Toplamda 8 telefon şarj edilir. Çünkü bir çoklu prizin girişi eksiktir, birinin kablosu kopmuş diğerinin ise kablosu hiç yoktur. Kalan çoklu prizlerin de birer tanesi diğer çoklu priz tarafından kullanılacağı için toplamda 8 telefon şarj edilir.
Hangi fişi nereye taktığına elektrik kapasitesine bağlı, elektrik yok ise istediğin düzeneği kur yine bir telefon şarj edemezsin. ana çıkışa telefonu bağla 1 telefon şarj edersin. Yeterli güç var ise 14 telefona kadar bu düzenekle şarj edilebilir.
Tabi mantık olarak düşününce prizler birbirine takılı değil. o yüzden çoklama olan kablolar işe yaramaz. birbirlerine bağlamadıkça. Ana girişe takarsın telefonu bu düzenekle 1 adet telefon şarj edilebilir. Şu görseldeki hali ile.
Birincisi su 3lu 4lu prizler bağlı değil yani birini tek calistirabiliyoruz belli ki... Ama fazlasıyla telefon şarj edebilirim sonuçta usb çoğaltıcı denen bisey var zhshx
1 tane yeter 😤 ne işim var ara kablolarıyla kiminin kablosu kopuk kiminin delikleri tıkalı kiminde hiç kablo yok en sağlamı duvardaki prize tak kendi telefonunu gerisi çok ta ekime 😬😬
Toplamda 8 telefon şarj edilir. Çünkü bir çoklu prizin girişi eksiktir, birinin kablosu kopmuş diğerinin ise kablosu hiç yoktur. Kalan çoklu prizlerin de birer tanesi diğer çoklu priz tarafından kullanılacağı için toplamda 8 telefon şarj edilir.😎😎😎 Cvba googledan baktım😂😂
Buda mı gol değil be, yok ya bütün sayıları değil de ilk başta kopuk kabloları göremedim neyse onlarsız hesap yaptım ama şimdi de bir tanesinde iki delik yerine tek delik var onu fark ettim sonuç bu 8
En İyi Cevaplar