Eskiden elimde. tesbih olurdu kaybettim araba anahtarı olur şimdi. elimde oturdummu bırakırım. masaya alırım. oynarim. ama. arabaylamhatun düşürmek hiç aklıma gelmedi bir daha mı koymam kalsın cebimdee
Ondada arizayim ben kukadan başka olmaz ne güzel kılan vardı kapkara oldu çeke çeke gümüş imamali falan kayboldu ya da biri yedi hatırlamıyor bak üzüldü ben yine :(
Aslında yanlış anlaşılan bir durum var, her erkek artistlik için koymaz mesela bazen o anahtar güzel bir sphbetin ortasında bacağınıza batar sizin rahat oturmanızı engeller sürekli bir rahatsızlık verir diye ve ya araba kumandası otururken cepte sıkışıp zarar görmesin diye çıkartılır tamam bazı erkekler kızları etkilediğini düşündüğü için koyar onlar ayrı bir cins zaten ama olayın aslı bu masaya koymanın sebebide gözümüzün önünde durmasını istememizdir. Hemen şey yapmayın kızlar
Ben ceplerime kolay kolay bir şeyler koymuyorum her zaman telefon cüzdan elimdedir. Arabam ise anahtar araç içinde olduğu sürece çalıştığından pek cebimden çıkartmıyorum. Bir yerde otururken rahatsız etmedikçe cebimden çıkartmam kolay kolay.
Bir Mercedes bir de Audim var ama böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum. O araba için gelecek hiç gelmesin daha iyi.
Bence cepte durması rahatsız ettiğinden olabilir. Koyabilecek bir çantaları olmadığından olabilir. Senin dediğin gibi gösteriş amaclı koymaları bana saçma geldi. Neredeyse arabası olmayan yok.
İlla fesat dusunmek gerekmez bence. Telefon cuzdan anahtar vs cepte kalabalık yaptığından en azindan telefon ve anahtari masanin uzerine koyuyor olabilirler
Görmemişlik belirtisi arabam var demek hesabı bir tomar para çıkarım sayarak kadının gözüne soka soka ödeyenlerden bu ve buna benzer davranış içinde olan gereksiz tiplerde de nefret ederim
Klasık bizim erkekler işte normal de lark içer bir mekana gidilecekse hemen kısa marlboro alınır yarın borcunu odeyeceği parayı cüzdana koyar bir tane de araba kiralar ne düşerse bahtına :D
Ben üzerimde birşey bulunduğunda korkunç rahatsız oluyorum. Bir yere gittiğimde bu evim de olsa aynıdır; cüzdan, telefon, sigara, anahtar, saat, ne varsa çıkarır koyarım.
Sen pantolon giy cebine ev anahtarını telefon bide sigara paketini falan koy sonra git biyerde onları çıkarmadan otur.. rahat edebilirmisin hyr. ee ozmn?
Ceplerinde rahatsız edici oluyor o yüzden çıkarıyor bazıları giderleri de gösteriş amaçlı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sizin almak istediği mesajı veriyoruz inkar eden yalan söyler ağzınızdan salya akıyor cüzdan kabarıkmı anahtarın üzerinde yazan araba markası ne ki acaba telefonun modeli ne lüks takılıyor mu ayakkabı markası nedir pahalı giyniyormu bacım şimdide blöf yapıyosunuz😂 yemezler
En İyi Cevaplar