum şaka maka diyorum-.-
- +1 yıl
önce ben kutladım bikere üzülemezsin-_-
- +1 yıl
=) rica ederim
+1 yılşaka aklıma gelmiyor kardeşim ama iyi ki doğdun ;)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılanaaa sen 1 Nisan şakasımısın şimdi :)
00 Yorumla 30 35 yasinda adamsin yakisiyor mu sana :D
013 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldostum az önce görüşmedikmi senle biz :)))
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynı sorudan bir tane daha sorda hat -trick olsun bari :))
Cevap sahibi+1 yılsporda sor :))
Cevap sahibi+1 yılcinsellikte soracak halin yok ya mübarek asdfsf
Cevap sahibi+1 yılrastgele artıkın :))
doğum gününde öl komik şaka olur :D
00 Yorumla
+1 yılNice mutlu senelere :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılergen aklı. seni olgunluga davet ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılMutlu yıllar :)
01 Yorumlaayyy koç erkeeeee :D
01 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?