Soruma lütfen dalga geçmek veya eleştirmek için cevap vermeyin, yalan söylemeyin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman cinlerle iletişim kurulamaz. İslam dini insanlar ile cinlerin iletişim kurmasini yasaklıyor. Dolayisiyla müslüman cin dönüş yapmaz. Şeytani cin dönüş yapar. Müslüman cin cagiracam deyip seytani cinlerden kendini kurtaramayan birini taniyorum.
017 Yorumla
Başak+1 yılKesin değil. Onlar da insanlar gibi iradesi olan varlıklar. Müslüman bir insan nasıl günaha giriyorsa müslüman cin de günah işleyebilir.
Cevap sahibi+1 yıl@turkuazkız insanlarla irtibata geçen müslüman cin kâfir olur. Suleyman peygamberin ahitnamesinde insanlarin bedenlerine girmeyeceklerine ve irtibata gecmeyeceklerine dair söz vermişlerdir. İnsanin bedenine giren veya insan ile iletisime geçen cin seytanlasir. Dolayisiyla irtibata geçen müslüman dahi olsa irtibata geçtikten sonra müslüman degildir. Ayrica yardim felan da etmezler. Karsiliginda iğrenx istekleri vardır kafir cinlerin.
Soran+1 yılNe gibi istekleri vardır
Cevap sahibi+1 yılÖnce türlü büyük gunahlar isterler. İftira zina vs. Sonra onlar için oruc tutmani isterler ki onlar icin tutulan oruç acık sirktir. Oruç yalnizca Allah icin tutulur. Sonra açıktan imanını isterler. Bunu da verirsen bu dünyan da ahiretin de bitmistir zaten. Sonra adet kanına, idrara, dışkıya yani b. oka ayet yazmani isterler. Büyü yapmani felan isterler. Tabi bunlari yaparken geceleri felan da rahat uyuyamayacaksin. Cinin dedigini yapmaya basladigin andan itibaren ilk büyük günahtan sonra vucuduna yerlesir ve göz perdeni yırtar. Geceleri türlü goruntuler mi dersin türlu dayaklar mi dersin orasini yasayinca daha iyi gorursun. Sonra desen ki ben vazgectim imanimi vermiyorum gidin basimdan desen bile gonderemezsin. Ne beden senindir artik ne de irade. Bir tanidika 3 ay yemek yedirmediler 3 ay. Dile kolay. Su sadece su.
Soran+1 yıl3 aydan sonra ne oldu? Tedavi olmadı mı? Ahmet Bekiroğlu ve Salih Memişoğlu gibi hocalar onları Allah'ın izniyle tedavi ediyorlar diye biliyorum
Cevap sahibi+1 yılİkisi de tedavi edemiyor. Cinler cinleri satmaz. Adamin dediğine göre bir süre rahat birakir. O da diğer insanlari yani salih memişoglu ve onun gibileri kandirabilsin diye bir sure rahat birakir. Salih memisogluna gidip iyilestigini idaa edip de bir sure sonra tekrar rahatsizlanmayan kimse yok. Ona giden herkese sor. Ona gidenleri de gördüm. Ayni bu adamin dedigi gibi oldu. 2 ayda bir ya salih Memişoğlu na gidiyor ya da azap cekiyor. Youtube da sayik adil diye biri var. Ona gidip kurtulan arkadasim var. Tevbe, kissas, helallik ve kefaret ile öldürüyor. Peygamber Efendimiz seytana 'senin cismini ne yok eder ey lain?' diye sorduğunda 'benim cismimi yalnızca mümin kulun tövbesi yok eder.' demisi. Seytanla cinlerin cismi aynidir. Cocuklaridir zaten. Mumin kul tevbe ettiginde dağ basindaki cin ölmeyecek. Ona musallat olan cin ölecek. Kısaca bu işlerde adam akilli çözüm bulan sadece sayik adil i gördüm.
Soran+1 yılNeden onların insanları kandırmalarıni sağlıyorlar? Bundan elde ettikleri çıkar nedir? Ve sizce karabasan cinlerden mi kaynaklanir
Cevap sahibi+1 yılyalan ve türlü günahlarımız cinler için asıl besin kaynağıdır. nasıl anlatıyım. bizim için sadece kuru ekmek ne ise cinler için de yedikleri pislikler odur. ama bizim için kebap, iskender türlü güzel yiyecekler ne ise onlar için de işlediğimiz günahlar odur. cinler de senin benim gibi düşünebilen varlıklar. ama yorum yetenekleri çok düşüktür insana göre. neyse salih memişoğlu sayesinde hem salih memişoğlundan besleniyolar. hem de diğer insanların şifa yolunu sadece salih memişoğluna bağlayarak tevbeye istiğfara helalleşmeye yönlenmesini önlüyorlar. mesela insan anne-baba hukukundan musallat yaşıyor. annesine ve babasına kötü davrandığı için cin bu günahtan besleniyor. salih memişoğluna gidiyor bu insan. salih memişoğlundaki cin de ikna ediyor 2 ay musallat olmuyorlar ama 2 ay sonra dayanamazlar. Ve karabasan cinlerden kaynaklıdır. ancak her kilitlenme karabasan değildir. mesela bazen ruh vücuttan rüya alemine çıkmak üzereyken bilinç açılır ama vücut uyku halindedir. buna astral çıkış noktası deniyor. vücut uyuduğu için vucudu oynatamazsın felçli gibisindir ancak bilincin açık olduğu için herşeyin farkındasındır. bu astral çıkış noktasıdır. bununla karabasanı karıştırmamak gerekiyor.
Soran+1 yılBen bu karabasanı aralıklı olarak yaşıyorum. Bazen sıklığı artıyor. Bunun cinden mi yoksa fizyolojik yani doğal bir süreçten mi kaynaklandığını nasıl anlarız
Cevap sahibi+1 yılbu arada cinlerin gıdalarını biz insanlar gibi katı maddeler olara düşünme. hem maddeyi etkileyebilir hem enerjiyi. işlediğimiz günahlardan elde ettikleri lezzet enerjisel bir lezzet.
Soran+1 yılBu bilgileri internetten mi edindiniz
Cevap sahibi+1 yılyaşayarak.
Cevap sahibi+1 yılbu arada senin ki karabasan değil, astral çıkış noktası. karabasan olsa inan bir daha unutmazsın o anı.
Soran+1 yılO esnada bazen kulağımda cızırtılar veya bir çan sesi oluyor. Bir kez de beyaz bir dikdörtgen gördüm. Ve bu esnada korkarsam kalbim çok hızlı atıyor. O yüzden genelde kendimi telkin ederek, rahatlatarak bu noktalara gelmeden karabasanımı geçiriyorum. Astrale çıkmayı daha önce de denemiştim fakat nedense bir türlü çıkamıyorum
Soran+1 yılKarabasan cinlerden kaynaklansa ne olurdu nasıl hissederdim
Cevap sahibi+1 yılastral seyahate yeteneklisin. senin ki astral çıkış noktası sadece. yataktan kalkmaya çalışsan kulağın acaip çınlaya çınlaya vücuttan ayrılacaksın. karabasan geldiğinde boğar. boğazına basar. her yerini sıkar. o acıyı hissedersi. yani astral miydi karabasan mıydı ikileminde kesinlikle kalmazsın. bazen öfkeli bir çığlık duyarsın bazen iğrenç bir kahkaha duyarsın. artık onun keyfine göre.
Soran+1 yılBeni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Peki siz hiç bu varlıklarla iletişim kurdunuz mu
En İyi Cevaplar
+1 yılO cinniler senle iletisim kurmazlar bosuna ugrasma. Bilirlerki insanlarla ugrasmanin sonu kotu sana gozukmezler. Ilimde baya yukselmen lazim ki o da cok zor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEuzubillehimineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu beğenmeyenler ateist misiniz sayemde euzu besmele okuyorsunuz neden beğenmediniz hı
İkizler+1 yılnormalde böyle şeyleri beğenmem de beğeneyim bari :D
Cevap sahibi+1 yıl@çarliabinizzz_ çarli abi büyüksün abi
İkizler+1 yılsende büyüksün reis :)
Cevap sahibi+1 yıl@çarliabinizzz_ sağol çarli abimiz senden görmek gurur verici
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
15 yıl önce havva diye Bi medyum bana 5 tane var üzerinde çok güçlüler 40 yaslara doğru seninle iletişime geçecekler demişti kale almadım unuttum geçenlerde uyur uyanık korktuğumu fatkettim nas süresini okumaya başladım benimle beraber 1 tanesi okudu sonra hepimiz kötü değiliz yavaşça gözlerini aç dedi açtım 5 tane beş 6 yaşlarında çocuk boyundalardi renkli gözlü çok güzeller di hocanın olduğu yere geldim sira bulabilirsem yarın gidicem yanına bakalım ne olacak
10 Yorumla
+1 yılSelam verince aleyküm selam diyorsa müalüman demiyorsa müslüman değil galiba ben öyle biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇooook , Define bile bulan duydum. Adam kaç metre derinlikteki defineyi 40cm e kadar yaklaştırtıyor neler neler... Tabi bunlar duyduklarım...
00 YorumlaKimse kimseyle iletişim kuramaz ancak şeytani cinlerle iletişim kurarlar
00 Yorumla
+1 yılbudist cinlerle iletişim halindeyim.
022 Yorumla
Soran+1 yılSiz mi onlarla iletişime geçtiniz yoksa onlar sizinle kendiliğinden mi iletişime geçti
Yay+1 yılben geçtim. çok yalnızdım. yalnızlığıma ortak arıyordum ve insanlardanda bıkmıştım.
Soran+1 yılBen de sizin durumunuzdayım. Sizin gibi düşünüyorum
Soran+1 yılNe zamandır onlarla iletişim halindesiniz
Yay+1 yılzararsızlar kedi suretinde geliyorlar rahatsız etmemek için bende onlara yiyecek ve su veriyorum. çok önemli beslemek lazım sokak hayvanlarını. inmi cinmi bilemezsin. iyi davranacaksın.
Soran+1 yılBeslediğiniz kedilerin sokak kedileri olmadığına emin misiniz?
Yay+1 yılyani iletişime geçiyorlar. konuşuyorum genelde miyavlama ile yanit veriyorlar.
Soran+1 yıl😂😂😂 peki neden budistler?
Soran+1 yılBelki de müslümandırlar😂
Yay+1 yılsordum budist bunlar. Müslümanları sevmiyorlar. dediklerine göre yazın sıcak havalarda su vermedikleri gibi müslüman hacı teyzeler ve hacı amcalar su kaplarını döküyor ya da çöpe atıyormuş. kuran kursundan çıkan müslüman çocuklar taş atıyorlarmış sopalarla vurmatya çalışıyolarmış. camiye cuma namazına gidecem diye arabada gaza basan müslüman sürücüler ezip geçiyormuş bunları. kuranda yazmasına peyganberin demesine ragmen müslümanlar onlara nazik ve şevkatli davranmıyormuş. sonra bir hikaye duymuşlar. budist bir keşiş tapınaga çıkarken orman içinde bir magarada bir ses duyar yaralı ve aç bir anne kaplan ve açlıktan ölmek üzere olan 2 yavrusunu görür inancı gereği hiçbir canlıya zarar veremediği için onlara et bulamayacaktır keşişte anne ve yavruların acı çekmelerine izn veremez ve kendini kaplana sunar. bu fedakarlık karsısında birdaha o ormanda hiçbir kaplan asla bir insana saldırmaz.
Soran+1 yılSanırım Hz. Muhammed'in giysisinin üstünde uyuyan kediyi rahatsız etmemek için giysisini kesip kedinin yanından ayrıldığını duymamışlar 😊
Yay+1 yılyoo duymazlarmı oda burda.
Soran+1 yılÖyleyse müslüman da olabilirlerdi
Soran+1 yılSiz bunlarla iletişime geçmek için ne yaptınız
Yay+1 yılyok diyorlar böyle iyi. okadar çok kötü müslüman tanımışlarki aman istemez kalsın diyorlar. mutlularmış. kimseye zararımız yok bizede zarar vermesinler diyorlar. herkes dinin yaşasın diyorlar.
Soran+1 yılPeki kendileri bilirler
Soran+1 yılOnlarla iletişim kurmak için ne yaptınız
Yay+1 yılkarşılıksız sevdim sadece
Soran+1 yılYani bazı rütieller yapmadınız mı? Disar6iya mama koyup kedilerin gelmesini mi beklediniz
Yay+1 yılevet okadar artan yemek artıklarından koyuyosun sürekli senle konuşmasalar mesela senin haberin yokken sana yardım ediyolar şans falan getiriyolar belalrı uzak tutuyolar sen yemi suyu eksik etme gerisini boşver.
Soran+1 yıl😂😂😂 ben de onlarla iletişim halindeydim. Fakat taşınınca iletişimim kesildi. Burada pek yoklar. Benimkiler de müslümandı. Kadir gecesinde miyavlayarak Allah'a dua ediyorlardı.😊
Yay+1 yıl:) :D
+1 yılBunların dini de mi varmış :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet isterseniz araştırarak da bunu bulabilirsiniz
- +1 yıl
Gereksiz
Soran+1 yılOkey
Müslüman cinlerin insanlarla işi olmaz.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 6b cevap paylaştı. İzmirli serkan hoca :D
00 Yorumla
+1 yılBırakın böyle saçma işleri.
00 Yorumla
+1 yılAksam aksam delieceksin kiz 😂
00 YorumlaNusaybin cinleriylemi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılOnlarla iletişim kurunca ne olacak ki
00 YorumlaHayırdır ne yapacaksın ki onlarla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim hep etrafımda ama sen onlara dayanamazsın
027 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanımadan dayanıp dayanamayacağımı bilemezsiniz
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani gördünmü
Soran+1 yılBelki görmüş olabilirim
Cevap sahibi+1 yıltam söyle ozaman nasıl bişeyler şimdi biliyorum diyeceksin ama biz nasıl eğiliyosak onlar tersinede eğilebiliyo biliyosun dimi
Soran+1 yılEgilebiliyor derken ne demek istediniz anlamadim
Cevap sahibi+1 yılonlarda eklem yok biz öne eğilirsek onlar tersinede eğiliyo
Cevap sahibi+1 yılgörmüşümdür belki dedinde görmemişin sorun yok 😂
Soran+1 yılYok öyle ters eğilmedi. Rüyamda gördüm zaten. Boynuzlu çirkin yüzlü insan vücudunda güçlü ve iri yapılı bir şeydi. Herkes ondan kaçıyordu, ben de ondan kaçtım.
Cevap sahibi+1 yılbu çok kötü rüya o gördüğün kim biliyomusun dediğin doğru herkezin kaçmasının nedenide var bilsen dudakların uçuklar herangi bir günahın var mı
Soran+1 yılYok. O dediğiniz şey şeytan mı
Cevap sahibi+1 yılyok şeytan deyil cehennem kapısının görevlisi o
Soran+1 yıl😂😂😂 eminim öyledir
Cevap sahibi+1 yılgerçekten öyle ben cehenneme indim ve o bahsettiğin karşıladı beni ve herkez kaçıyodu dedin ya evet cehenneme girmemek için kaçıcak ama hiç biri kaçamicak
Soran+1 yılSiz kafir cinlerle iletişim halinde olmalısınız
Cevap sahibi+1 yılne kafiri ya sen iyi deyilsin doğruyu kabul etmiyosun
Soran+1 yılMüslümanlar daha hoş görünür gibi düşünüyorum. D
Fakat bu konuda çok bilgim yok. Haklı olabilirsiniz
Soran+1 yılD'yi yanlışlıkla yazdım
Soran+1 yılOnlarla nasıl iletişim kurmayı başardınız
Cevap sahibi+1 yılkurmadımki onlar hep yanımda senin anlattığın farklı cegennem görevlisini görmüşün onlardan birini gerçek hayatta görsen rengin atar
Soran+1 yılSizin iletişim kurduklarinızla ben nasıl iletişime geçebilirim
Cevap sahibi+1 yılyani bu kolay alında
Soran+1 yılNasıl mesela
Cevap sahibi+1 yılbeyendim sorunu
Soran+1 yılNickiniz bana göründü fakat profilinize giremiyorum. Profilinize nasıl gireceğim?
Cevap sahibi+1 yılaçtım
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊
İkizler1 yılSelam, lütfen benimle iletişime geçermisisiniz?
Serkan kiremit
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayırdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet var
08 Yorumla
Soran+1 yılKimdir o kişi siz misiniz
Cevap sahibi+1 yılBen degilim ama o kisi var
Soran+1 yılBeni o kişiyle tanıtılabilir misiniz?
Soran+1 yılTanıştırabilir*
Cevap sahibi+1 yılIstiyosan iletisim kurdurabilirim
Soran+1 yılÇok iyi olur😁😁
Soran+1 yıl😃😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar ben
09 Yorumla
Soran+1 yılSiz mi onlarla iletişime geçmeye çalıştınız yoksa onlar kendiliğinden sizinle mi iletişim kurdular
Cevap sahibi+1 yılBen iletişime geçtim bir süre arkadaş olduk
Cevap sahibi+1 yılİnsanlarla iletişim kuran cinler azap çeker. Yaptığı yasaktı. Daha fazla azap çekmemesi için helalleşip iletişime son verdim. O bir süre daha benimle iletişim kursa da ben kararlıydım cevap vermedim. Bir süre sonra o da bıraktı.
Soran+1 yılPeki nasıl iletişime geçtiniz? Ben de iletişime geçmek istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Cevap sahibi+1 yılTasavvuf ve insanlardan kopuk bir halde. Yalnızdım ve hergün konuştum. Bir gece sabah namazı için alarm kurmadım. Beni uyandır dedim. Beni o uyandırdı. Kısa geçiyorum ama sohbetlerimiz tasavvuf odaklı ve uzundu.
Soran+1 yılİlk iletişime nasıl geçtiniz? Ne yaptınız de iletişime geçtiniz?
Cevap sahibi+1 yılSadece varlığını hissederek hergün konuştum. Kendi kendine konuşur gibi yalnızken. Hissiyat önemli olan. İnanmak. Ama tavsiye etmiyorum. Azap çekiyorlar. Gönlüm razı gelmedi azap çekmesine. O yüzden iletişimi kestim. Vicdani olarak düşün ve yapma.
Soran+1 yılAzap çektiği halde neden gelsin ki? Azap çekiyorsa gelmemesi lazım. Fakat ben hala iletişim için bazı yöntemleri uygulayıp uygulamadığınızı merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılDuru görü ve aurası açık bir insanın teknik kullanmasına gerek yoktur. Etrafımızda her zaman gezen cinler var. Tek başına konuşursa odaklanıp bir süre sonra varlığını hissediyor kişi. Ben odada tek başıma hergün kendi kendime konuştum. Cevaplarını duymasın. Olumlu ya da olumsuz cevap olarak hissedersin. 5duyu organının ötesinde yani.
+1 yılBen iletişimdeyim
03 Yorumla
Soran+1 yılNe zamandır iletişim halindesiniz ve siz m onlarla iletişime gecmeye çalıştınız yoksa onlar kendiliğinden sizinle iletişime mi geçtiler?
Boğa+1 yılOnlar geçti
Soran+1 yılNe zamandır iletişim halindesiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalamayin ya
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılharbiden malsınn
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ne için?
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Müslüman cinlerle iletişim kuran veya iletişim kuran birini tanıyan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler