İçimde bir sıkıntı var ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olun?

Şimdi nerden başlayacağım bilmiyorum. yaşım 18 Öncelikle bende bir sıkıntı var ve bu sıkıntı küçüklüğümden beri devam ediyor. Akşam olduğunda veya elektrikler gittiğinde veya evden başka yerde (akraba, arkadaş vb.) kalmak istediğimde beni bir sıkıntı basıyor mutsuz, huzursuz ve beni boğan birşey varmış gibi hissediyorum olduğum, oturduğum yerde duramıyorum sanki biri beni boğuyormuş gibi hissediyorum. Dışarı çıkınca hava alınca rahatlıyorum. eve tekrar dönünce yine aynı oluyorum kendimi ağlayacakmış gibi hissediyorum ama ağlamak istemiyorum bu sıkıntıdan nasıl kurtulcam bilemiyorum selectra hapı var ondan kullanmaya başladım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ama hiçbir etkisini görmüyorum hala aynıyım hiçbir değişiklik yok. Ne yapcam bilmiyorum. Askerliğime 2 sene var ve bunun sıkıntısını çekiyorum (yabancı yerde nasıl uyuyacağım kalabalık o koğuşta nasıl kalacağım vb.) biliyorum vatani görev sonuna kadarda yapmaya hazırım. fakat kalabalık yerde veya kapalı alanlarda kalamıyorum sıkıntım başlıyor. Lütfen yardımcı olun ne yapcam bilmiyorum.
İçimde bir sıkıntı var ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olun?