Hangi marketin köfteleri güzel? En iyi hazır köfte hangisi?

Hangi marketin köfteleri güzel? En iyi hazır köfte hangisi?
Köfte kırmızı çizgimiz ülkecek. Her şehrin meşhur bir köftesi, her annenin şahane bir köftesi olunca en iyi hazır köfte markasının bir fırın ekmek yemesi gerekiyor. :D Bu zorlu kulvarda en iyi hazır köfte markalarını sıralayayım senin için. :)
Yıllarca mutfaklarımızda olan Pınar'ın hazır gıdada iddiası büyük. Zaten listedeki üstünlüğü de en iyi hazır köfte markası olduğunun ispatı niteliğinde. Kısa zamanda hazır olması, hindi köfte olmasından dolayı hafif oluşu cezbediyor.
Veggy'nin vegan köftesi hayvansal ürün tüketmeyenlere yönelik hazırlanmış hazır köfte. Pratik hazırlanması ve besin değerlerinin yüksek olması tercih edilme nedeni.
Uzman Kasap markasının 320 gramlık dana ızgara köftesi 8 adetten oluşuyor. Zorlanırsa 2 porsiyon olarak servis edilebilir. Uzman Kasap, 2013'te kurulmuş bir Migros markası.
1905 yılından beri hayvancılık ve kasaplık faaliyetlerini sürdüren Bonfilet, köklü bir firma. Markanın, bunca zamandır hayvancılık ve et üzerine çalışması iyi ürün sunma konusunda uzmanlaşmış olduklarının ispatı niteliğinde.
İşte karşınızda yine bir Pınar ürünü. :) Pınar, yöresel lezzetlerimizden biri olan Tekirdağ köftesini orijinalindeki gibi dana ve kuzu karışık olarak sunulmuş. 390 gramlık paket 3 kişiyi rahat doyurur. Eğer yancı olarak pilav, piyaz olursa 4 porsiyona bile çıkarılabilir.
Tokana, bir başka yöresel lezzetimiz olan içli köfteyi müşterilerine sunmuş. 2001 yılından beri hazır gıda sektöründe olan firmanın 10'lu paketi pişirmeye hazır olarak geliyor. Dilersen kızartabilir, dilersen haşlayabilirsin.
2009 yılından beri sektörde olan firma, sertifikalı organik ürünleri müşterilerine sunuyor. Firma, organik tavuk eti, yumurta, dana eti, sucuk, bakliyat, makarna, süt ürünleri, yulaf, salça gibi ürünler üretiyor. Markanın ürünlerini Migros, Macrocenter, Carrefour, Real ve Metro hipermarketlerde bulabilirsin.
Pınar, en iyi hazır köfte markası benim diye bağırmaya devam ediyor. :D Pınar Gurma dana burger, 90 gramlık 5 adet burger köftesi içeriyor. Dondurulmuş ürün, birkaç dakikada yemeye hazır.
Dondurulmuş gıda sektöründe belki de lider diyebileceğimiz SuperFresh'in 500 gramlık dana burger köftesi, 10 adet burger köftesi içeriyor. Kalitesi ve lezzeti tartışılmaz olan dondurulmuş ürün pişirilmeye hazır.
İşte karşında tam bir fiyat/performans ürünü. Erpiliç'in 260 gramlık ürünü gayet makul bir fiyatla müşterilere ulaşıyor. Piliç parmak köfte, tavada 5 dakikada hazır oluyor. Kuru yolum olması ve elle kesim olması ekstra bir tercih sebebi. :)
En iyi hazır köfte markalarını senin için sıraladım. Şimdiden afiyet olsun. :)
Güvendiğin alışveriş yaptığın bir kasap varsa ondan hazır köfte alabilirsin. Markettekilere ben güvenmiyorum.
Ben hazır köftelerin hiç birinden memnun değilim 🙁
Bim'de satır köftee var evde yapsan o kadar lezzetli olmaz gerçekten çok beğendim.
Marketlerde satılan köftelerden ne olur içinde ne olduğu belli değil.
Cevap
7Cevap
Bimden al gadası
Hakmar. Kendi çiftliği var. Hamburger köftesi efsane. Kapya biber, soğan, sarımsak, havuç ve ayvayı çok ince doğrayıp bir kaç dakika suyunu salana kadar tavaya atın, sonra hamburger köftesini koyun ve üzerine çok az miktarda sirke ilave edin. Afiyet olsun.
Veteriner Fakültesi Kantininde satılan köfte. Organik.
Migros için üretilen Uzman Kasap markalı köfteler oldukça lezzetli, köfte çeşidi de bol.
Hiç biri sevmiyorum zaten market köftelerini
hazır almam , gider kasap köftesi yaptırırım :D
mis :P
Tekirdağ ve İnegöl köftesi güzel denemeyen varsa denesin bence
Bir marketçi olarak tavsiye etmem ama illa bir marka istiyorsan Akçaabat köfte al Pınar markalı
Sktsi geçmiş a101 ettat köfte kalitede bir numara
Hiçbirini sevmiyorum hazır köftelerin
Köfteyi boş verin ben varıım
A 101 Beşlerin köfte beğendim
Bence hepsi kötü
Migros..
En İyi Cevap