Kişilik & Karakter Ne bu kızların babadan ilgi bekleme olayı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bi kızım var 19 yaşında sürekli benden ilgi bekler gibi bi hali var ne bu kızların babadan ilgi bekleme olayı Ne bu kızların babadan ilgi bekleme olayı? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
user02222222 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl amca babasin ya hani cocuguna da ilgi goster bi zahmet 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Amca mı? Yorumla Soran +1 yıl Babasıysam ne olmuş Yorumla user02222222 +1 yıl ilgi gostermiceksen niye yaptin agzina siciyim senin amca Yorumla
nisanr1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Offf kimden beklicek baska sabir 0 52 Yorumla Soran +1 yıl Beklemek zorunda mı? Yorumla nisanr1 +1 yıl Zorunda asko baska soru Yorumla Soran +1 yıl Ben ilgi göstermek zorunda mıyım Yorumla nisanr1 +1 yıl Zorundasin Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla nisanr1 +1 yıl Babasısın çünkü Yorumla Soran +1 yıl Ben onun babası olunca ne oluyor peki Yorumla nisanr1 +1 yıl Babasi olmus oluyosun Yorumla Soran +1 yıl Ama annesi de var Yorumla Soran +1 yıl Ondan ilgi beklemiyo niye Yorumla nisanr1 +1 yıl Kizlar babalarina daha duskun olur ondan ilgi bekler Yorumla nisanr1 +1 yıl Ama sende bunu anlicak kafa yok Yorumla Soran +1 yıl Evet doğduğu günden beri 19 yıldır kafa bırakmadı Yorumla nisanr1 +1 yıl Yaparken iyiydi ama di mi Yorumla Soran +1 yıl Hatırlamıyorum o anı Yorumla Soran +1 yıl Neden bilmiyorum Yorumla nisanr1 +1 yıl Tüh Yorumla Soran +1 yıl Hatırlamamak kurtarır mi beni ondan Yorumla nisanr1 +1 yıl Sen niye kizini sevmiyon Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum Yorumla nisanr1 +1 yıl İyi Yorumla Soran +1 yıl Ama biraz kafamı şişiriyor Yorumla nisanr1 +1 yıl İlgileeeen Yorumla Soran +1 yıl İlgileniyorum işte Onun bana karşı kullandığı bi anahtar kelime var bana senin kızınım ben diyince dayanamıyorum 🥹 Yorumla nisanr1 +1 yıl Aferin Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca benim 3 kızım daha var onlarda ilgi yolundalar 😳 Yorumla nisanr1 +1 yıl Bi an uzuldum sana Yorumla Soran +1 yıl Niye 😂 Yorumla nisanr1 +1 yıl Ben tekim daha benimle ugrasamiyolar sen napiyon acaba 4 kizla Yorumla Soran +1 yıl Ve 4 de çok şımarık Yorumla nisanr1 +1 yıl Yine de ilgilenmek zorundasin Yorumla Soran +1 yıl Ya öldüm bittim bunlarla ya Yorumla nisanr1 +1 yıl Yaparken bana mi sordun Yorumla Soran +1 yıl İki tanesi birlikte gelirken bana mi sordular Yorumla nisanr1 +1 yıl Neyse abi olan olmus Yorumla Soran +1 yıl Olan olmuşla olur mu Yorumla Soran +1 yıl Ya benim gibi bi babaya moral vereceğine sinirlenirimi bozdun ama ya Yorumla nisanr1 +1 yıl Benim bozuk srninde bozulsun Yorumla Soran +1 yıl Yemin ederim aynı büyük kızımsın ya bütün kızlar mı böyle anlamadım Yorumla nisanr1 +1 yıl Yoo Yorumla Soran +1 yıl Büyük kızım önce sinirlerimi bozuyor sonra gönlümü almak için bana tatlı yapıyor Yorumla nisanr1 +1 yıl Benim de babam yapiyo Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıyor tatlı mı Yorumla nisanr1 +1 yıl Babiskom her seyi yapar Yorumla nisanr1 +1 yıl Ben yapmayi bilmiyorum 😶 Yorumla Soran +1 yıl Senin baban seni çok seviyor galiba Yorumla Soran +1 yıl Bişey diyecem bi kız için babası çok mu önemli Yorumla nisanr1 +1 yıl Onemli Yorumla Soran +1 yıl Şimdi anladım neden bu kadar çok sevildiğimi De sanırım karşılık vermem gerekiyor Yorumla nisanr1 +1 yıl Bi zahmet Yorumla Soran +1 yıl Düşündüm de sanırım çok şanslıyım eşim beni çok seviyor 4 kızım da beni çok seviyor ama ben onların değerini bilmiyorum ☹️ Yorumla nisanr1 +1 yıl ☹️☹️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
amca babasin ya hani cocuguna da ilgi goster bi zahmet
Amca mı?
Babasıysam ne olmuş
ilgi gostermiceksen niye yaptin agzina siciyim senin amca
Offf kimden beklicek baska sabir
Beklemek zorunda mı?
Zorunda asko baska soru
Ben ilgi göstermek zorunda mıyım
Zorundasin
Sebep
Babasısın çünkü
Ben onun babası olunca ne oluyor peki
Babasi olmus oluyosun
Ama annesi de var
Ondan ilgi beklemiyo niye
Kizlar babalarina daha duskun olur ondan ilgi bekler
Ama sende bunu anlicak kafa yok
Evet doğduğu günden beri 19 yıldır kafa bırakmadı
Yaparken iyiydi ama di mi
Hatırlamıyorum o anı
Neden bilmiyorum
Tüh
Hatırlamamak kurtarır mi beni ondan
Sen niye kizini sevmiyon
Seviyorum
İyi
Ama biraz kafamı şişiriyor
İlgileeeen
İlgileniyorum işte
Onun bana karşı kullandığı bi anahtar kelime var bana senin kızınım ben diyince dayanamıyorum 🥹
Aferin
Ayrıca benim 3 kızım daha var onlarda ilgi yolundalar 😳
Bi an uzuldum sana
Niye 😂
Ben tekim daha benimle ugrasamiyolar sen napiyon acaba 4 kizla
Ve 4 de çok şımarık
Yine de ilgilenmek zorundasin
Ya öldüm bittim bunlarla ya
Yaparken bana mi sordun
İki tanesi birlikte gelirken bana mi sordular
Neyse abi olan olmus
Olan olmuşla olur mu
Ya benim gibi bi babaya moral vereceğine sinirlenirimi bozdun ama ya
Benim bozuk srninde bozulsun
Yemin ederim aynı büyük kızımsın ya bütün kızlar mı böyle anlamadım
Yoo
Büyük kızım önce sinirlerimi bozuyor sonra gönlümü almak için bana tatlı yapıyor
Benim de babam yapiyo
Ne yapıyor tatlı mı
Babiskom her seyi yapar
Ben yapmayi bilmiyorum 😶
Senin baban seni çok seviyor galiba
Bişey diyecem bi kız için babası çok mu önemli
Onemli
Şimdi anladım neden bu kadar çok sevildiğimi
De sanırım karşılık vermem gerekiyor
Bi zahmet
Düşündüm de sanırım çok şanslıyım eşim beni çok seviyor 4 kızım da beni çok seviyor ama ben onların değerini bilmiyorum ☹️
☹️☹️
Nasıl bir ilgi istiyor