Google Yorumunu Siler miydin?

Evdeki elektrik işlerini halletmek için bir elektrikçi çağırdık. İşleri tamamlamak için 3 gün geldi. Her geldiğinde ücretini aldı yetmedi annem yedirdi içirdi öyle gönderdi yemeğinden çayına. Fakat gittiği gün farkettik vavien bağlantılar olmamış balkon ışığı yanmıyor salonun anahtar çalışmıyor. Defalarca aradık yarın gelirim 3 gün sonra 5 gün sonra deyip oyaladı. Sonra aradığımızda da telefonları açmadı mesajlara dönmedi. İlk geldiği gün bize işletmesi için olumlu yorum yaptırmıştı. Ben de silip 1 puan verdim yaptığı inan olmadığını söyledim asla hakaret falan yok. Başka elektrikçi çağırdık meğerse bir anahtarı hiç başlamamış vavien bağlantılar yanlış. Olayın üstünden 1 ay geçti bir numara aradı açtım , arayan bu. hakkını helal etmiyormuş yakışmamış bize gelmiş ter dökmüş birde emir veriyor yorumu silin diye tartıştık telefonda bayağı. Ter döktünde paranı da aldın ayrıca yaptıkların olmadı birde hak helal etmiyor telefonu annem aldı anlatacak ben sinirli olduğum için annemde hakkımı helal etmiyorum deyip suratıma telefon kapattı. Annemle babam 70 yaş üstü insanlar yalnız kalıyorlar ben yokum notmalde evlerini biliyor annem korktum kızım lütfen yorumunu sil dedi önce hayır dedim asla dedim ama annem de babamda hasta ve yaşlı gerçekten bişey olur mu diye onlar adına korkup sildim ama şimdi içim içime sığmıyor. Adam hem işini yapmadı hemde bize hakkını helal etmiyormuş günlerce telefona çıkmadı ta ki yorumu görene kadar şimdi o kadar ağrıma gidiyor ki o yorumu silmek benim evim olsa asla ama asla silmem ama onlar yalnız kalıyor diye sildim. Adam resmen telefonda birde bana emretti silin diye rica bile etmedi kusura bakmayın gelemedim diyeceğine hakkını helal etmiyormuş ter dökmüş falan filan. Siz ne yapardınız gerçekten çok sinirliyim o an telefonda söyleyeceklerimi de söyleyemedim sinirden kendimi sinmiş korkmuşta buna boyum eğmiş gibi hissediyorum. Lütfen siz ne yapardınız, moralim aşırı bozuk. Yorumu tekrar mı yazayım detaylıca aramasını falan fa yazıp yoksa mesaj mı atayım yaptığını yüzüne vuracak. Nefret ediyorum böyle her suçlu hem güçlü tiplerden edepsizlerden

Google Yorumunu Siler miydin?