Ailemle tanışmaya gelecek. Ben onların evine gittim cok büyük bizim ev ise 100 m2 sadece yani küçücük
Cok utanıyorum ya
Ne yapmalıyım
Cok utanıyorum ya
Ne yapmalıyım
Evin büyüklüğü kadar mutlu olabilseydi insanlar keşke. Ama kutu kadar evde ki mutluluk bazen koca koca yayla gibi evlerde olmayabiliyor. Misal eşimin evleri küçük eski döküntü bir evdi ve hiç utanmadı bana gösterir iken. Bende takmadım zaten ailesinin davranışları tavırları daha mühimdi. Şimdi 4. yılımız ve eşimin ailesini gerçekten seviyorum. O eski püskü evde kalırken mutlu oluyorum.
Olur mu öyle şey, lütfen utanmayiniz. Elbette insan burukluk çekebilir bir nebze lakin utanma, hayır. Hayat şartlarının kime ne getirdiğini bilemeyiz. Bunu düşünmeyecek kadar kaba insanlarla da olmasın zaten.
Kendi durumundan utanıyorsan yeterli olgunluğa ulaşamamışsın demektir. Utanmanı gerektirecek ne varda? Hem gelsin görsün, bunla alay edecek biriyse zaten yanlış insanla berabersin demektir.
Önemli olan evin içindeki mutlu yaşam düşünsene onun evi küçük olsaydı kötü şey dusunmezsin onum için de aynı gururla getir
Aferin kiz
Cevap
21Cevap
İstanbul'da yasasan napacaksın en buyugu 100 m2 bisey olaz evin buyugu kucugumu var sikisin devammm
İstanbul üsküdar da oturuyorum
Ee yani İstanbul'da o buyuklukte evi kim bulcak ;D keyfinize bakin siz evde
İşe önce utanmayarak başlayabilirsin... Unutma o ev artık senin evin değil... Hem bak ne güzel yeni evin oldukça büyükmüş...
Seni seviyorsa zaten evin durumuna bakmaz bakarda seni yargılarsa boşver o sevgiliyi.
Haklisin knkm
Evi olmayanlar ne yapsın. Niye utanıyosun böyle şeyleri takacaksa zaten bir yola çıkamazsın
Karşimm utandigin seye bak senin askin eve maddiyata mi dayali
Ev küçük ama içi mutluluk ve huzur dolu dersin 😀😃
Utanılması gerekilen onca şey varken bundan utanma bence
Sen ailenin evinden utanıyorsan bu hayatta boşa yaşıyor sun
hiçbir şey..
eğer adamsa, seni seviyordur ve gözü hiçbir şey görmez..
Utanılacak bişey degil hayatta herşey para mülk degil herkesin rızkı ayrı
Evle mi sevgili senle mi ne utaniyosun
Bence utanılacak başka şeyler bulsan iyi edersin
Evinize diyil sizi tanımak için geliyor sjsjdj
Bu utanılacak bişey değil
Ne kadar büyük derdin varmış üzüldüm şimdi
Bu utanılacak bir durum değil.
Hong kong taki tabut evlere baksın 2 m2...
Sevismek icin 5 metre kare yeter
Utanma. Beğenmezse tanımış olursun
Ailenden asla uyanma seni sen diye sevsin yeter
Seni evin buyuklugu kadarmi seviyor
Kaçak kat çık
Niye utanıyon ki
en kötü derdiniz bu olsun be
Saçmalama gardaş
Mal mısın nesin
Utanmana gerek yok
100 m2 mı küçük
Büyük mü