Kedimi kısırlaştırdım kısır olduğuna dair işaret olarak kulağında küçük bir kesik var tam ucunda bu nasıl eski haline gelir iyileşip kapanması mümkünmüdür? Lütfen yardımcı olun.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eski haline gelmez çentikli kalacaktır. Sokak kedilerine bu işaret bırakılır tekrar operasyon yapılmasın diye. Vet hekiminize niye söylemediniz ki?
Bana bununla alakalı bir bilgilendirmede bulunmadı ne yazıkki. İyileşmesi mümkün değilmi yani kapanma şansı yok mu krem bitkisel yağ vs gibi bir şeyle.
İşte işin saçma tarafıda o özelde bu işlem sanırım belediyelerde oluyormuş.
Evet kesinlikle iki kedim var ikisinde de var yani sinir bozucu ya olacak şey değil.
Sokak kedisi mi dediniz? Sokak kedileri için presodurdur bu çentik atılır kısır olduğu belli olsun diye geçmez bu. Kalıcı isaretlemedir
Evde besliyorum ama sokağa salmadım salmayacağım ki yani çok sinir oldum. İyileşmezmi diyorsunuz.
Kapanmaz, façası olmuş işte keratanın 😂
Kaldı ki kısır olmasından daha kötü bişey değil bence o yara izi 😉
Cevap
5Cevap
hee şimdi anladım sokakta baktığım bir kedi var ondada aynısı var kapanmayacak muhtemel ki"/
Sanırım oda kısır olduğu için benimkininde yarası yeni olduğu için belki iyileşir dedim ama yenileyebilir belki kendini.
Şaziye'nin kulağı kesik kısırlaştırma dolayısıyla mi yoksa kaza mı bilemiyorum doku kendini yenilemez yara kapanır ama eski halini alamaz sanmıyorum
Neden kestiriyosun neden kisirlastiriyosun b. k mu var
Evde besliyorum çünkü iki tane kedim var eve idrarını püskürtmeye başladı her yere bilmeden etmeden boş yorumda bulunmayın!
Kız sevesim geldi kafasını
değildir de nasıl kesildi
Kedimi kısırlaştırdım bu kısırlaştırılmış kedilerde tekrar operasyon uygulanmaması için yapılan bir işaretmiş. Ve böyle kalacak sanırım.
Amac belli etmekse kalacaktır kalmasa kesmezler bencee
Ya tekrar sokağa salınması ya da terk edilmesinde alınan bir önlemmiş bu ama ben öyle birşey yapmayacağım o sebeple iyileştirile bilirmi diye araştırıyorum.
kendi kendine iyilesecek bisey degil dikebilirler ama bence sevimli duruyo
Bence kötü durmuyor ordaki çentik. Normal bir şey
Ya ben üzülüyorum öyle kesil görünce kanamış falan ondan belkide yoksa ben onları her şekilde seviyorum tabi ki ama
Kısır olduğu için kapanmaz o
Ay cok, seker
Kulağını senmi kestin
Kapanmaz o
Kapanmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar