Minyon minyon diye tutturan sinir bozucu erkek topluluğu bu kızlarla sevgili olma şansınız olsa red mi edersiniz?

Birce Akalay.
Birce Akalay.

Kendisi olukca begenilen biri ve bence de oldukca güzel. Kisa sacla bile ayri güzel kadin. 173 boyunda kendileri.
Azra Akın
Azra Akın

Bir zamanlar dünya güzeli seçilmiş ve herkes tarafindan beğenilen Azra akin 177 cm üstelik fiziği de güzel.

Leyla Lydia Tuğutlu
Leyla Lydia Tuğutlu

Ama sen de hep fizikleri attın hic yüz atmadin ki canim diyenlere gelsin bu su güzelliğe bakar mısınız. Bana cok samimi geliyor surat ifadesi ve kendisi 175.
Tuba Büyüküstün
Tuba Büyüküstün

Esmer güzeli dendi mi ilk o örnek verilir. Her türlü saç modelini tasıyabilen bu kadinin boyu 172 ah ah...

Meryem üzerli
Meryem üzerli

Dolgun Turuncum benimm. Kendisini ilk gördüğümden beri oldukça güzel bulurum. Onu görmemle başladı turuncu (kizıl kız ) sevdam 173 boyunda minyon değil ama fiziği güzel bakınnn 😍

Melisa Döngel
Melisa Döngel

Kizi görür gormez bu bir manken olmali dedim. Yahu güzellik göreceli kavramını bile yıkıp atar bence. bir çok kizdan da iyi fiziği var ayrıca yüzü de kusursuz kendileri tam 174
Beğenmemek mümkün mü ya? Benim için değil şahsen.

Burcu Biricik
Burcu Biricik

Belki de Listenin en kısası ama boy ortalamina göre oldukca uzun kadın. Hangimiz ona çirkin diyebiliriz ki. Cidden üstelik bakımlı ve fitte bir kadin. ben erkek olsam o yağ tulumu ( kizmayin kizlar ama bakin kendinize) bakimsiz kizlara bakmazdım böylesi varken 171 cm bu arada

Selma Ergeç
Selma Ergeç

selma ErgeçKendisi hem çekici hem de duru güzelliğe sahip kim çirkin der ki buna cidden üstelik 178 boyunda ve fiziği de oldukça güzel boy uzadıkça fizik saçmalar diyenlere kapak olsun👊
>>>>> Sırf inadina minyon minyon yazacaklari da biliyorum ben ama neyse. Bilmiyoruz biz sizi yolda afet gibi uzun bakımlı tas gibi kiz gorseniz bakacağınızı cok iyi biliyoruz bazen diyorum ah keske ben de en azindan 170 olsaydim ama elimde değil. Bu arada uzunlar egoist kisalar samimi olmuyor. bu kişilik meselesidir karıştırmayınız
Güncellemeler
+1 yıl
https://i.hizliresim.com/P1OqO9.jpg

Yüzü de oldukça güzel Melisa Döngelin
Minyon minyon diye tutturan sinir bozucu erkek topluluğu bu kızlarla sevgili olma şansınız olsa red mi edersiniz?