Bu oyunu arkadaşlarım oynamak istedi ve ben de başka bir şey oynayalim diye geçirştirmiştim. Bu oyun nasıl oynanır bilmiyorum.
Bilen varsa bana anlatabilir mi lütfen
Bilen varsa bana anlatabilir mi lütfen
Tabi anlatabilirim
İsim şehirdeki gibi oyuncular kağıda sırayla kim kiminle nerede ne yapıyor diye başlıkları yazar. Aralarına çizgi çekerler.
Ee sonra
Sonra kağıt sahibi kim kısmına birisini yazar. Sadece kim? Sorusunun kısmı kapanacak şekilde kağıdı katlar ve sağındakine verir. Sağındaki de katlı kısmı açmadan "kiminle?" kısmına birini yazar. O da kiminle kısmını katlayıp. Sağındakine verir. O da nerede kısmına bir yer yazar sağındakine verir. En son ne yapıyor kısmına da ne yapıldığı yazılır ve kağıtlar açılır. Kombine bir senaryo oluşmuş olur. Oluşan cümle okunur. Bazen çok saçma, bazen de çok komik cümleler oluşur 😅 Kavga da çıkabilir o an orada bulunanlar yazıldıysa kim ve kiminle kısmına 😅
Anladım değişik bir oyuna benziyor. Anlattığın için teşekkürler 😊
Oynadığım bir oyundan hatırladığım bir cümle: Bülent Ersoy Nuri Alço ile havuz kenarında gazoz içiyor. Çok denk gelmişti 😅
Rica ederim. Eğlencelidir denemekten zarar çıkmaz...
Nuri alço ve gazoz iyi denk gelmiş yalnız 😄😄
Sorma ya. İyi gülmüştük. Hayır Nuri Alço Bülent Ersoy ikilisini hayal edince bile komik
Cevap
1Cevap
Miami de tatil yapıyorum
Oynama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar