Valla ben yaşamak istemiyorum dedikce hayat haklısın diyor. Kaç senedir genelde gece otururum ve 2-3 saatte bir orda sigara içerim 2-3 tane peşpeşe. Çok nadir ara sıra eve koku yayılıyor. Tabi evdekiler her şeyi benden bilicekler ya. Bugün de yayılası tuttu. Normalde horlamadan gürültü duymayan babaannem de küfür ede ede geldi. Yani onu uyku tutmayınca siz suclusunuz isterseniz hiçbir şey yapmayın. Şirrret kadıının teki. Neyse küfür etti aptal kadın yok nefesi tıkanmış bilmem ne. Ama yani dediğim gibi her gün içiyorum. Annemde 1 gibi sigarayı söndür boğuldum dedi. İşte tuhaf olanı soruyorum her gün içiyorum bir şey olmuyor da neden bugün yayılası tuttu? Heh şimdi tek bir keyfim vardı napiyim salonun camını mı açıyım? Şeytan diyor devam ette tıkansın gebersin kurtulayım
Cevabın nedir?
Yayılır. Şimdi efenim bu temel bir fizik problemidir. Rüzgar oluşumu, (termik kaynaklılar) soğuktan sıcağa doğru gerçekleşir. Kısacası sen sıcacık mutfaktan camı açıp sigara içtiğinde evin içerisine rüzgar esecektir ve sen hissetmesen de evin her yerine o koku yayılacaktır. Özellikle nemin fazla olduğu günler ve yağmurlu havalarda bu çok daha fazla hissedilir.
Balkon varsa onu kullan, yoksa saklamanın imkanı yok, duman yayılmasa bile sen en az yarım saat sigara kokusu yayarsın etrafa.11 Yorumla
Soran+1 yılImmm, peki neden dün oldu bu olay? ya da evdeki salağın dün uyanası mı tuttu? Yani dediğim gibi her gün içiyorum evde sürekli yaz kış yağmur soğuk. dün gece yani noldu da böyle oldu delircem ya.
Sizce salon camında da içsem, ya da mutfakla salon camını aynı anda açıp içsem de mi yayılır? ben mutfakta yayılmıyor diye seviniyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılNe kadar saçma düşünüyorsun ya Allah gecinden versin. Kadın gelip tikaniyorum dediyse vardır birşey. Rüzgar tersten esiyordur sen farketmiyorsundur yayiliyordur. Zaten soğuk hava da sigara daha pis ve ağır kokuyor. Git başka bir yerde iç bu şekilde hakaret etmeye hakkın yok insanlara
09 Yorumla
Soran+1 yılYasadigim hayati bilmedne yorum yapamazsın. İcimi dökmüsüm ağlayarak sinirden. Nasıl bir bunalımda buhranda oldugumu bilemezsşn bu evde. O kadının bana neler dedigini bilmiyosun. Sana azıcıgını dese yemin ederim onu mahvedersin. Ama ben korkak cesaretsizin tekiyim. Yaslıya saygı diye büyütülen bir toplumuz o yuzden agzımıza etseler ses cıkarmıyoruz. Benim yanlisim bu konuyu bu soruya tasımaktı. Benim aptallıgım. Kimse beni anlamıyo su hayatta bu site bile. Bak bu kadınla yasasan sana yemin ediyorum evi terk ederdin. Ben cesaretsiz bir salagım. Ama az kaldı hepsi cok buyuk vicdan azabı cekicek cunku artık dayanamıuorum. O kadının nasıl bir yalancı olduğunu bilmiyosun. Her seyi abartıyor ya suc bulmak kavga etmekti amac. Sırf bana gıcıklıgına.
Soran+1 yılNeyse konumuza donelim. Salonun camını mı acayim, yoksa mutfak ve salon camını acıp öyle mi iceyim mutfakta?
- +1 yıl
Ya o senin öz babaannen değil mi huysuz da olsa çekeceksin bunu çekilebilir hale getirmek senin elinde... Ergen ergen düşünüp yok kendime birşey yapacam falan bunlar saçma. Güçlü olmak istiyorsan umursamadan gülüp geçmeyi öğreneceksin. Evet huysuz olabilir mümkün. Ama sende yüzüne gülerek benim huysuz babaannem ben seni böyle de seviyorum deyip yalan da söylese yüzüne gülerek iğneleyici sakalarla belirteceksin. Bak sen bu kafa yapini degisitirirsen hayat daha çekilir olacak emin ol. şu an ölsün istiyorsun ama ölünce ozleyeceksin unutma... cam konusuna gelince evin yapısını hiç bilmiyorum ki... sen hangi oda da kalıyorsun? Mutfağın iç kapısını kapatıp o şekilde icebilirsin ya da balkon toton azıcık donsa da en temizi
Soran+1 yılBaşta dediklerin gene umursamıyorum gene beni anlamamıssın :) Neyse
Şimdi benim odam yok, balkonlu odaya da gidemem. Salonda vakit geçiyorum kapı düşğn hemen sağda mutfak var. Şimdi ben salonun camını açıp içsem tüm eve dolmaz mı? Ya da mutfakta içerken salon camını mı açsam
Soran+1 yılPsikolojik bozuklugunu ergenlik görür bu millet bu arada :) Ne güzel bir bilinçli toplumuz böyle. ve evet ben cok güçsüzüm dünyanın en güçsüz kızıyım hatta
Soran+1 yılÖzlicekmişim ahahah ben cenazesine katılmayı bile düşünmüyorum? Allah bana katılmayı nasip etmesin
- +1 yıl
Psikolojin niye bozuk?
Soran+1 yılBu evde 1 hafta yaşa, seninde bozulur. Ya da Türkiye de her aileyi mükemmel sanıyorsan biraz Müge Anlı izlemeni tavsiye ederim
- +1 yıl
Bence de iyi değilsin şu an bunu daha iyi farkediyorum... seninle uzun uzun konuşmak lazım sil baştan
+1 yılIçtiğin yere parfüm sık ya benimde annem sürekli kokuyu alıyor ben icmiyom dedikce hala inat ediyor inatçı keçi
124 Yorumla
Soran+1 yıltum ailemden nefret ediyorum. sigarayı saygısı olmayan herkesten
Soran+1 yılalerjileri varmış. iyiki bir öğrenmişler. yalan
- +1 yıl
Eee bir tek anneni mi seviyon canısı
Soran+1 yılEvet. Ama o da aşırı gıcık ediyo
- +1 yıl
bir bilmişler boğuluyorum a*k sanki içilecek başka yer var g*t kadar ev bizim evin balkonuda yok sen rahatsın
Soran+1 yılbizde de yok. var da yok kullanamıyom. boğul napim benim keyfim daha önemli:D of şey yapsak olur mu salon ve mutfak camını aynı anda açmak?
- +1 yıl
Tatlım havalar soğuk o zaman da ev buz gibi olur babaannen seni terlikle döver 😂😂
Soran+1 yılben onu öldürücem ki.
- +1 yıl
Sakın deneme annen de seni öldürür sonuçta kaynanası 😂😂
Soran+1 yılyok onu kimse sevmiyo babam bile 😀😀 kaç yıl yatarım acaba🤔
- +1 yıl
En az 10 😂😂
- +1 yıl
Annende mi sevmiyor babanneni
Soran+1 yılHerhalde
- +1 yıl
Eeee annen sana niye söyleniyor
- +1 yıl
Tuvalette niye içmiyon
Soran+1 yılBebek, kücük daha cok yayılır ben bir kaç kere denedim. Ayrıca gece tuvalete cok girip cıkıyo bizim sakat
Soran+1 yılannemde sigara kokusunu sevmiyo sıkdjsjs
- +1 yıl
Annen içmiyor mu ki
Soran+1 yılyok canım malesef
- +1 yıl
Eee annende dahil senin sigara icmene neden saygı duymuyorlar ki
Soran+1 yılkonuştum hayatım. dün. boğuluyorum nefesim böyle alerjim var diyor. ne diyebilirsin ki?
- +1 yıl
Yalan bence canım aslında onların inadına önlerinde içecen
Soran+1 yılay dimi ya sonunda beni anlayan biri😀😀
- +1 yıl
Aynen ikisine de inat olur tatlım gıcıklık değil mi sonuçta 😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
- Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki biraz koku olur gadası
21 Yorumla
Soran+1 yılYani asla gitmiyor mu bu koku ak. Salon camını açsam? Salon camında içsem? Ya da kapıyı açıp apartman da içsem? shzhshjs
+1 yıl
içmeyen o kokuyu her türlü alır11 Yorumla
Soran+1 yılOnun ben burun deliklerine sokiyim
+1 yılmuhakkak yayar..
11 Yorumla
Soran+1 yılnerede içmemi tavsiye edersiniz, apartman?
+1 yılYapar tabiki
116 Yorumla
Soran+1 yılcok dusundun mu bu cevap için? kusura bakma yorduk seni de
- +1 yıl
Çok yoruldum hal kalmadı beynim eror verdi nerdeyse😂😂😂
Soran+1 yıluyu be 😀
- +1 yıl
Zaten işten çıktım uyuyucam beni bu kadar düşündüğünü bilmiyordum canım arkadaşım sağol😂😂😂
Soran+1 yılNe güzel işin var. Kıymet bil
- +1 yıl
Çok şükür arkadaşım biliyor ve şükrediyorum😊😊
Soran+1 yılNe işiydi arkadaşım :))
- +1 yıl
Uluslar arası hava limanı arkadaşım
Soran+1 yılbeni de al işe
- +1 yıl
Sende üniversite bitirip işsiz kalan şansız arkadaşlardanmısın arkadaşım😊😊
Soran+1 yılYok ben lise mezunuyum😀😀
- +1 yıl
Hangi şehirdesin arkadaşım😊
Soran+1 yılİstanbul. İşsizlikten o kadar bitik bir haldeyiz ki kardeş faturamı ödeyemedim hattım kapandı
Soran+1 yıl130 tlyi bile ödeyemedik
- +1 yıl
Hangi semt arkadaşım
- +1 yıl
Dm de konuşalım burda her kesin okuması doğru olmaz arkadaşım
+1 yılÇık dışarda iç sigaranı kafan hiç çalışmıyor mu
018 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı lan belki manyağın tekine denk gelirim öldürür beni. Ya da ahahah şeytan diyor ki apartman da iç sabah herkes bana sövsün 😂
Soran+1 yılAyrıca doniyim mi soğuktan keyfim daha önemli ben çayımı kahvemi hazırlıyorum bütün gece ohhh
- +1 yıl
İyi sonuçlarına katlan o zman 😊
Soran+1 yılApartman fikri mantıklı geldi mi gelmedi mi sen onu de 😀
- +1 yıl
Apartmanı pistletme hiç mantıklı değil :)
Soran+1 yılSokakta başıma bir şey gelme ihtimali?/10 ihtimal?
- +1 yıl
Bişey olmaz senin gibi kötü birisine
Soran+1 yılBen miyim kötü? Bunu dediğine öyle bir pişman ederim ki bir daha o kücük beyninle insanlar hakkında düşünmeye korkarsın :)
- +1 yıl
Kendini anlatiyorsun Şu an bana.
- +1 yıl
Şizofren.
Soran+1 yılBak cok sevdigim bir söz var. Şu an bu kadar uzgunken yurekten ediyorum. Cok sukur beddualarım bugune kadar beni hep mutlu etti ❤️Umarım benden daha daha daha beter bir hayatın olur :) 😘
- +1 yıl
Gerçekten hasta bir insansın , senin yaşadıklarının daha kotusunude yaşadım ama sen ağır hastasin
Soran+1 yılHastayım. Peki siz hasta insanlarla genellikle dalga mı geçiyosunuz? Aaa hasta aptal şizofren diyerek? Yani bir gün basına gelme ihtimalini göz önünde bulundurmuyosun dimi zavallı :) Empati yoksunu bencil. Benden beterini yaşamış. Dert sk gibidir derler en büyüğü sende sanırsın. Sen bana kötü diyemezsin. Benden daha beter bir hayat yaşadıysan bana asssla kötü diyemezdin
- +1 yıl
Lafta anlamiyorsun ne zavallı bir insansın sen
- +1 yıl
Ergen mi :)
Soran+1 yıldur dur bekle özeldn görüşcez senle
- +1 yıl
İyi bakalım
- +1 yıl
Ozelde konusun eevt
Ev çok mu küçük
521 Yorumla
Soran+1 yılYok degil orta. Ya cidden bugün nden yayılası tuttu sizce nerede içmeliyimmya salon camını açsam gene yayılır dimi?
- +1 yıl
Seni anlıyorum genç bir kızsın keyfin kaçmış canın sıkılmış sen de birkaç sigara içmiş olabilirsin. Büyüklerinin biraz anlayışlı olmaları gerekirdi bugünlük görmezden gelebilirlerdi en kötü ihtimalle Eminim ki sevgi dolu tatlı bir dille nefesinin kesinliğini söyleseler zaten kendin söndürürdün ve zaten sıkkın olan canını bu kadar sıkmazlarrı.
İşte nesil çatışması tam olarak bu.
Yani anlamakta güçlük çekiyorlar ve benciller. Hoşlarına gitmeyen herşeyi ivedice ve hakaretle halletmeye çalışıyorlar. Eğer sen de onlar hakaret ettikten sonra onların talimatlarını uygularsan senin dilinin hakaret olduğunu düşünüp bunu hep yaparlar.
Yerinde olsam kapıyı da açar inadına bir sigara daha içerdim. Çünkü insanlar bana hakaret ile talimat veremezler.
Çok sevdiğim bir söz var hemen hemen şöyle birşeydi “sonra yaparım dediğim birşeyi şimdi yapayım diye bastırırsan, onu sonra da yapmam”
Soran+1 yılGözlerim doldu. Beni anlayan biri cıktı. İnsanlar bana kötü diyor ne yasadıgımı anlamadan. Toplum olarak o kadar salağız o kadar sabitiz ki “yaşlıya saygı” böyle yaşlılara bok saygı. İstisna dısında nefret ediyorum hepsinden. Hepsi ego, bencil, dünyayı ben yarattım havaları niye cunku onlar yaslı. Gercekten bende sizin gibi dusunuyorum, yuzlerne de dicem geberin umrumda degil ben bu sigarayı icicem. Saka degil yani. Tamam salon camında icerim bir alternatif bulurum. Ama tek gece icebiliyorum ben bu hapishanede. İcmeymis. Oldu. Hayır ben inanmıyorum da. Salak kadın uyuyamadı, bahane arıyor illa bişey bulucak ya. Normalde fosurfosur uyuyor nefesi tıkanmıyor da bugünü mü bulmuş?
- +1 yıl
Yaşlılar hep söylenir. Bir insanın saygımızı kazanması için salt yaşlı olması yetmez. Gereken sevgi ve anlayışı ve bizim ona göstereceğimi saygıyı onun da göstermesi gerekir. Ne yani yarın huysuz sürekli söylenen herşeye kızan bir yaşlı olduğumda insanlar sırf yaşlı olduğum için bana saygı duymak zorunda mı kalacak? Böyle saçma birşey görmedim. Saygı hak edilmelidir. Bir sigara içmeme dahi tahammül edemeyen bir bunağa ben asla saygı falan göstermezdim. Çünkü bencil, benimle beraber yaşamak zorunda kaldığı bir evi sadece kendi istekleriyle yönetmek istiyor. Kabul edilemez. İç sigaranı takma
Soran+1 yılEe gene gelse tıkanıyorum dese? Biliyorum annem de kızıcak? Kavga etmiyim mi yani? Cok zor tutuyorum da öldürmemek icin kendimi :)
Soran+1 yılYa da şöyle diyiyim nefesini mi tıkadı tamam biraz daha içiyim o zaman :)
- +1 yıl
Kendini öldürmen onun başarısı olur. Annen belki biraz üzülür ama emin ol ninen üzülmekten çok bir sonraki emekli aylığını düşün. İnsanlar bencildir. Kendini öldürdüğünde hergün ağlayacaklarını vicdan azabı çekeceklerini mi sanıyorsun? Emin ol bir hafta sürer sonra unutulup gider arada akıllarına gelirsin. Kaybeden sen olursun. Geldiklerinde kavga etme. Söylendiklerinde bana hakaret ettiği için inadına içtim bana saygı duyun diğer kızlar gibi başınızı eğdiğimde mi uslanacaksınız? İllaki biriyle kaçıp gitmem mi gerekiyor huzurlu bir evde yaşamak için de, biraz tehditkar olmak her zaman iyidir. Farklı alfternatiflerin olduğunu düşündüklerinde o kadar baskı kurmaya korkarlar
Soran+1 yılGercekten mi? Hic mi vicdan azabı çekmicekler? Ben onlara büyük bir ders verebiliceğimi düşüniyordum? Kimse umursamaz beni dimi? O zaman neden yaşıyorum peki :) Ve emin ol Şu an param olsaydı bir işte çalısıyo olsaydım hiçbir şey demezlerdi.. Paraya tapıyo bunlar param yok diye değersizim :)
Soran+1 yılBakın ben ağır buhrandayım. Bunlar son gunlerim bu dunyada. Cok dusundum ve dediklerinizin hicbiri mantıklı gelmiyor yasamam icin
- +1 yıl
Emin ol %100 onların yüzünden intihar ettiğini bilseler bile acıları 1 hafta sürer. İnsanlar çok adidir. Bir hafta üzülür sonra kendilerini avuturlar. Vicdanlarını aklamak için suçu senin psikolojine yüklerler. Tamam biz de biraz üsteledik ama altı üstü sigara içme şunu bunu yapma dedik, her aile der onların kızları neden intihar etmiyor da bu ediyor? Çünkü bizim ile alakası yok psikolojisi bozuktu delirmişti zatej normal davranmıyordu der ve kendilerini bile bunan inandırırlar. İnsanlar çok nankör. Herşeye alışırlar kendilerini kendilerine iyi gelecek olan herşeye inandırırlar. Takma umursamaz ol vurdumduymaz ol. Anarşist ol: anarşi nedir biliyor musun? :)
- +1 yıl
Yaşamak için sana altın tavsiyeler sunamam. Hiçkimsenin yaşamak için çok fazla nedeni yok.
Daha iyi bir hayat daha iyi insanlar daha çok para bunların hiçbiri değil aslında yaşama sebebimiz. Yaşama sebebimiz sadece bir MERAK.. Sadece hayatımızın ne yöne çekileceğini merak ediyoruz. Onun dışında dünya boş ve anlamsız. Anlayacağın ben sana yaşama sebebi sunmuyorum ailenin ölümünü çokta umursamayacağını söylüyorum
Soran+1 yılSiz harika birisiniz... İyi ki çıkmışsınız karşıma. Sizinle bir gün özelden konuşmak isterim.
Şu an ki sorucağım soru şu ben gene tabi ki içmeye devam edicem, ancak gerçekten koku yayılmasını istemiyorum galiba bazen rüzgar tersten esiyor ondan oluyor bu. Salon camını açıp içsem daha mı mantıksız tüm salona yayılcak? Ya da içtikten sonra ve ya içerken salon ve mutfak camını açsam bir halta yarar mı :)
Soran+1 yıl2. sorum uyusam akşam kalkıyorum. Sence bu iyi bir
şey mi :) 17:00
Soran+1 yılKeske bende calıssam senin gibi. Bir meşguliyetin var kıymetini bil. Cok mantıklı bir insansın fikrine zekana aşık oldum. Cok zaman olmustu böyle biriyle konusmayalı insan özlüyor.
Soran+1 yılEe yine bir kaç densiz, bana yok sen kötü birisin yok sana nasıl katlanıyorlar felan yazmış. Sizce yazdıklarımda ne var? Ya da insanlar mı fazla duyarcı? Aptal mı bunlar cidden bu site aptal mı?
Soran+1 yılHaklısın ama yani insanlar nasıl bu kadar salak bir de galiba ona sinirleniyorum. Gerçi Türkiye de alışmam lazım buna ama.
Hava akımı işte ne yapalım 😂
029 Yorumla
Soran+1 yılNe önerirsiniz? Salonun camını açıp içsem aynı hesap mı olur? Ya da içiceğim zaman salonu da mutfağı da mı açayım?
Soran+1 yılHmn peki acabaaa rüzgarın tersten esip esmediğini nasıl anlıcaz? 😂🤔
Soran+1 yılama bugün doldu işte :( şansıma ya. of napcam ben ya
Soran+1 yılYa da gebersinler banane?
Soran+1 yılYazık dimi bana acıdın. Bende olsam bende acırdım
Soran+1 yılŞu an yaşamıyosun dimi?
Soran+1 yılŞeytan diyor sigarayı git söndür götünde :)
Soran+1 yılNe zaman gelcek zamanı? Ben ölünce mi?
Soran+1 yılPara yani :) Ondan bana saygk duymuyolar dimi
Soran+1 yılCok kötüyüm cok. Boguluyorum artık. Cok kötü seyler yapıcam cok kötu
Soran+1 yılBen bezdim artık
Soran+1 yıluyusam mı
Soran+1 yıluyusam akşam kalkcam gene
Soran+1 yıltabi ki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuvalette iç çık niye geniş ortamlarda içiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılTuvalette daha çok yayılır bence. Mutfak kücük bizim ya
Cevap sahibi+1 yılPeşpeşe içmeyeceksin o zaman yapacak bişey yok
Soran+1 yılHmm onun da etkisi var dimi?
Cevap sahibi+1 yılTabii
Soran+1 yılSağol ❤️
+1 yılEvdekiler sana nasıl katlanmış tebrik etmek lazım.
00 YorumlaDiğer konusunda 500 cevap paylaştı. Şeytanını zaptet.
03 Yorumla
Soran+1 yılCok kotu dolduruyor, ya bu kadına bisey yapıcam ya da kendime az kaldi. Ama gene de insanım ki ona bisey degil kendime bsiey yapmak istiyorum. Az kaldı. Hepsi vicdan azabı çekicek
Soran+1 yılSalon camında mı içiyim malum balkon yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBalkon yok mu
03 Yorumla
Soran+1 yılKullanamam. Salon camında mı içsem ya mutfak beni üzdü
Cevap sahibi+1 yılBide öyle dene bakalım olmadı babaanne ölecek
Soran+1 yılAslında boşver ölsün lan? İyi fikir bu he? İnadına içiyim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!