- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin varken etkilenmen tuhaf. Eğer etkilendiysen sevgilinden de isteyebilirsin. Haricinde bir başkası hoşuna gittiyse, sevgi bağlarında sorun var demektir
05 Yorumla
Soran+1 yılVar zaten. Kendisi esk0rta arkadaşını*(güya) bırakmaya gittiği için kavga ettik akşama ayrılacağım şu an işte. Yani ondan artık münafık istemem çok istiyor ise hayat kadınlarına atabilir.
- +1 yıl
Eee? Ayrılıp o çocukla mı başlayacaksın yani 😅
Soran+1 yılBaşlayacağımı söylemedim sadece cinsel olarak etkilendim dedim ona karşı duygularım olsaydı yaklaşık 4 5 senedir arkadaş olmazdım
- +1 yıl
Planın ne peki?
Soran+1 yılBilmiyorum işte ilk sevgilimden ayrılıcam.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHormonların etkisiyle oluşan bir durum anlik olarak kişi bazı şeylerden etkilenebiliyor herkeste olan bir durum sende etkilenmen normal.. Görsel olarakta seni tahrik etmiştir.. bir şey yapmana gerek yok canım
25 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi de olabilir yani sonuçta uzun zamandır arkadaşım bir şeyler hissetsem şimdiye çok kez hissetmiştim
- +1 yıl
Aynen öyle canım 😊😊😊
- +1 yıl
Senin gözünde iyiyse organ onunda etkisi var
Soran+1 yılAçık bir şekilde görmedim yani şort vardı ama direkt tutup da atması etkiledi doğal olarak
- +1 yıl
Hoşuna gittiyse sorun yok 😁😁😁
Bence istediğini al bekleme etkilenmişsin kadınlar hepsi etkileniyor ama gurur yaptıklarından hep mutsuz oluyor ilk adımı karşı taraf beklersen onu etkilendiğin şeyi başkası alır
142 Yorumla
Soran+1 yılAhahah ya flörtün sevgilinin vs atması tamamen başka ama hakkında öyle düşünmediğin bir arkadaşın atınca bi tuhaf oluyorsun
Soran+1 yılEvet 🥺
Soran+1 yılYani şort vardı boyutunu bilmiyorum ama yine de gitmiyor gözümden
Soran+1 yılEvet en azından tamamını görsem bu kadar düşünmem-
Soran+1 yıl😅 O da doğru
Soran+1 yıl😅😅😅 Haklısın haklısın denicem bakalım o da isterse
Soran+1 yılNormalde giyiniş tarzım açık zaten balıketli ince belliyim yani ne kadar iyi bilmiyorum ama genelde fiziğin iyi diye yorumlar alıyorum o da beğeniyordu umarım alabilirim aklını
Soran+1 yılKalçamı baya belli eden iç gösteren yüksek bel dar bi taytım var o olur mu
Soran+1 yılTamam o halde 😅🤝🏻
Soran+1 yılDün konuşurken arkadaşımın başına gelen olayı anlatıyordum genel evdeki bi kadın ile alakalı işte " esk0rta gitmek neymiş ya git en yakın arkadaşından iste vermesini" dedi baya şok oldum ama galiba benden bahsediyor 😩🤭
Soran+1 yılYok tek kişiye yazdım ya gruba yazmam wkwkwjwj kanal olurum yani o kadar şeye
Soran+1 yılEvett yani büyük gözüküyordu zaten konuşmalarda da çaktırmadan birbirine laf atıyorlar heralde zaten gruptaki en büyük onunki 19 dan büyüktür galiba
Soran+1 yılKesinlikle bakmam lazım 😋
Soran+1 yılVazgeçemem gibi zaten
Soran+1 yılAh yok bildirimler kapalı anca girebildim siteye yani konuştuğumuz oluyor ama ilerleme yok gibi şu aralar biraz meşgulüm ama olmadığım zaman buluşma teklif edicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sen bişeyler yaşamak istiyomusun onla oral veya başka bişey
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet mümkünse seks
Soran+1 yılA bu cidden aklıma gelmemişti böyle yazmak yani mantıklıymış teşekkür ederimm
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seni baya baya etkilemis tahrik etmiş belliki bakıp bakıp mastürbasyon yaptın mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet -
- +1 yıl
Dugusal bir durumdasin ondan dolayı etkilemiştir
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Daha sonra görünce ne düşündün aklına ne getirdi
Soran+1 yılAzdığımı..
- +1 yıl
Azdiracak bişey olmuş zaten
O fotoğrafı tekrar ona özelden at daha hızlı olmalıydın yaz
04 Yorumla
Soran+1 yıl🥺 Maalesef gruba uygulama var gördüm sen sildin ama yazmıştım
Soran+1 yılOnlar bir şey demez aramızda bir şey olmasına da bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAletini atan arkadaşına yazabilirsin. Fb olursunuz tadına bakarsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılUtangaç birisiyim ama açık açık yazmak istemiyorum
- +1 yıl
Aranı iyi tut o zaman. Farklı konularda soru sor. Bir şekilde oraya getirirsin.
Soran+1 yılAramız iyi zaten öyle yapmayı denicem
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzelden yaz yani şortunu flan beğendim nasıldı flan desen tabi yazılanlar önemli bende öyle yaptım birkaç kez sonra kız ister
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sildin ama gördüm falan yazmıştım gruba o yüzden yazmak absürt kaçar onu.. Ama evlerimiz arka arkaya sayılır yakın bayağı
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yaz bence ona istersen yardımcı olayım gizlisin ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuyu açmak yerine buluşma teklif etsen sorun daha çabuk çözülür
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlerimiz yakın sanırım öyle yapıcam ya
Cevap sahibi+1 yılAynen. Ama grup işini iyi düşün. Özellikle anal yapmadiysan
Soran+1 yıl🥺 Anal sevmiyorum acıtır büyük ihtimalle ve pis yani
Cevap sahibi+1 yılEvet. Sen ve şortlu beyefendi. Bakalım yetenekleri nasıl?
Gizli Üye(18-24)+1 yılIlk defa mi gordun neden bu kadar cabuk etkilendin…
Hangi uygulama bu arada012 Yorumla
Soran+1 yılWhatremove miydi neydi ismi. Evet yani onunkini ilk defa gördüm gerçi zaten erkek olarak da tek sevgiliminki yani p0rnolar sayılmaz
Cevap sahibi+1 yılNe icin bu wp mi. Yani ona bakarsan o da canli olarak degilmis yine ekrandan gormussun ha p*rno ha bi foto ikisi de tel uzeri ayniya gelmis olmuyor mu..
Cevap sahibi+1 yılGirip baksana bi uygulamaya ismi neymis
Soran+1 yılWAMR mış ya karıştırmışım
Soran+1 yılEvet wp için de yani fotoğraf evet aynı şeye gelmiş oluyor ama hiç beklemediğin ama tanıdığın bir arkadaşın ile rastgele bir erkeğin fotoğrafı arasında dağlar kadar fark var
Cevap sahibi+1 yıliPhone icin bulamadim sadece androide var galiba tuh😕
Orasi oyle tabi, sende teklif et kabul eder bence o da kesin pusu da bekliyordur ne zamandir teklif etse de kabul etsek diye skdkdkd 3 erkek degilmiydi grup yapin taniyormussun zaten hepsini kdkdkddk
Soran+1 yılHe grup yapalım ölen ben olurum ne olsa auwowkwkwkwje evet Androidde
Cevap sahibi+1 yılDkdkdkdkd orasi belli olmaz baksana libido tavan falan diyorsun onlari bitiren sen olursun bu hirsla sksksks onlar istese kabul edermiydin peki
Soran+1 yılBirisi ile kabul etmem ama o ikisi ile bilmiyorum aynı anda olmaz gibi ama
Cevap sahibi+1 yılO ikisi dedigin gibi foto atanla sevgilin mi, ayni anda neden olmasin herkes ayni anda yapmiyor da nasil yapiyor dkdkdk
Soran+1 yılYok sevgilimden ayrılıcam yani kesin bu şu an sadece işten dönmesini bekliyorum bitti yani. Gruptaki o ikisi biri fotoğraf atan diğeri de yine liseden arkadaşım da aynı anda zor olur p0rn0 konusu gibi wkwkkee
Cevap sahibi+1 yılHee onunla isin bitti anladim. Sen seversin konuluyu baksana grupta tek kizsin zaten tam senlik kdkdkdkdj
+1 yılSana öyle efsane foto ve video atarım
Aşırı estetik ki felaket hoşuna gider eminim00 Yorumla
+1 yılBüyük sanırım etkilendiğine göre
013 Yorumla
Soran+1 yılŞort vardı ama evet belliydi
- +1 yıl
Sevgilin nerden konuya dahil oldu ki
Soran+1 yılYok o konuya dahil olmadı onunla başka bir konu yüzünden kavga ettik o yüzden hani daha fazla etkilendim o arkadaşımdan
- +1 yıl
Hangisi seni daha çok mutlu eder acaba
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
İkisiylede birlikte olsan hangisi seni daha çok mutlu eder acaba yatakta
Soran+1 yılArkadaşım bence yasak ilişkilere daha çok azıyorum
- +1 yıl
Hımm ya şu azma gelimesi çok hoş ya da böylesine istekli olman benimde hoşuma gitti
Soran+1 yılNe güzell
Soran+1 yılNe gibi bir şey şimdiden söyleyeyim başkası ile yapmayı planlamıyorum
- +1 yıl
Bakirim zaten kimse istemez beni o yüzden sorun yok öyle bir teklifim olmaz 😅
Soran+1 yılTamam o zaman atıyorum t#kip
- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
+1 yılEtkilenmeye yer arıyormussun knka sende
04 Yorumla
Soran+1 yılKnk kız arkadaşın şortu ile alt tarafını tutarken atsa sen de onu sevmesen bile şaşırsın yani
- +1 yıl
Doğru etkilenirdim böyle şeyler etkiliyor insanı hak verdim
Soran+1 yılYani maalesef
- +1 yıl
Bol şanslar ne diyelim 😄
+1 yılsende ona at olmayanı tutarken
03 Yorumla
Soran+1 yıl. d gruba mı 2 erkek daha var ve bana atmadı yani
- +1 yıl
boş ver sen cici gız ol fotoya bak iç geçir
- +1 yıl
Aferim iyi güncellemissin
+1 yılpekı ılk defamı gordun buyukmuydu
05 Yorumla
Soran+1 yılYani bilmiyorum şortu vardı pek belli değildi
- +1 yıl
normalde lıbıdon yuksek mı
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBurdan yaz
- +1 yıl
sorun oluyor maalsef
sallıyorsun bence atiosn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDalgaya kapılma, dalgasız deniz yok derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu hoşuna gitti
125 Yorumla
Soran+1 yılBiraz evet
Cevap sahibi+1 yılOna karşı duygusal ya da cinsel arzun var mı yoksa herhangi bir erkeğin penisinide görsen etkilenir miydin? Arkadaşım diyosun ya o yüzden soruyorum
Soran+1 yılHayır tabiki rastgele bir erkekten etkilenmem hiç beklemediğim bir arkadaşım olduğu için etkilendim
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşadın mı daha önce yaşamadıysan karşı mısın
Soran+1 yılYaşadım
Cevap sahibi+1 yılArkadaşının sana ilgisi var mı peki duygusal açıdan? Eğer cinsellik için konuşmaya başlarsan aranızdaki ilişki fb den ötesine geçmez
Soran+1 yılBenim de ona duygusal bi açıdan ilgim yok ki zaten 4 5 senedir arkadaşız ama cinsel açıdan biraz ilgim oldu bu olaydan sonra işte
Cevap sahibi+1 yılFb olsanız sana uyar mı yani
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKonuş o zaman ne diyim hayatta reddetmez böyle bi teklifi. Çok şanslı
Soran+1 yılUmarım reddetmezz
Cevap sahibi+1 yılBen olsam reddetmezdim kendine güvenmiyor musun neden reddetsin senin gibi istekli birini bulsam her gün isterim
Soran+1 yılYok kendime güvenmemek değil de aramızdaki arkadaşlığı bozmak istemez belki ama yani arkadaşım olduğu için tanıyorum onun azgınlık heralde benim bi 5 katım falandır
Cevap sahibi+1 yılCinsellik dediğin zaman erkeklerin beynine pek kan gitmez yani o yüzden arkadaşlığınızı düşüneceğini sanmam 😂
Soran+1 yılAhah o da doğru biraz öyle erkekler için umarım öyle olur madem denicem ilerlemeyi
Cevap sahibi+1 yılUmarım üzülmezsin
Soran+1 yılYani üzülmem de yok diyip arkadaşlığımızı da bitirir ise üzülürüm o yüzden sözlü şekilde istemicem yani onun da istediğinden emin olana kadar
Cevap sahibi+1 yılBen reddetmeyeceğine eminim
Soran+1 yılHadi bakalım öyleyse
Cevap sahibi+1 yılBol şans, kendi dikkat et 🙏
Cevap sahibi+1 yılKendine *
Soran+1 yılSende öylee <3
Cevap sahibi+1 yılBen yalnız başıma hayallere devam 😂
Soran+1 yılBulursun ya birini
Cevap sahibi+1 yılUmarım 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yıloral seks çek
42 Yorumla
Soran+1 yıl🥺 Belki istemez konuyu oraya getiremem utangacım
- +1 yıl
çek mi lahmacun gıbı :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGrup yapın
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 kişi ile mi pert mi olayım wjwkwkw
- +1 yıl
Seversin sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl çok mu güzeldi
37 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😔
Cevap sahibi+1 yılOyyy bende merak ettim gösterdi mi kaç cm duruşu
Cevap sahibi+1 yılHı M?
Soran+1 yılYok şort vardı ama büyük olduğu belliydi yine de zaten arkadaş ortamında konuşuyorlarken duyuyordum büyük yani cm bilmiyorum ama
Soran+1 yıl18 üstüdür
Cevap sahibi+1 yılİyimis o Zaman
- +1 yıl
Kızlar o kadar merakçı mısınız?
Gizli Üye(18-24)+1 yılYap. a
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında erkek
Soran+1 yıl20
Soran+1 yıl21 e girdi mi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaz ona
Soran+1 yılNe yazıcam ki ama
Cevap sahibi+1 yılBakiremisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılIstiyomusun
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSadece onun mu yoksa baskasininda olur mu?
Soran+1 yılOlsaydı başkalarından da yazardım zaten
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılNeyse
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler