- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1- Sorun daima ailede başlar.
2- O kızları baştan çıkaran tayfayı göklere çıkaran çevreyi de suçlamak lazım bu konuda, onlar özendirip kendilerine çekiyorlar.
3- Zaten gencecik toy bir kızın her yola gitme potansiyeli vardır, ağaç yaşken eğilir.
cut.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNamustan kasıt ne? Bence asıl namussuzluk kafasına göre insanlara hakaret savurup aklınca küçümsemek oluyor.
Ha, bana göre Türkiye'deki gençlik acınacak halde. Bunun sebebi vücuduyla ne yaptıkları değil, cahil, aptal ve görgüsüz oluşları orası ayrı1016 Yorumla- +1 yıl
Ragnar_Lodbrok ınş namuslular görgüsüz cahil demiyorsundur
- +1 yıl
👍👍👍👍
- +1 yıl
verilmesi gereken cevap verilmiş.
- +1 yıl
@kafamizmatiiz ben size sormadım
- +1 yıl
Neden araya girdiğinizide çok iyi biliyorum
- +1 yıl
@Uctumbensana sana bir şey diyen kim ki, neden üstüne alındın? Yorumu yapan arkadaşı tebrik etmek amacıyla attım o görüşü.
- +1 yıl
@kafamizmatiiz tamam o zaman
- +1 yıl
@Uctumbensana Tekrar ediyorum, namusludan kasıt ne?
İnşallah aktif cinsel hayat sahibi olmamayı bir çeşit erdem gibi lanse etmiyorsundur. - +1 yıl
Or. spu gibi yasamaktansa görgüsüz aptal cahil olurum daha iyi
- +1 yıl
Ragner_Lodbork sana diyorum
- +1 yıl
@Uctumbensana Bence seks yapmamaktan nevrin dönmüş, insanların doğal davranışlarına hakaret savuracak kadar sapıtmışsın.
Bak mesela Şule Çet olayı, sana bunları söyleten kültür, işte bir kadın cinayete kurban gittiğinde katillerin kendisini 'Ama zaten bira içmişti, bakire değildi' diye savunmasını da sağlıyor.
Senden daha ahlaklı striptizciler falan tanıyorum mesela ben. Asla insanlara senin beslediğin bu kini ve hasedi beslemezler. - +1 yıl
Boş konuşuyorsun
- +1 yıl
Hadi bye bye
- +1 yıl
Daha yaptığınızın ne kadar yüz kızartıcı ve ayıp olduğunun farkında bile değilsiniz bide normal karşılıyorsunuz yazıklar olsun başkada birşey demiyorum
- +1 yıl
@Uctumbensana Normal olduğu için normal karşılıyorum, asıl yüz kızartıcı ve ayıp olan senin yaptığın şey.
Hayır bir de sizin gibi kız kurularıyla sevgili olup, evlenen zavallı erkekler var. Asıl onlara acıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kızlarımızda baba eksikliği çoktur. Ayrıca ailenin hiçbir zaman sevgisini göstermemesi ihtiyacı olan sevgiyi dışarda aramasına neden olur. Köşelerde fantazi kuran erkeklerde de sevgi eksikliği vardır.
30 Yorumla
Nedense hep böyle konularda kadınlar eleştiriliyor sanki hiç bu türde erkek yokmuş gibi sadece o kızlar bu tür şeyler yapıyormuş gibi anlatman gerçekten çok sinir bozucu
83 Yorumla
Soran+1 yılSu an kizlara deginmek isedim sonucta bende kizim iyi anlarim onları ama bu ise gelince anlayamıyorum ki kendileri gibi avale adamlardan erkeklere de değindim.
- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Esit olmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılİnsanlığın temiz olduğunu iddia edenler, en büyük yalancılar onlardır, insan yaşamın içinde kendine bir yer edinebilmek için türlü dönüşümler geçirir. Kendi özündekileri hiçe sayar en çokta, çünkü yaşam ona göz açıp kapayıncaya kadar sürecek olan bir şehvet bahşetmiştir, öyleyse insan bütün onurunu ve şerefini ayakları altına alıp çiğnemelidir, çünkü ikisi bir arada bulunmaz, kişi ya arzularını ayaklarının altına alır, ya da onurunu, ve onu vahşice katleder.
10 Yorumla
+1 yılBaskıdan dolayı, yanlış öğretilerden dolayı oluyor genelde. Bu dediklerini yapan kızların çoğu ailelerinden dayak yiyen bu yüzden de sigarayı gizlice içen, çocuklarla gizlice buluşan tipler. Ailenin baskıcı ve yanlış öğreti sunmasından kaynaklı bence.
10 YorumlaDiğer konusunda 609 cevap paylaştı. Helal olsun aynen öyle... Anne ve babanın sorumsuzluğu... Her iş anne de bitiyor aslında... Yetiştirirken açık saçık yetiştiriyorlar... Çocukları da o yolda büyüyüyrek devam ediyorlar
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim çok zor bir durum ama işte suçlu sadece kız değil. Anne babalarının boşanmış olması, ona sevginin hissettirilmemesi, babasında duyacağı güveni elin kekolarında duyması vs bunda çok etkili.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben senin yapacağım derde başlıyayım önce katogoriden başlayayım dölasmekzkdkrlsjd
Aile ile de ilgisi var ama bence tamamen aile odakli degil içlerinde varsa ayıp her sekilde yaparlar yapicaklarini
10 Yorumla
+1 yılbenım bır tezım var.. bunun musebbıbı calısan anneler ve gelıstıgını sandıgımız aslında bızı yozlastıran teknolojı..
10 Yorumlaulan benim seylemek istediklerimi söylemişsin helal olsun parti kur oy vereyim :QWEWQE
20 Yorumla
+1 yılSorun herkeste. Anne de, baba da , büyüdüğü ortamda. * en büyük sıkıntı onun öğretmenlerinde.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilede sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Içinde varsa yapar. Ailenin sıkıştırıp gözetmesi de bir yere kadar. Sonuçta her zaman yanında değiller. Çevreden etkileniyolar
20 Yorumladönem böyle , bolluk ve rahatlık ıcınde buyuyen gencler yapıorlar ıste
10 Yorumla- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi aklı var
Allah yardım etsin
Kötülemeyelim herkesin başına gelebilir
Allahım hepinizi korusun10 Yorumla Anne baba ne yapsın kızın içinde varsa herşeyi yapiolar anne baba heryerde takip edemio ki
10 Yorumla
+1 yılyani türkiye gelişme uğruna bunlara normallik adını veriyor aslında normal şeyler değil müslüman ülke sonuçta özellkle ramazanda dışarıda saygısızca yiyenlere anlam veremiyorum.
25 Yorumla- +1 yıl
ramazanda mekan açanlara niye anlam veriyorsun o zaman
- +1 yıl
@selman_kingof o konuya dair birşey söylemedim
- +1 yıl
dolaylı yoldan söylemiş oluyorsun ama neyse münakaşa eden kaybeder
- +1 yıl
@selman_kingof napabilirim her bir işyerini gidip silah zoryla mı kapattırayım insanlar gitmese onalr açmaz zaten ayrıca ben sokakta yolda yiyenlerden bahsettim kafe içinde görünmeyen yerler beni ilgilendirmez
- +1 yıl
burger king tarzı diyorsan +1 veriyorum seni çıtır patates cipsi
Katılıyorum sana doğru diyorsun yeni nesil bozdu eskiden en azından ortalıkta gözükmezdi şimdi o da kalmadı
10 Yorumlaİnsanların yaşantısını eleştireceğine dön kendi haline acı. Başkasının hayatı yaşadıkları seni ne ilgilendiriyor ki kuyruk acın mı var?
72 Yorumla
Soran+1 yılYaran varki gocunuyorsun sana da yazik
Sanki erkekler değil kendilerine baksnlar once snra konuşsunlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende acıyorum o kızları görünce sokak köşelerinde boylarından büyük küfürler ellerinde sigara yanlarında keko serseri tipli erkekler. Ne hayır gelecek o kızlardan anca ortam kaşarı olurlar
10 Yorumla
+1 yılKız annesiyim o yüzden kimseyi kınamam aşağılamam
Sana da tavsiye ederim
Zira biz kimsenin bekçisi değiliz20 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNamus bacak arasında değil kafadadır yanlış yerden değerlendiriyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
Aptal birleşik yazılıyor yanlız
Eskiden muşamba çocuk bezleri vardı bilirmisin mavi ve pembe renk yıkanabilirdi iplere asılırdı?
00 YorumlaErkekle çok namuslu çünkü pardon da bunu erkekle kız birlikte yapmıyor mu neden kız namussuz oluyor ayrıca kınama yazık deme bigun basina gelir Allah korusun
58 Yorumla
Soran+1 yılKendileri gibi avale adam dedim yani kisaca erkeklere de ayni seyi dedim uzatsam daha mi iyiydi?
- +1 yıl
Bencede erkek içinde geçerli 👍
- +1 yıl
Keşke böyle olmasalar onlar yüzünden evde kalacagiz 😣😣😣😣
- +1 yıl
Napim😂🤣😂😂😂
- +1 yıl
Neden oyle dediniz
- +1 yıl
Ben kendimde üzülecek birşey görmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnne babalari nerden bilsin bu göttverenleri bunlara #idam sart
116 Yorumla- +1 yıl
Oha, sakin.
Cevap sahibi+1 yıl@thelegendkiller Valla devleti ben yönetseydim aninda tespit eder idam ettirirdim ahlakimizi da bozuyorlar mecbur değiliz şahit olmaya
- +1 yıl
Öpüşüyorlar diye sana bir zarar vermiyorlar ki. Tamam görüntü olarak etik değil, katılıyorum fakat idam gibi bir şey inanılmaz ya. Birbirilerine tecavüz etmiyorlar, zorla bir şey yapmıyorlar, insanlara vurup kırmıyorlar, çalmıyorlar sadece gençliğin verdiği enerji ile bir hata yapıyorlar. Bu kadar büyütmek saçma olmuş.
Cevap sahibi+1 yıl@thelegendkiller Sacma olan bir tepki değil bu ahlaki açidan cok zararlari oluyor farkinda değilsiniz onların davranisini gören kişi yarin da kendisi yapmak istiyor normalmis gibi karsilandiği için vs.
- +1 yıl
İşid'i destekliyorsundur o halde, dediğini yapıyorlar çünkü. Onlar da böyle insanları öldürüyorlar, dinden çıkan insanları falan, bir farkı yok dediğinden :)
Cevap sahibi+1 yıl@thelegendkiller Ne alakasi var ulan mal misin
- +1 yıl
Mallıkla ne alakası var ki? Elimde olsa idam ederim diyen sensin, İşidden bir farkı yok. Nitekim İşid zina edenleri de katlediyor, onunla aynı kapı. İftira atmıyorum sana, İşid ve senin görüşün arasındaki benzerliği vurguluyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@thelegendkiller O zmn şeriat isteyen ya da dini duyguları ağir basan her kişi isidle ayni kefeye koyulsun tamam idam etmek ağir bir ceza olabilir ki zaten sinirden dedim gerci kese dinde de olsaydi ama bu insanlar başka türlü iflah olmazlar ya da ağir cezalar olsaydi o zmn evlenmekten başka seçenekleri kalmazdi ve böylece temiz bir dünya olurdu ztn ülkede bereket kaknamis bunlar yüzünden farkinda değilsiniz valla.
- +1 yıl
Sana İşid örneğini "İşidlisin" diye vermedim. Dikkat et. Sana işidin yaptığı şeyi fark etmeden senin de yaptığını ve desteklediğini söyledim. Eskiden ben de senin gibi tam bir ahlak polisiydim, öpüşen insanları öldürün vs...
Kuran'ı okumanı öneririm, lütfen oku. Eğer gerçek bir Müslümansan "La İlahe İlallah" diyerek oku. Eğer böyle bir durumda öldür emri varsa senden özür dileyeceğim. Bugün şeriat dediğin şeyi kim yapacak? Hangi kişi Allah'ın kanunlarıyla hükmedecek kadar adil? Şeriat ülkelerinin hali ortada değil mi?
Şeriat gelirse ne olur biliyor musun? Cehennem olur, cehennem. Elinde joplarla hazır halde bekleyen devlet zabıtasının tam yetki alması, Kuran'dan değil de mezheplerden, şeyhlerden ve alimciklerden alınan kanunların uygulanması ne kadar iyi olur?
Bugün şeriat hiçbir ülke de Kuran'a göre uygulanmaz aksine hadislere göre uygulanır. Kuran'ı objektif şekilde oku, ölüm emri varsa senden özür dileyeceğim. Bunlar İşid tarzı şeyler, bu bataklığa düşmeni istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@thelegendkiller Dinde öldürülme emri var diyen mi oldu? Ben sadece düsüncekerimi söyledim o an dinden yola cikarak değil... Her neyse bu konular basit konular değil tartismak istemiyorum tartisilacak bir konu da yok, o an sadece düşüncelerimi belirttim vermiş olduklari rahatsizliktan yola cikarak doğru ve yanlis umrumda değil yeter artik cidden sinirlerim bozuldu hahaha
Neyse iyi geceler size.✋- +1 yıl
Sinirlenecek bir şey yok, bana mal mısın dedin ve tepki bile vermedim 😊 Umarım beni yanlış anlamamışsındır, sana da iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yıl@thelegendkiller Yok hayir sinirlenmedim sadece konu canimi sıktı hem niye yanlis anliyim ki ayrica mall kelimesini kullandiğim için de özür dilerim kbakmayin 😇
- +1 yıl
Olur ben alışığım, canımı acıtmaz o cümleler 😊
Size de iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yıl@thelegendkiller Anlik bir tepkiydi ztn neyse sustum ben 😅✋😴
- +1 yıl
☺☺☺
- +1 yıl
@thelegendkiller Ablamız zaten Işid kafasında, sadece farklında değil. Ben boşuna mı bu islamcıları her yerde tenkit ediyorum mesela?
Az biraz eşeledin mi işte hepsinin varacağı yer bu kadar, 'Asın, kesin, öldürün'
Sonra kendisine ortaçağ zihniyetindeki bir barbar olduğu söylendi mi de hemen 'Bana hakaret ediyisiniz, islam, din, ahlak ühühühü'
Bu saftirikler yeni de değiller, Osmanlı'da falan da bunlar vardı, Osmanlı şeriatı sadece bir hukuk türü olarak bünyesinde barındırıyordu, işine geldiğinde uygluyordu, kimin şeriatı hangi şartlarda uygulayacağı kati kanunlara bağlıydı, bizdeki Askeri Hukuk, Ceza Hukuku vesaire gibi, o zamanlarda da işte 'Şeriat uygulansın' falan diye atınıp duran aklıevveller vardı aynen böyle.
Bunların derdi hep aynı, 'Biz yapmıyoruz, bunlar da yapamasın'
+1 yılTamam haklisin da muthiş kınamissin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibiler umarım bir güzel sikilrsiniz paçoz kezbanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten başka dertleri de yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yani kız için saydırmışsın erkeğe laf eden yok ama bu kafayida anlamıyorum
10 Yorumla
+1 yılsorun kesinlikle babalarda
21 Yorumla- +1 yıl
iyi ki baba değilim üstüme alınacak durum yok çok şükür 27 yaşımdayım ve yaşasın bekarlık bitsin tövbekarlık
Tut birini vur ötekisini
20 Yorumla
+1 yılDoğru söylüyosun aman aman benden uzak...
10 Yorumla- Diğer konusunda 997 cevap paylaştı.
+1 yılNamusa sadece bacak arası olarak bakmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz
114 Yorumla- +1 yıl
Kadınların en çok kullandığı saçma söz namus bacak arasında değildir :D Atıyorum bir kadına eşin sevgilin vs. sağda solda fingirdediği erkeklerle çok samimi olduğu filan için sinire geldin o... dediğin anda alacağın cevap kimin altına yattım ben. Aynı kadına başkasıyla cinsel ilişkiye girdiği için o... dersin bu kezde alacağın cevap namus bacak arasında değildir :D Yani duruma göre cevap yersen :D
- +1 yıl
@GS_Aras ne diyon virgül nokta kullan
Namus bana göre birisiyle birlikte oldu diye veya sevgilisiyle sevişen kişiler için nitelendirilen bir şey değil. Namussuz yalan söyleyen, hırsızlık yapan, insan dolandıran üç kağıtçılardır
Soran+1 yılNe yani her adamin altina yatan namuslu mu oluyor şimdi? Neyin kafasi bu ya? Bal gibide iki bacak arasında. Namus akilda bitmiyor sadece. Bu erkek için de geçerli. Kusura bakma da her halti, ne yaptığını bile bile yiyen insana namuslu diyemem. Onlar namusluysa bunları yapmayan kizlara ne demeli? Yukarda söylediklerimi gocunan bir kişi daha... Namus sadece akilda değildir. Namus sadece kadinda da değildir.
- +1 yıl
Namus kavramından bahsetmiyorum bana ne milletin namusa nasıl bakıp uyguladığından. Sadece kadınların bu konuda saçmaladıklarını söylüyorum. Kadınlar duruma göre namusu bacak arasına koyarlar, yine duruma göre koymazlar. İşlerine nasıl gelir öyle kullanırlar demeye çalışıyorum
Soran+1 yılAyrıca önüne gelenin altına yatanin aklı nasıl namuslu oluyor arkadaş! Biri bunu açıklasın anlamış değilim yahu. Bol keseden uyduruyor bazı arkadaşlar...
Soran+1 yılNamus sadece bakirelik demedik zaten. Hırsızlık yolsuzluk.. vs hepsi namussuzluktur ama burda konu bunlar değil kardeşim. Herhangi birini yapsan da namussuzun. Sadece akildadir diye küçümsemeyin şu kavramı.
- +1 yıl
milletin özel hayatından sana ne, sen kimsin şununla oldu namussuz bununla oldu namussuz diyebiliyorsun. Sana ne istersen dünyaya verir sana ne
- +1 yıl
Atıp tutuyorsunuz oturduğunuz yerden işsiz amipler
- +1 yıl
Bu arkadaşlar cinselliği kötü, pislik bir şey sanan leş ortadoğu kafasının ürünüler.
'Her haltı yiyip sonra namusluyum diyemez' falan demelerinin sebebi ondan ötürü. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Bu arkadaşlar derken? Hepiniz mi manyaksınız nesiniz birader banane milletin namusundan ister başına koy ister kıcına... İstediğin yerine koy ya da koyma kime ne. Sabahlara kadar düzüs onlarcasıyla en namuslu benim de, ortadoğulu ol avrupalı ol amerikalı ol özenti ol bize ne. Kadınlar bu konuda işlerine geldikleri gibi davranır benim dediğim bu. Ama diğer arkadaşta namus hakkında kendi fikirlerini söylemiş düşüncelerini paylaşmış katılırsın katılmazsın önemi yok. Çağdaşlık medeniyet dediğin önce insan olmak insanların fikir ve düşünce özgürlüklerini baltalamamaktır sen birde üzerine aşağılıyosun niye? Senin gibi düşünmüyor diye :D Çağdaşsınız ya mk sizin çağdaşlık anlayışınıza tüküreyim
- +1 yıl
@GS_Aras Çağdaşlık, medeniyet aklıselim olmak ve abuk subuk arkaik fikirlere kapılı kalmamaktır. İşinize geldi mi fikir özgürlüğü, söz hakkı, işinize gelmedi mi 'Hııaa, namussuzlar, gavatlar, reareörörö' diye süistimal edemezsiniz her şeyi.
Asıl ahlaksızlık budur. Fikrini de zikerler onun. Yaptığı sadece nefret kusup kendisi gibi olmayanların onuruna hakaret savurmak.
Barbarsınız işte mk, sizin gibilere yaramıyor çağdaş toplum falan. Arpanız fazla geldiğinde ona buna sataşıyor, işinize gelmedi mi de hemen nefret ettiğiniz özgürlük, çağdaşlık kavramlarının arkasına saklanmaya çalışıyorsunuz. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok ah be bunlara boşa konuşuyorsun boş ver
Soran+1 yılAllahin bir mucizesi olsa da kafanızın üstünde şemsiye tutmayi biraksaniz. Cahil koyun sürüsü sizi. Namusssuzzzlar
- +1 yıl
Ben sana orspu diyor muyum? Demiyorum, gayet de hakediyor olmana rağmen, fazla konuşma bence.
+1 yılNamusuzsa ailesi namusu hiç öğretmemiş
11 Yorumla- +1 yıl
Insanda haya olmayınca herşeyi yapar
+1 yıleee bu seni neden geriyor?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldevir kötü şimdi sevgilisi olmayanı ayıplıyorlar
10 Yorumla- Diğer konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılAilede değil kendinde ve cevredindekilerinde
10 Yorumla
+1 yılAile sorunlu
10 Yorumla
+1 yılyazik
00 YorumlaAile görgü ve din
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi aptal* olmalarından iyidir.
22 Yorumla
Soran+1 yılYazdiklarimin hepsini yaptığından bu gocunman dimi vasifsiz
Cevap sahibi+1 yılHayır. Kendini bir b*k sanıp ahlak bekçiliği yapmandan. Aptal*.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam bir kezbansın
220 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsıl senin gibiler bir erkeğe muhtaç olup hayatlarını söndürüyor 😄
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen tonla kızı elden geçirmiş bir erkekle evleneceksin ve bu erkek seni evliyken bile aldatacak o zaman anlayacaksın namus ne demek 😄
- +1 yıl
Dinine değerlerine örfüne bağlı olana kezban denir olmuş kardeşim sen bakma. Ben de bile bile başka bir erkeğin kucağına oturmuş kızla evlenmem
Cevap sahibi+1 yıl@tüccar-bey yav swnin gibi gerici kafaları kim umursar? dünyada milyonlarca erkek var üstelik aydın erkekler o kızlar sana mı kaldı akıllı bir kız senin yüzüne dönüp bakmaz
- +1 yıl
Sende tam bir çiçeksin. anca böyle avutursunuz kendinizi
Cevap sahibi+1 yıl@bensenbizsizonlar bugüne kadar kimse seni orgazm edemediği için bu kadar sinirli ve saldirgansin di mi 😄
Cevap sahibi+1 yılDolup tasmissin be kızım yazık sana 😄
Cevap sahibi+1 yıl@tuccar-bey bu kafada oldugun için ışte hep kaybetmeye mahkumsun hep de eline mahkum olacaksın. Bakire olmayan her kızın pavyonda çalıştığını sanan bir mankafasin k. bakma 😄
- +1 yıl
Bu arada çiçek değil orr olacakti o hahahah
Cevap sahibi+1 yılNisanliyken evlenmeden mi orgazm ediyor seni nisanlin? O zaman bir takım şeyler yaşayan kizlari niye yadirgiyorsun? Senin de farkın yok bak 😉 saman altından su yurutuyorsun 😄
Cevap sahibi+1 yılYav he he çevir gazi yanmasin kezban nasıl kiviracagini şaşırdı 😄 ilk nisanliyim dedi cuvallayinca da imam nikahliyim 😄 hadi bak isine cilgin bakire kezban
- +1 yıl
Cidden malsin nisanli olan kişinin imam nikahı da olur bilmiyosun sanirim neyse.
- +1 yıl
Pavyonda çalışmasına gerek yok , ordakiler paralı yapıyor bunlar parasız. Merak ediyorum bu kafaları yakalayan kız nasıl bir aile yapısıyla yetişiyor , anne baba nasıl bir dini ahlaki eğitim veriyor...
- +1 yıl
İsteyen yapar yani.
Cevap sahibi+1 yılUlan andaval kezban başta nisanliyim dedin imam nikahlı olsan imam nikahliyim derdin en başında, cuvalladin konuşma her yere de atlama böyle ağzına verirler 😄
Cevap sahibi+1 yıl@tuccar-bey senin yetiştiren ana babaya yazık asıl bugünlere boşa getirmişler kendi karanlığında kaybol benimle muhatap olma mümkünse
- +1 yıl
Gerizekali agzi bozuk mall nisanli olmak sevgili olmak gibi olmadiği için söyleme gereği duymadim belki bilirsin diye dedim ama nerden bilicen sizi gidi siziler bilmez tabiiiii
- +1 yıl
Orospuular olacaktı o site de ayri bir sacmalik ******
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden yaparsan senin de o yadirgadigin, kinadigin kızlardan farkın yok dedim ondan sonra bocalayip imam nikahliyim dedin sıkışınca mal 😄
Cevap sahibi+1 yılYukarıdaki sıraladığın özellikler kendinde mevcut gizli butonunu kullanıp ezik ezik ciyaklama cesaretli ol vasıfsız embesil kendi ruhun pislik dolmuş haberin yok ezikmen
- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılGende var
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım