normalde çok zeki bir kızım. ders içi katılımlarım hepsi 100. çünkü derslerde çok iyiyim. her şeyi biliyorum. bilmediğim bişi yok. ama sınavlarda çok başarısızım. 70-90 arası alıyorum hep. bu benim yapabileceğime göre çok az. test de çözüyorum. danışmanlıkta 1.yim. dersanede de sınıf birincisi oldum. ama sınavlarım kötü geçiyor. nokta kadar heyecanım yok. ona rağmen başarısızım. hatta sınavlar iyi geçiyor ama sonuçlar kötü çıkıyor.
bi de şöle bir durumum var. insanlar tarafından son derce beğeniyorum. zayıfım uzun boyluyum. esmerim. düz siyah canlı saçlarım var. gözlerim büyük ve kirpiklerim belirgin. ve bunların hepsi birbirine yakışıyor. yanlış anlamayın ama çok güzelim. herkes bna illa ki güzel olduğumu sölemiştir. ama şanssızlıktan mıdır nedir, arkadaş ortamımda popi flan değilim. ufacık bile değilim. bir arkadaşım çok şişman, o kadar da güzel değil, çirkin de değil, normal. ama çevremde herkes ondan hoşlanıyo. onu seviyor. benim ondan aşağı kalır bir yanım yok. sadece o kolejde ve iphone'i var. bn zaten hayatım boyunca telefon kullanmayacağım. şanssız olduğumu da düşünmüorum. şansım her zaman yaver gider. nerde hata yapıyorum yardım edin.
bi de şöle bir durumum var. insanlar tarafından son derce beğeniyorum. zayıfım uzun boyluyum. esmerim. düz siyah canlı saçlarım var. gözlerim büyük ve kirpiklerim belirgin. ve bunların hepsi birbirine yakışıyor. yanlış anlamayın ama çok güzelim. herkes bna illa ki güzel olduğumu sölemiştir. ama şanssızlıktan mıdır nedir, arkadaş ortamımda popi flan değilim. ufacık bile değilim. bir arkadaşım çok şişman, o kadar da güzel değil, çirkin de değil, normal. ama çevremde herkes ondan hoşlanıyo. onu seviyor. benim ondan aşağı kalır bir yanım yok. sadece o kolejde ve iphone'i var. bn zaten hayatım boyunca telefon kullanmayacağım. şanssız olduğumu da düşünmüorum. şansım her zaman yaver gider. nerde hata yapıyorum yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada ders çalışmayı hiç sevmiorum kafam da almıyor istemeyince. ama çalışmayan birine göre çok iyiyim ama şu an çalışıyorum neden değişen bişi yok ?.!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer