Kendisi olukca begenilen biri ve bence de oldukca güzel. Kisa sacla bile ayri güzel kadin. 173 boyunda kendileri.

Bir zamanlar dünya güzeli seçilmiş ve herkes tarafindan beğenilen Azra akin 177 cm üstelik fiziği de güzel.

Ama sen de hep fizikleri attın hic yüz atmadin ki canim diyenlere gelsin bu su güzelliğe bakar mısınız. Bana cok samimi geliyor surat ifadesi ve kendisi 175.

Esmer güzeli dendi mi ilk o örnek verilir. Her türlü saç modelini tasıyabilen bu kadinin boyu 172 ah ah...

Dolgun Turuncum benimm. Kendisini ilk gördüğümden beri oldukça güzel bulurum. Onu görmemle başladı turuncu (kizıl kız ) sevdam 173 boyunda minyon değil ama fiziği güzel bakınnn 😍

Kizi görür gormez bu bir manken olmali dedim. Yahu güzellik göreceli kavramını bile yıkıp atar bence. bir çok kizdan da iyi fiziği var ayrıca yüzü de kusursuz kendileri tam 174
Beğenmemek mümkün mü ya? Benim için değil şahsen.

Belki de Listenin en kısası ama boy ortalamina göre oldukca uzun kadın. Hangimiz ona çirkin diyebiliriz ki. Cidden üstelik bakımlı ve fitte bir kadin. ben erkek olsam o yağ tulumu ( kizmayin kizlar ama bakin kendinize) bakimsiz kizlara bakmazdım böylesi varken 171 cm bu arada

selma ErgeçKendisi hem çekici hem de duru güzelliğe sahip kim çirkin der ki buna cidden üstelik 178 boyunda ve fiziği de oldukça güzel boy uzadıkça fizik saçmalar diyenlere kapak olsun👊
>>>>> Sırf inadina minyon minyon yazacaklari da biliyorum ben ama neyse. Bilmiyoruz biz sizi yolda afet gibi uzun bakımlı tas gibi kiz gorseniz bakacağınızı cok iyi biliyoruz bazen diyorum ah keske ben de en azindan 170 olsaydim ama elimde değil. Bu arada uzunlar egoist kisalar samimi olmuyor. bu kişilik meselesidir karıştırmayınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer