Boyumdan da tipimdende her seyimden nefret ediyorum

boyuma sokuyum lanet olsun 1.70 boyum var tipsizin tekiyim cehennem zebanisi bile benden daha cekicidir nefret ediyorum kendimden yeter ya yeter erkegin tercihi olmayan bisey neden erkege engel olurki kisa boylu oldumda kicimmi buyuk ya da seyimmi buyuk ya da cok zekimiyim eger zekiysem niye matematik rezalet ben yurt disina yerlesicem banane lan turkiyedeki boy ortalamasindan 1.55 lik cep kaşarlarindan banane kardesim yeter be yetti artik ne lan bu bir tane bile guzel kiz bakmazmi lan neden ben heeeeeeee neden lannnnn nedennnnn nedennnnnn yeter artik
Güncellemeler
+1 yıl
insanlarin tipihle dalga geciyo diyen atkadaslar bu nu iyi okuyun ne kadar saf salaksin oyle sen haysti tizpbe goruyosin bemim isyan ettigim yer 1.70 le ilgili butum sözlüklerde yazilanlara baktim en fazla 1.55 lik hatunla gezebilir 1.60 lik filan bu adaletmi benim icin dis görünüş onemli icinden banane icine gircem 11 sene lanet olasi buyume hormonunu bacagina bacagina her gun kedinrisiz igne yapan sen degildin benim benim boyumu doktorlar ve saglik bakanligi yuzunden kisa kaldi bakaligin aldig
Boyumdan da tipimdende her seyimden nefret ediyorum