Ankara'da Güneş Abla'ya fal baktıran var mı?

Geçen kendisine gittim iyi bir insana benziyordu ama bazı şeyler kafamı karıştırdı. Falı için şimdilik bir şey diyemiyorum belirttiği tarihlere biraz zaman var. Zaten çıkıp çıkmaması çok önemli değil kafamı dağıtmak için gitmiştim.
Dikkatimi çeken durumlar şunlar oldu:
-O hayvancıklar anladığım kadarıyla devamlı orada kalıyor, orası da ablamızın evi değil zaten, e ablamız evine gittiğinde o kadar hayvanın daracık yerde başlarında kimse olmadan kalmaları ne kadar doğru (içeride birkaç kedi ve köpek var). Hayvansever olması tabi ki hoş bir şey ama bu durum hayvanlar için olumsuzluk yaratmaz mı? Ben hiç kedi köpek beslemedim merak ettim o yüzden.
-Ablamız ücreti nakit alıyor, pos cihazının olmadığını söyledi, herhangi bir fiş ya da fatura vermiyor. Diğer fal cafelerde fiş verildiğini gördüm, falı içecek fiyatı olarak yazıyorlar. Bu durum vergi kaçırmaya giriyor mu? Giriyorsa nasıl sıkıntı yaratmıyor?
-Orada bulunduğum süre boyunca yaklaşık 10 dk kadar diğer fal cafeler ve falcılar için olumsuz şeyler söyledi bir süre de müşterilerinin kendisinden ne kadar memnun kaldığından bahsetti. Açıkçası bu durumdan biraz rahatsız oldum, sonuçta kimi tercih edeceğine herkes kendi karar verir, fal zaten eğlencesine baktırılan bir şey, ya çıkar ya çıkmaz. Size de bu tarz şeyler söyledi mi?
-Ek olarak buraya gidip de falı çıkan oldu mu?
Ankara'da Güneş Abla'ya fal baktıran var mı?