hayır geçmez sen uyandıgında fark etmeye bilirsin ancak içmeyen birisi varsa evde mutlaka alır o kokuyu kı muhtemelen sen daha içerken o koku eve yayılacaktır tabı evın duzenıne baglı
Off ne keyiflidir simdi o sigara. Bir sey olmaz knk 10 dkya gecer en gec. Ben de eskiden oyle icerdim bir de icerken aleti okşardım 2 kat orgazm yasardim. Hey gidi cilgin genclik
Knk dedigim gibi soruyu yazarken icseydin simdiye bitmisti olay ve cok keyifli bee. Hadi aksiyon yaşa biraz. Salla söylenenleri. Nasıl gencsiniz siz yahu
Sigaradan dolayı seni sokağa atacak denli cezalandiriyorsa ailen bi üni vs kazan kaç git oradan. Eger yetiskin bir bireysen kimse karisamaz ne yaptigina. Tavsiye verebilir ama evden atmak nedir. Ah bu ailelerimiz
bu daha hiçbir şey üstüne bir de ağzım yüzüm kanayana kadar dayak yerim küçüklüğümden beri beni evden atmayı bırak kendileri de birkaç kez beni terketmiştir aynen dediğin gibi üni kazanıp bir daha onları görmemek için çalışıyorum
Ahh ahh ergenlik yaslarin da benim de cok yasadigim seyler. 10 yil once 18 yasina degince evden kactim. 10 yildir hem muzikle hem de bitirdigim bölümle ilgili calisip kazanip kendi ayaklarim uzerinde duruyorum 28 yasindayim. Kafam o kadar rahat ki...
Bu biraz zor ama lütfen yaşadıklarını çok umursamamaya çalış ve bir gün her şeyin dilediğince olacağına inan olur mu🌸 ilk basta yazdigim trol yorum icin de k. bakma. uzun zamandir siteye girmiyodum öyle trol cevaplar yazip rgleneyim biraz dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
evet ama bır ya da ıkı mum yak sigarayı mumkun oldugu kadar muma yakın tut en aza ındırgersın
peki geçmez mi sabaha kadar
hayır geçmez sen uyandıgında fark etmeye bilirsin ancak içmeyen birisi varsa evde mutlaka alır o kokuyu kı muhtemelen sen daha içerken o koku eve yayılacaktır tabı evın duzenıne baglı
balkonda içsem peki farkedilir mi
balkonda kapıyı kapat bısey olmaz üzerindekini cıkart ya da terlı ve dsıarıda gıydıgın bırseyı gıy oyle ıc
Off ne keyiflidir simdi o sigara. Bir sey olmaz knk 10 dkya gecer en gec. Ben de eskiden oyle icerdim bir de icerken aleti okşardım 2 kat orgazm yasardim. Hey gidi cilgin genclik
Kokmaz knk 10 dkya gecer icsen simdiye gecerdi anmk
bir sürü yere çok kokar sen içtiğin için farketmezsin yazmışlar ☹️
Knk dedigim gibi soruyu yazarken icseydin simdiye bitmisti olay ve cok keyifli bee. Hadi aksiyon yaşa biraz. Salla söylenenleri. Nasıl gencsiniz siz yahu
ya önceden çok yakalanıp sokağa atıldım abi o kadar kolay değil valla
Sigaradan dolayı seni sokağa atacak denli cezalandiriyorsa ailen bi üni vs kazan kaç git oradan. Eger yetiskin bir bireysen kimse karisamaz ne yaptigina. Tavsiye verebilir ama evden atmak nedir. Ah bu ailelerimiz
bu daha hiçbir şey üstüne bir de ağzım yüzüm kanayana kadar dayak yerim küçüklüğümden beri beni evden atmayı bırak kendileri de birkaç kez beni terketmiştir aynen dediğin gibi üni kazanıp bir daha onları görmemek için çalışıyorum
Ahh ahh ergenlik yaslarin da benim de cok yasadigim seyler. 10 yil once 18 yasina degince evden kactim. 10 yildir hem muzikle hem de bitirdigim bölümle ilgili calisip kazanip kendi ayaklarim uzerinde duruyorum 28 yasindayim. Kafam o kadar rahat ki...
Bu biraz zor ama lütfen yaşadıklarını çok umursamamaya çalış ve bir gün her şeyin dilediğince olacağına inan olur mu🌸 ilk basta yazdigim trol yorum icin de k. bakma. uzun zamandir siteye girmiyodum öyle trol cevaplar yazip rgleneyim biraz dedim
yok sıkıntı değil teşekkür ederim ❤️
Hangi sehirde yasiyosun? Merak ettim oyle
Oda kokar napsan kokar. Abinle anlaş bilsin artık çocuk değilsin balkona 🙃
Mum yakarsan dumanı çeker ve kolaylık olur diğer türlü kokusu kalir
Sigaram bitti be param yok uykum gelmişti ne güzel şu soruyu görünce canım sigara çekti :D iç iç odaya pek girniyor
eminsin di mi şimdi gecenin köründe evden atılmayayım
yok yok bişey olmaz
eğer cam sabaha kadar açık kalır ve oda güzelse hava alırsa fark edilmiyor
nasıl oda güzelse
güzelce hava alırsa demek istedim yazamamışım
İçtiğin odanın kapısını kapattıktan sonra kapı altına örtü ser alttan koku yayılmasın
Sen almazsın ama içerisi net şekilde sigara kokar.
hiç yaşadın mı peki
knk ben direk odada içiyordum kimse anlamıyordu
yok ya babam ve abimle odalarımız yan yana direkt anlarlar o zaman
mutfakta yakıyordum yine anlamıyorlardı
seninkiler anlamamazlıktan geliyorlarmış o zaman çemfşeöd
Yok direk paketi buldular akhdkshsksnd
Gitmez heralde
Normalde içiyormusun