Ailem beni çalışmaya zorluyor ve çok haksız şekilde baskı yapıyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 22 yaşındayım liseden mezun oldum olalı çalışıyorum ve evin kirasını veriyorum gerektiği yerde daha fazla destek oluyorum işsiz kalıp param kesilene kadar herşey gayet iyiydi son 3 aydır işsizim iş arıyorum görüşmelere gidiyorum ama olmuyor pes etmiyorum yine aramaya devam ediyorum ama bu süreçte 3 aydır duymadığım laf kalmadı evin kirasını veremediler annem teyzemlerden borç aldı onlar da laf sokarak verdiler babam 2500 lira maaş alıyor 180 lira telefon borcu var faturaları ödüyor başka hiçbirşey yapmıyor buzdolabı hep bomboş hiçbir zaman bu yaşıma kadar hiçbir ihtiyacımı karşılamadı bir eksiğin ihtiyacın var mı kızım diye sormadı hep para verirsem iyi vermezsem benden kötü kimse olmadı işin kötüsü artık annemde onun gibi davranıyor çalışmıyorsun iş mi seçiyorsun diye tavır yapıyor ağlıyorum hep stresten nişanlıyım 5 aydır, babam bizden habersiz nişanlımın ailesinden bile para istemiş küçük düşürmüş bizi sonrada onları kötülemeye kalktı bazen çok zor sabrediyorum hiçbir babalığını görmedim ama o hiç kendini sorgulamıyor kendi çeyizimi alıyım ihtiyaçlarımı karşılayım diyorum ona da izin vermiyorlar ama nişanımda da düğün hazırlığı sürecinde de benim için hiçbir şey yapmadılar iğne bile almadılar düşünün kendi ailem ne yapsam ben yapacağım kendime yani çok zormuş aileyle imtihan olmak..
Güncellemeler
+1 yıl
Daha da kötüsü kardeşim var 14 yaşında 8. ci sınıfa gidiyor tatillerde çalış diyorlar ona da bende küçük o şimdi çalışamaz dedim annem gelmiş sen niye kardeşinin yanında öyle diyorsun senin yüzünden çalışmıyor diye beni suçluyor onların görevi bize bakmak değil mi ben anlayamıyorum artık. Vicdan kalmamış
Ailem beni çalışmaya zorluyor ve çok haksız şekilde baskı yapıyor ne yapmalıyım?