Başın göğemi erdi. Bir şeye karşı fetiş kötü bir şey değildir ki. Birinin ekşiden birinin acıdan hoşlanması gibidir. Kişinin estetik merkezinin ayağı memeden daha estetik bulması ne gibi bir arıza olarak gözüküyor sana. Birinin vajinası neden ayağından daha tetikleyici olmak zorunda.
Sen bir soru sormuşsun cevap verdim. Ve üzerine senin sorduğun sorunun manasını pekiştirecek bir iki soru sordum. Onlara neden cevap vermedin. Maksadın gerçekten fikir sormak mı fırlamalık yapmak mı.
O zaman başım göğe erdi diye cevap verme. Pardon ben makara olsun diye sormuştum. Sen emek verip epey doyurucu bir cevap vermişsin evet haklılık payın var ya da hayır haklı değilsin şu şu şu sebeple de.
Sen neden böyle bir girişimde bulundun ki? Fetiş psikolojik olarak bir bozukluktur. Tamam normal karşılanmiyor gayette katiliyorum fakat senin de bunun üzerine gitmemen gerek
Ayak fetisisti olanlarin psikolojilerinin bozuk oldugunu anlatan dersmi isliyorsunuz 😂 o nasil bir okul nasil bir ders nasil bir yerde okuyorsun sen ya 🤣
Psikolojik bir anormal durum yani psikolojisi bozuk demek değil ama bak iste sen bunun bile ayrimini yapamayacak kadarsin istersen tartismayalim daha çok dibe batıyorsun...
@black_roses fetişizm anormal bir durum veya bir hastalık değildir. Bu arada ben ben Pskiyatristim. Oral seks bile bir fetiş, fantezidir ona bakılırsa. Rahatsızlık, anormal durumuna gelmesi için bambaşka boyutta olması lazım, anladın demek istediğimi.
Bak seeen. Peki nasıl kriter gerekliymiş çok bilmiş kadın? Senin neyi uygun gördüğün açıkcası umurumda değil. Benim arkadaşım görmüş beğenmiş ayağıma dokunmuş biri. Ve her fırsatta özleyip anlık çekmemi ister benden. Yani kadın senin kriterlerin knun ya da benim umurumda değil haddini bil ok?
En İyi Cevaplar