Aramızdaki eğitim farkı ilişkimizde sorun yaratır mı? Uzun zamandır sormayı düşündüğüm sorum!

selam arkadaşlar.. uzun zamandır bu soruyu sormayı çok düşündüm şimdi zamanı bence..şu an 2 yıllık bir ilişkim var.. çok mutluyum ve huzurluyum sevgilimle ... saolsun gerçekten çok iyi ve anlayışlı bir insan .. bi dediğimi 2 etmez.. yeri gelir savunur, fikir verir, sahiplenir.. kendisini çok ama çok seviyorum.

Kendisi benim ilkim ben ise onun 2. sevgilisiyim ama biliyorum ki o da beni çok seviyor, benim onu sevdiğim gibi.. ve güveniyorum, güveniyor ... tek farklı konum ise ben haftaya liseden mezun oluyorum.. ve üniversite de düşünüyorum okumamı o da çok istiyor.. fakat kendisi sadece 3 sınıfa kadar okumuş bir kişi nedeni ise; annesini göremeden vefat etmesi ve babasından yeri gelmiş herşeyi görmüş ve üzerinede üvey anne görmüş ama ondan da çok çekmiş.. ve sevgilim 3 sınıftan sonra okula gitmek istememiş ve zaten pek de durumu el vermemiş .. daha sonra da kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş.. okumamış olmasına rağmen benden de bilgili ve güzel yorum yapabilen bir kişiliği var.. ama yakın arkadaşlarım umutlarımı, ümitlerimi isteklerimi kırıyorlar.. ileride sorun olacağını düşünüyorlar ama benim için hiçbir sorun yok şu an, umarım olmaz da daha sonra.. onu çok seviyorum o da beni ..

sorum şu; sizce bu durum bize engel olur mu? tskler
Güncellemeler
+1 yıl
su an hiç bir sorunumuz yok .. sadece arkadaslarım ileride onun eğitim acısından kültür farkı olacagını düşünüyorlar ve ben de bundan korkuyorum... ama herşeye rağmen sevgilimi çok seviyorum..<3
Aramızdaki eğitim farkı ilişkimizde sorun yaratır mı? Uzun zamandır sormayı düşündüğüm sorum!