Nolur okuyun taciz edildik?

Merhaba Lütfen okuyun !
Dün gece başımıza bir olay geldi ablamla ikimiz evde kalıyoruz normalde dun gece arkadaşım bize oturmaya geldi saat 23.30 oldu son otobusu kaçırdığı icin mecbur biz birakmak zorundaydik uzerimizde taksiye verecek para da yoktu herneyse saat oldu arkadasimin evi de 2 km uzaklikta saat gece 2 de ciktik evine birakmaya hic bir sorun yoktu sonra evine geldik bıraktık ablamla geri dönüyorduk 100 metre gittik arkamizdan biri ıslık çalıyor ilk takmadik sonra kizlar kizlar diye bağırdi sokakta da kimse yok o saatte ablam cabuk su sokaga gir dedi salak gibi ara sokaga girdik bir baktik arkamizdan kosuyo deli gibi biz korkudan kosmaya basladik pesimizden kosarak durun yoksa cok kotu olur diyerek kosuyordu ablamla 1.5 km kostuk ara sokaklarda nefes nefese kaldik kosarken bir yandan polisi aradik sonra cadde tarafina ciktik hala kosuyo ablamla karsidan sans eseri gelen bir arabanın önüne atladık yardım edin diye yalvardik sonra baktim hala geliyo sonra geri ara sokaga girdi sonra polis geldi arabasina bindik sokaklarda adami aradik sonra yardim istedigimiz adam bizi durdurdu polis bey su adam beni durdurdu biseyler soyledi o heralde dedi bir baktık karşıdan geliyo polisler o serefsizi durdurdu saçmalamaya basladi kacmaya çalıştı uzerinden tornavida cıktı ve uyuşturucu satıcısıymış o kadar korkttuk ki sikayetci olduk karakola gittik 2 saat ifade verdik 1.5 km kovaladığını soyledik herneyse polisler allah razi olsun yardımcı oldu bu ifadeye gore tutuklanır dediler sizce ne kadar alır yardim edin nolir hala korkuyorum
Nolur okuyun taciz edildik?