Çok çirkin olmak nedir?

Kendimi bildim bileli çirkinliğimden bahsedilir ilkokuldaydım 4.sınıfta kızlar alay ediyorlardı sürekli bir gün birisi muz getirmiş derste çıkardı maymun muz yermisin diye muzu gösteriyordu yani şimdi anlatınca komik gelir çoğu kişiye ama o halde olunca baya kötüydü tabi o kızlar düşünmüyordu bunu hatta sınıf 30 kişilik sınıftan 4-5 kişi sadece yapmayın ayıptır derdi diğerleri anırarak gülerdi yani o kadar çirkindimki 1.96 boyum 100 ü geçkin kiloma rağmen insanlar benden iri yarı diye bahsetmezdi çirkin derlerdi hatta goril diye bahsedenler bile vardı genelde kızların olmadığı yerlerde rahattım dalga geçilmiyordu pek bu kadar misal 5 sene bir bir salona gitmiştim boks antremanlarına kız yoktu rahattım ne zaman salon sahibi evlendi rus bir bayanla ayrılmak zorunda kaldım çünkü her gittiğimde bakıp sırıtırdı kısaca insanların özellikle kızların olmadığı yerlerde rahat edebiliyorum çünkü 2 kız geldimi bakıp gülme faslı başlıyor karınları tok sırtları pek tabi dalga geçecek birini arıyorlar sokağa çıkmak gelmiyor içimden gidiyorum bir yere misal alışveriş merkezine bakıp sırıtıyorlar veya arkadaşına dönüp çaktırmadan bak diye fısıldıyor bakmaya başlıyorlar tabi anlamadığımı mı sanıyorlar bilmiyorum ama anlıyor işte insan farkında oluncada daha kötü oluyor artık tek bir düşüncem var ya tamamen estetik yaptıracağım bütün suratım değişecek ya da yakın zamanda intihar edicem çünkü cidden çekilmiyor kız arkadaş vs derdim yok zaten ama alay edilmekten bıktım artık çirkin değilim sadece çok çirkinim belki görüp göreceğiniz en çirkin insanlardanım tabi yaşamayan bilmiyor insanın gözünün içine baka baka alay edilmeside kafayı yedirtiyo geçenlerde tartıştım biriyle bıçak çekmişti gram korkmadım ama ölmek korkutmuyor çünkü yaşamak tad vermiyor tam tersine eziyet mutluluğum aynaya bakana kadar sürüyor evde bile şimdi birileri gelip elin ayağın tutmasaydı diyecek kim diyecek eli yüzü düzgün olan sizler ee peki sorayım size yüzünüz yansaydı ne yapardınız aynalara küsecek hale gelseydiniz yaşamaktan bıksaydınız?
Çok çirkin olmak nedir?