Diğer Googleden gelen ödül kazandınız mesajı ne oluyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Googleden bir şey araştırıyordum. Ekrana ödül kazandınız her cuma dağıtılan ödüllerden birini siz kazandınız gibi şeyler geldi. Yakınıma sordum bunlar virüs falan inanma dedi Dört tane soru sormuşlardı. Üçünü cevapladım dördüncü sorudayken çıktım Googleden gelen ödül kazandınız mesajı ne oluyor? Cevapla Fal Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Scre4m Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Googleden geldigini nerden biliyorsun? Linkine bak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl "Google tarafından bir ödül kazandınız. " yazıyordu. Tıkladım sayfa açıldı dört tane soru vardı üçünü cevapladım. Hemen çıktım Yorumla Scre4m +1 yıl Kim kime beleş, hiç kazancı olmadan birşey verir? Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. tıkla da gör ebeninkini :D 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Dolandırıcıdır. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar