Evet bir işim yok çalışmıyorum. Üstüne eşime çocukta veremedim kendimi ise yaramaz görüyorum ona layık olmadığımı düşünüyorum ben ona yüküm sadece. su an sgk mız yok dişim kırıldı ve hemem hemen tüm dişlerim problemli özele gitsem dünya para başının derdi oldum adamın çok utanıyorum ağrılı dişimle oturuyorum. iş desen bulamıyorum. arkadaslar cidden ise yaramaz kötü hissediyorum kendimi adam benden bıkacak diye korkuyorum seviyor beni biliyorum ama endişeliyim o pırıl pırıl bir sağlık sorunu yok bende kadin hastalığı var dişler desen Allah belasını vermiş bazen düşünüyorum ne yapsın beni diyorum ne yapmalıyım arkadaslar resmen depresyondayım özgüven kalmadı tükendim. eskisi gibi olmak ayaga kalkmak istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılSen onun eşisin yoldaşısın öyle düşünmene gerek yok böyle bmrek yapan ev yemekleri yapıp satan yereler vardır illa ki elinin hamuruyla ne yapan o işi yapan gir çalış
13 Yorumla- +1 yıl
Kpss ye çalış sertifika al ücretsiz kurslar açılıyo bişeyler yapmaya çalış kendin aramazsan iş bulamazsın
En İyi Cevaplar
+1 yılBence öyle düşünme..
Evlilik iyi kötü günde sırt sırta vermektir..
Sen sevgini saygını eksik etme. gerisi hikaye15 Yorumla- +1 yıl
Güven, sevgi, saygı bunlar en önemli olanıdır..
Dünya güzeli olsun seni sevmedikten saygı duymadikyan sonra neye yarar..
ya da zengin olsun neye yarar - +1 yıl
Sorun yok üzme kendini ozaman
+1 yılKuzum esin seni çalışıyorsun diye sevmemis ki seni sen olduğun için sevmiş. Böyle hissetme kendine is ara is hayati kendine güvenini tekrar getirir
13 Yorumla- +1 yıl
Bende çalışmıyorum ama insanlik hali ayrıca kadınsal hastalıklar evlilikte cok normal bazen esindende kaynaklı olabiliyor kendini kötü hissetme bende hastayım çalışmıyorum ama esim yine ayni eşim degisen bisi yok sen kendine fazla yükleniyorsun
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Evlenirken hastalıkta sağlıkta... diye söz verdiniz. Sen kendine değer vermezsen adam ne yapsın. Dişlerini yaptır kendine bak çeki düzen ver.
21 Yorumla
+1 yılYaa neden böyle dusunuyosun evlilik iyi günde kötü günde değil mi gss yaptırın aylık 70 tl gibi bisey her türlü sağlıktan faydalanin
118 Yorumla- +1 yıl
Anladım şu an esnafın durumu gerçekten içler acısı. Ka yıllık evlisiniz
- +1 yıl
Anlıyorum. Peki çocuk neden yok sağlık sorunu mu var
- +1 yıl
Niye belli olmayan bir durumda bütün suçu kendinde ariyosun
- +1 yıl
Kist olması çocuğa engel değil ki esin neden baktirmiyor
- +1 yıl
Onunda işine geliyor sanırım
- +1 yıl
Anlıyorim Peki o gizli olarak tek başına gidip test yaptırmia olabilir mi yani sorunun onda olduğunu biliyor ondan destek olmuyor ya da yanaşmıyor ama sözde de çocuk istiyor
- +1 yıl
Bence çocuk isteyen biri de bunun mücadelesini verir sahsen ben suphelendim
- +1 yıl
Anladım hayırlısı olsun
- Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılkim sana bu kadar değersiz olduğunu hissettirerek yetiştirdi acaba?
35 Yorumla- +1 yıl
düşürme ne güzel insansın kıymetini bil
- +1 yıl
sen sağol cidden takılma bu kadar en iyimiz bile o kadar b. ktanız ki şaşırırsın
her şeyi maddi olarak düşünme en önemlisi sevgin ve manevi desteğindr
19 YorumlaDiğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. böyle düşünmen yanlış. iyi günde kötü günde sonuçta
116 Yorumla
+1 yılolur mu öye şey evlebnirken iyi günde kötü günde diye evleniyosun
ne gibi kadın hastalıgın var?13 Yorumla- +1 yıl
evet oda paya pahalı bir şey
bu yazdıklarından anladığım şey sen çalışmaya başlasan ve eline biraz para geçse eşini beğenmemeye başlarsın..
016 Yorumla- +1 yıl
Konu sağlıksa diğer tüm masraflar gereksizdir canım. Eşin seni seviyorsa inan sana harcadığı para gözüne gelmez bu konuda. Gözüne gelen haksız yere fazla para almaları olabilir ama seninle alakası yok. Sonuçta eşin o senin yani siz bir elmanın iki yarısısınız. Bu furumda bir işe yaramamak gibi birşeyin yok senin. Sen eşini tamamlıyorsun, bundan daha önemli şeymi olur. Çocuk konusu kısmet , ne kadar çok istersen o kadar olmaz. O yüzden akışına bırak ve bunun için de bir doktora görün derim çocuk için.
- +1 yıl
ve psikolojini bozduğun için de ekstra sağlık masrafları çıkarırsın eşine :D bunu düşünüp ona göre rahat olmalısın, o senin kocan ve elbette senin her ihtiyacınla ilgilenecek. Ne yani aynı durumda olsan kocan çalışmasa sen çalışsan kocana gereksiz insan gibi mi davranacaksın? Kocanın yerinde olsan eşinin böyle düşünmemesi için ne yapardın?
- +1 yıl
Canım erkekler yönetilmeyi sever bir kadın tarafından. Sen evin yöneticisisin aslında ve sen yöneteceksin eşini. O yüzden herşeyi onun düşünmesini bekleme yoksa boş yere üzülen sen olursun.. Eğer bir bütün olduğunuzu düşünüyorsan karı koca. o zaman onu tamamlamayı bil ve seni tamamlamasına izin ver..
- +1 yıl
Haklısın biz kadinlar daha farklı düşünüyor ilgi bekliyor beklenti içine giriyoruz dediğin gibi belkide yönetmeyi de bilmek lazım. beni çekince içine iten üzen durum eşimin parasal konuların bir şekilde üstüne gitmemesi illa bastırarak söyleyeceksin ya da harçlık isteyeceksin düşünüp kendisi bırakmaz bense istemeyi seven bir insan değilim karşımdaki düşünsün istiyorum yanlış belki ama durum bu ama yazdıklarını dikkate alacağım bundan sonra
+1 yılSacmalama abla niye oyle hissediyorsun ya
11 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşin sana bakmaya mecbur.
242 Yorumla- +1 yıl
O zaman neden evlendi.
- +1 yıl
O zaman boşanın.
- +1 yıl
Sen ne istediğini ve derdinin ne olduğunu bilmiyorsun.
- +1 yıl
Asıl sorun onun ilgisizliği bence.
- +1 yıl
Evet haklısın ilgisizlik var ben disim kırıldı dedim üstünden bir ay geçti sormadı bile ne yapıcaz ağrın sızın var mı diye bir ay idare ettim hatta kendimce işe girene kadar yaptırmayın idare edeyim diye düşündüm ama bir haftadır yemek yerken üstüne basamiyorum ve ağrı yapıyor mecbur gitmem lazım yani eşim umursamıyor telefonum bozuldu geçen sene çalıştığım için 800 tl param vardı onun ustune para kattı telefonumu öyle aldık yani elimdeki son parada gitmiş oldu
- +1 yıl
Bir erkek olarak soruyorum, madem eşin sana hiç ilgi göstermiyor neden onun yanında kalmaya devam ediyorsun?
- +1 yıl
Eşimi seviyorum o da seviyor biliyorum şimin parası kıymetli sorun bu:) parayla ilgili mevzu olunca umursamazlasiyor illa benim üstüne bastırmam söylemem lazım bu beni üzüyor çocukta yok zaten bu gidişle sonumuz iyi değil ayrılık ben hep bişeyleri ayakta tutmayı çalıştım yuvam dağılsın istemedim hatalıyım haklisin
- +1 yıl
Paraya tapan birisinden eş olma, bu kadın ya da erkek olsun fark etmiyor, para bir şekilde kazanılır, ama insan olmak daha değerlidir.
- +1 yıl
Bende senin gibi düşünüyorum para araçtır ihtiyaç içindir amaç değildir ama aileden böyle görmüş onun etkisi var bence birikim yapabilmek onun için çok kıymetli. Tamam birikim gerekli olabilir fakat kendini kasmanin anlamı yok bu konuda bu konuda tam olarak aynı fikirde olamıyoruz ben çalışırken paramı hic almadı hesabını sormadı ama bende çok rahat ettim kafama göre harcadım cüzdanım para gördü. nankorluk yapmayı sevmem sonucda evi o çeviriyor tüm masrafları karşılıyor eve herşeyi alıyor ama akıl edip harçlık bırakmaz illa isteyeceksin , söyleyeceksin bırakacak benim babam anneme sormadan masanın üstüne az çok farketmez mutlaka harçlık bırakırdı olması gereken sence nedir ben mi çok ince dusunuyorum
- +1 yıl
Babanın yaptığı normal erkeklerin yapması gereken bir şey, ben de onu kast ediyorum. Özel olacak ama istemezsen cevap vermek zorunda değilsin. Cinsel hayatınız nasıl.
- +1 yıl
O zaman bu adam senden soğumuş. Bir erkek her ne olursa olsun karısının cinsel ihtiyacını gidermek zorundadır.
- +1 yıl
Yani cinsel hayatın ölmüş. Ne kadar üzücü bir durum.
- +1 yıl
Neye üzüleceğim bende bilmiyorum artık bu kadar yıkık olmanın nedenini anlamışsındır sanırım neyi tutsam elimde kalıyor kendime çok üzülüyorum bazen eşime de açıyorum kendini bu evliliği sürdürmeye mecbur mu hissediyor diye hep yuvam yıkılmasın istedim başka sorunlarda oldu halletmeye calistim
- +1 yıl
Özel bir soru olacak ama cevap vermezsen de saygı duyarım çocuk olmayışının sebebi senmisin eşin mi?
- +1 yıl
Belki o yüzden seninle ilgilenmiyordur.
- +1 yıl
O çocuk istiyor mu?
- +1 yıl
bence asıl mesele çocuk olmayışı, eşin bunu direk sana söylemiyor ama seninle ilgilenmeyerek bunu ima ediyordur, en basit göstergesi de cinsel olarak seninle ilgilenmemesi.
- +1 yıl
Maddiyata önem veren biri için başkası için para harcamak ısraf olarak algılanır. Cinsel hayatınız evliliğin başından beri kötü ise sana haksızlık yapılıyor demektir.
- +1 yıl
Çok doğru ifade etmişsin ben doğru cümleyi bulamamıştım evet ona israf gibi geliyor bencede. bunu o kadar hissettiriyor ki gerekli durum olunca bile söyleyesim gelmiyor şu anda olduğu gibi eziliyorum kendimce. şu an iş bulmayı çok istiyorum o yuzden. Cinsellik konusu dediğin gibi aslında bana yapılan bir haksızlık ama elimden bisey gelmiyor işin kötü tarafı önceden olsun isterdim ya da teşvik eden taraf olurdum şu an tamamen bırakmış durumdayım o istese de istemiyorum beni bu hale getirdi maalesef ve kötü olan şu ki kimseyle bu konuyu paylasamiyorum
- +1 yıl
Bu ekonomik kriz döneminde iş bulman çok zor.
Derdini biri ile paylaşmalısın ki içten içe kendini bitirmeyesin. Cinsellik bir lüks değil ihtiyaçtır su ve ekmek gibi. Cinselliği yaşatamamak bir kadına yapılan en büyük zulümlerden biridir. - +1 yıl
Evet iş bulmak çok zor bir yerden beklentim var olması için dua ediyorum ama zor bir ıhtimal. Dertlerim hep icimde sözüm ona hayat arkadaşım var ama yalnızım. evliligi hic bir yönden yasayamiyorum. Ve çözüm bulamıyorum belki de en iyisi ayrılmak zorlamanın anlamı yok. cinsellik konusunda başlarda söyledim konuştum işine gelirse ben böyleyim dedi içimden gelmiyor dedi utanıyorum burada yazamıyorum bazı şeyleri aklına ayda bir kere anca geliyor yani kendi canı isteyince olursa oluyor o da çok ruhsuz isteksiz geliyor durum bu
- +1 yıl
Bunda utanılacak bir şey yok, ben de evliliğimde cinsellik olarak sorunlar yaşadım. Cinselliği konuşmak ayıp değil. Boşandığım kadın da cinsel yönden soğuk biriydi.
- +1 yıl
evet sırdaşım biri var onunla paylaşıyordum ve özel sırlarımı paylaşmaya devam ediyorum. Her inanın en az bir sırdaşı olmalı.
- +1 yıl
İnan bana insan çok rahatlıyor, batıda yabancılar psikoloğa giderler ya işte bizim burada bu kültür yok onun yerine sırdaş olayı varsa aynı şey. Anlatınca sende göreceksin ki çok şey fark edecek.
- +1 yıl
yanlış anlama ama bu yaşına kadar biri olmamışsa biraz sorun sende gibi, eğer istersen benimle dertleşebilirsin.
- +1 yıl
Elbette herkes ile cinsellik konuşulmaz, ben hiç bir zaman için ön yargılı olmadım olmamda, eğer istersen dertleşebilirsin, yinede sana kalmış bir şey.
- +1 yıl
Zaten hiç tanımadığın birine daha kolay açılırsın.
Kardeşim lütfen ekle beni eşim seninle konuşmak istiyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yardımcın olsun
11 YorumlaDiğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. eşin Allah katında seni bakmak zorunda.
15 Yorumla
+1 yılKızım bukadar karamsar olma ya
14 Yorumla- +1 yıl
Yanı içimi karsttin
- +1 yıl
Düzelir düzelir
Öyle düşünme Ya 😔
17 Yorumla
+1 yılama hala seni seviyormu
04 Yorumla- +1 yıl
cinsellik nasil gidiyor
- +1 yıl
demekki cinsellik yok yapmiyormusunuz
Ben size bir onerm var
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetkililer bir bakabilir mi
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok. Cidden üzüldüm senin adina. Elimden birsey gelmiyor. Belki gelen vardır diye dedim. Umarım herşey düzelir 🙏
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam