Binnur'u da kitaplarını da severim. Okurlarına samimidir, yapmacık hiçbir hareketi yoktur.
Öznur'u hiç sevmem. Sevdiğim insanlar kategorisine girebilecek bir karakteri yok.
Başta Yabancı gibi bir kitabı yazabildiği için dehşete düşmüştüm. Ne yazık ki Yabancı ile 12 yaşımda tanıştım. Psikolojimi alt üst etti diyebilirim.
Şöyle ki Yabancı "psikoloji konulu" adı altında kadına yönelik pek çok zorbalık içeriyor. Hani bir tane haber vardı. Adam telefonla annesini arayıp hatta annesi varken kızına tecavüz ediyordu, anne de bunu dinlemek zorunda bırakılıyordu. Yabancı'nın başrolü Ediz de bunun ağabey versiyonunu yaşatıyor. Kızı yatağa bağlayıp üstüne viski döktüğünü hatırlıyorum. Hatta ve hatta Wattpad'de bunu Doğa'yı yatağa kelepçeleyerek yapmıştı. Kıza tokat atmışlığı bile var. Fakat bunun için okuyucular "Biz bunları atlattık." dedi. BAKIN BURADA DÜPEDÜZ ŞİDDET VAR! Her yerde "Şiddetin bahanesi yoktur!" demiyor muyuz? Bu ne acaba?
Peki, Öznur bunun için ne dedi?
"Ediz'in çoklu kişilik bozukluğu var"
Bir kere Ediz çoklu kişilik bozukluğunun belirtilerini göstermiyordu bile! Çoklu kişilik bozukluğunda UNUTMA vardır. Bir de Psikoloji öğrencisisin. Ya kandırıyorsun ya da adam akıllı araştırmadın. Ama şu var ki Öznur'un daima bir kılıfı var. Doğa gurursuz veya zayıf değil! Stockholm Sendromu var! Ama artık nasıl oluyorsa (!) Ediz ile aşkı gerçek (!)
Saçmalık.
Böyle bir kitap nasıl satın alınıyor hâlâ merak ediyorum.
Şimdi Öznur'a ilk gıcık oluşumun sebebine geçiyorum.
BU KİTABI SAVUNUYOR?
Doğa güçlüymüş (!) Ediz pek iyi şeyler yapmamış ama harikaymış (!) Yabancı psikolojik farkındalık yaratma amaçlıymış (!)
İlk gördüğümde 12 yaşımdaydım buna rağmen yıllar sonra bile zihniyetimi bozmayacak kadar olgun bir çocuk olduğum için kendimi tebrik ediyorum.
Neyse... Geçelim Öznur'a.
İlk olarak yazdığı kitabı savunup "BEN GÜÇLÜ KADIN YAZDIM" demesi bir kadın olarak zoruma gitmişti. Sonrasında ise okurlarına olan ikiyüzlülüğünü ilk okurlardan birinden öğrendim. (Aynı zamanda yakın arkadaşım olur)
Yabancı daha ilk iki bölümü yayımdayken keşfetmiş. Başta Öznur çok sıcakmış. Hepsine cevaplar veriyor, tatlı tatlı şeyler yazıyor, trilyon sevgi gösterisi yapıyormuş. Ama ne hikmetse (!) okunma sayısı yükseldiğinde birden (!) buz gibi olmuş ve sıcak yorumlar ile notları silmiş. Sonra da "Ben hep soğuktum" demiş. (ki hâlâ diyor)
Dürüst ve objektiftir arkadaşım. Benden de büyüktür. Fakat bunları anlatırken cidden öfkeliydi. Sonrasında ise bana onun bir yılan olduğunu, ona kandığı için hâlâ kendisinden utandığını söyledi. Ben de kime inanayım? Tabii ki Sena'cığıma!
Devam ediyorum İnstagram'da ona atılan yorumları okudun. (Ekran görüntüleri var) Öznur yerine ben utandım desem yeridir. Daha çok... Üzüldüm. Okurlar resmen Yabancı'yı yazardan çok düşünüyor. Sonra, Öznur kişisel hayatında sorunlar olduğu ve bu yüzden yazamadığını söylüyor ama ayda yılda bir de olsa arkadaşıyla gayet mutlu pozlar veriyor. Hadi gerçekten sorunların var, o insanlar bir açıklamayı hak etmez mi? Hatta birinin dediği bir sözü iletiyorum:
"Yabancı'yı bize yabancılaştırıyorsun Öz."
Devam ediyorum. 1 yıl boyunca bölüm yayınlamadı. BİR YIL!! Sonra attığı bölüm kaç sayfalıktı biliyor musunuz?
5...
Bir yıl bekletip 5 sayfa yayınladı.
Şaka mı bu?
Yine devam ediyorum. Bölüm için tarih verdi. Uzun zamandır bölüm atmıyor. Tabii herkes heyecanlı. Geçmişler Wattpad'e, bölüm bekliyoruz. Saat geçti. Bölüm yok!
1 saat beklendi, "Belki saatler karışmıştır" dendi.
YOK!
O gece bölüm yayınlanmadı.
İnsanların hevesini kırmak bu kadar kolay işte! Saatlerce tweetler atıldı, yorumlar, kalpler havada uçuştu. Ne var elde? HİÇBİR ŞEY!
Yine devam ediyorum. TRT'ye çıktı. Peki nasıl? "İşte Benim Stilim" programına gelmiş gibi. Estetikler, makyajlar, kırıtarak konuşmalar, yersiz gülümsemeler... En sevmediğim şeylerden biridir yapmacıklık! (Soğuk olduğunu söylemişti hatırlatayım)
Sonrasında ise röportaj verdi. Ne dedi biliyor musunuz?
"Wattpad yazarı imajından sıyrılmak istiyorum!"
Sen, Wattpad yazarısın! Bunu utançla değil gururla taşımalısın. Eğer güzel bir kitap yazdıysan (yazmamana rağmen) bunu herkese haykırarak "Wattpad ön yargınızı kırın!" demelisin. Ama bu... Bu nasıl bir cümle? İşte sevmediğim başka bir şey: Nankörlük.
Sonra, Veyl'i çıkardı. Satışlar Şahmeran'a göre daha az. (Sebebine az sonra değineceğim) Yıl 2017. Herkes Elyel'i beklemeye başladı. Tabii, final kitabı! Teoriler üretilmeye başlanıyor. Tweetler atılıyor. Gündeme sokuluyor. Pegasus da "YABANCI ELYEL YAKINDA!" diye bir video paylaşıyor. Yıl 2018. Herkes zangır zangır titriyor. Tarihin verilmesi bekleniyor.
Ne oldu?
Verilmedi.
Yıl 2019.
İnsanların hâlâ umudu var. Öznur "Yazımı daha bitmedi, özel hayatımda yaşadıklarım yüzünden biraz zorlanıyorum, mükemmel olmasını istiyorum." falan diyor. Okurlar "1-2 yıldan ne olacak?" diye beklemeye devam ediyor. Ne zaman çıkacak acaba falan. Çıkmasını bekliyorlar.
Çıkmıyor.
Yıl 2020.
Pandemi var. Öznur'un daha çok yazabilmesi bekleniyor. Ancak hâlâ ortada yok! Yazım hâlâ bitmemiş! İnsanlar endişeli. Zaten Öznur özel hayatının kötü olduğunu söylemiş, merak tavan. Uzun zaman sonra gelen açıklamada korona olduğu ortaya çıkıyor. (Buraya bir lafım yok ama o zamana kadarki kısma var.)
Bu insanlar anca sen korona olunca mı bir açıklama alabilecek gerçekten?
Verdiğin değer bu mu?
Neyse, şimdi yıl 2021. Okurlar hâlâ bekliyor. Ta ki geçenlerde hanımefendi teşrif edene kadar. 4 yıl beklettiği kitabı Ağustos'ta teslim edecekmiş. Umalım ki yine Veyl'deki gibi mantık hataları ve başarısız karakter gelişimleri ile dolu bir kitap yazmaz da okuyucular daha fazla hayal kırıklığına uğramaz.
Fakat şu bir gerçek: Elyel, Şahmeran ve Veyl kadar satmayacak veya beğenilmeyecek.
Neden?
Bu kitap 9-10 yıl önce yazılmaya başlandı. Okurlar başta ergendi. (Aksini söyleyebilecek kişi tanımıyorum) BAYILDILAR! Sonra devam etti, kitle büyüdü. 2016'da Şahmeran geldi, okurlar coştu. 2017'de Veyl var, biraz daha sönük de olsa yine coştular. Fakat şimdi o kitle büyüdü, hepsi aklı başında birer birey. Mesela İnstagramındaki bir yorumu kopyala yapıştır yaptım:
Bundan yıllar önce gözlerimi kırpmadan küçücük dokunmatik telefonumdan yazdıklarını okurdum, o zaman çok büyülü gelirdi okuduklarım ama şu an attığı bölümü okuduğumda cümlelerinin çok da iyi olmadığını ve tesir altında bırakan tek şeyin ediz ve doğa arasındaki bu güçlü çekimin koltuğunu fark ettim. 15 yaşında okuduğum şey 19 yaşımda pek de etkilemedi:D bakalım ne olacak sonunu merak ediyorum
Bir başkası: (Bunun olayı daha farklı ama paylaşmasam olmazdı)
Söze nereden başlayacağımı bilmiyorum artık. Çok uzun zaman olmadı mı öz. Tamam iyi olsun istiyorsun eksiksiz ve doğru bir son için elinden geleni yapıyorsun. Ama anla artık bizleri öznur. Takipcilerin açıklama yapmamana dayanamıyor. Kitlen birbiri ile kavga etmeye başladı öznur. Takipcilerinde git gide azalıyor. Hiç bir yazar hayranlarını böyle davranamaz. Ayda bir kez foto paylaş ya da söz hadi sussunlar. Ağızları kapansın. "Yabancı giderek yabancılaşıyor öz.. "
Ve bir başkası: (Bu beni bayağı üzdü)
Finali yazarken "size haber vereceğim"demiştin ama bu haber hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum..
Okuyucularına böyle şeyler söyleten yazar benim için yazar olup insan olamayan bir canlıdır. Benim bunları yüreğim kaldırmaz.
Öznur'u sevmememe nedenlerimin sonuna geldiniz.
Şimdi Binnur'a geçeyim.
Kitaplarının konuları, işlenişleri falan bayağı güzel. Ancak hep benzer erkek tipleri yazması beni gıcık ediyor. (Gurur ile Evren dışındakiler) Hep sert erkek ve kaba sözler yazmasa her şey çok güzel olacak DA işte. Binnur'un da sıkıntısı bu.
Karakter olarak ise... Binnur çok samimi bir insan. Zaten arkadaşlarından bile anlaşıyor. (Aycan Sarıahmet, Beyza Aksoy, Emirhan Bikeç, Gaye Önel, Yağmur Gönülcan, Haldun Mendeş, Vedat Özkaya, Sümeyye Demirkan, çok yakın olmasa da AHMAK gibi) Gerçekten sağlam kişilerle arkadaş. "Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim." gibi bir sözümüz de var. (Öznur ile Aslı diyecekseniz Aslı Arslan'ı sadece SN'yi yazan kişi olarak biliyorum.) O bakımdan bir artısı var bile.
Onun ile ilgili hangi hesaba girsem güneş gibi bir kadınla karşılaşıyorum. Olduğu gibi. Onun verdiği
röportajda ise yazarlara okurlarına iyi davranmalarını söylüyor. Onunla ilgili kötü şeyler söyleyen tek kişiler ise Binnur'u sevdiğimi söyledim diye bana küfreden Öznur fanlarından bir kesim oldu. Nasıl güveneyim? Ayrıca Ask. fm'de kendi gözlerimle gördüğüm bir olay var.
Binnur geçen yıl Günebakan'ı çıkardı. Kitabın kapağı gösterilmeden önce Binnur kapağın piksellerine kadar küçültülmüş halini Twitter'da paylaşıyor. Bu pikseller de kahverengi olduğu için ona ithafen kahverengi kalp paylaşıyor. Bir Öznur fanı da demiş ki "Aslı kahverengi kalp paylaştı ya sen de geride kalma."
Şaka mı bu?
Sonuç: Öznur'u sevmiyorum, Binnur'u seviyorum, Yabancı'dan nefret ediyorum, Meranların saygısız kesimine GICIK oluyorum.60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
YİNE GÖRDÜM YİNE SİNİRLENDİM!
Şöyle ki 2015 yılında Öznur Yabancı'nın kitap olacağı duyurusunu yaptı. Bu duyuru da 46. bölümden 1 yıl sonra geldi. Yani 1 yıl 47. bölümü bekletip kitap haberini verdi. 47. bölümün de 8 Eylül gecesi yayınlanacağını ve 20 gün yayında kalacağını söyledi. 8 Eylül geldi çattı. Bakınız ne oldu?
8 Eylül yorumları:
Olaya bak 32. Bölüm masumiyette kaldım kitap gitti şimdi 47 i okucam 2 seçenek var ya okucam 15 bölüm ne oldu acaba dicem
Ya da kitabı kütüphaneden kalırıcam ki kitabı çıksın ordan devam edeyim
Arada kaldım acaip :(
Bana bu kitabı tavsiye eden arkadaş sevgiyle anıyorum seni
Bugün...
hadi gelsin yeni bölüm heyejanla bekliyoroğuğum :)
Çok az kaldı aylardır beklediğimiz şeye çok az kaldii
Gelsin artık
hadi artıkk
Bu gece tekrar buluşuyoruz yani ;)
yol yorgunuydum bildirimi görünce hepsi uçtu gitti zohaa
kafayı yiyordum bu harika edizim<3
Son 15 saat
ben gece uyuyamam ki ya
çok mutluyum ya
bugünnn sjsja
ya ben son bölümde ne oldu unuttum ediz ve doğa niye eve gidiyolardı biri anlatsa sjdhfhfjfdjks
offf süper ya
arkadaşlar beni takip edermisiniz takip edeni takip ederim
arkadaslar son bolumde tam olarak noluyo okuayamadim :( biri kısaca anlatabilirmi
alnalamdim biri açıklasın
Ohaaa Heycanlandim bdndncc
yehoooo
oleyyyyyy 8 9 10 cabuk gelin yavrularim yaaa dogaya ne oldu merak ediyoz bide ediğz gggfffhiihgv
ya bu kafes ne ben anlamadım burda yayinlanmayacakmi
Son 5 buçuk saat
Bi dakika bölüm ertelenmiş mi?
E bekliyos
çok şükür yarabbi
Hala gelmedi ya
VE YINE OHA, OHA, OHA!!!
Gelmedi gece derken 12 den sonra mı?
Nie gelmiyor
boşuna beklemeyin birkac gün ertelenmis gundemdeki olaylardan dolayi
Aynen ertelenmiş hem iyi hem kötü sjsj
evet uzun zamandir bekliyoduk uzadi yine ama dogru olani yapti farkindaligini gosterdi
Gencler bolum ertelenmis. 1 yildir bekliyoruz, birkac gun daha beklesek bir sey olmaz. Oznur erteleyerek bence cok dogru bir sey yapti.
yaaaaa
birisi söyleyebilirmi ne zaman gelicek peki bu yb?
Arkadaşlar , bazılarınız yeni bölümü bekleyen arkadaşlara küfür ediyor. Evet , şehitlerimiz öldü. Hepsinin mekanı cennet olsun ama bu olaya karşı olan üzüntünüzü gidip yb bekleyenlere küfür ederek geçirdiğiniz vakitte dua okuyarak geçirin öyleyse. Yb bekleyen arkadaşlara küfür etmenin size hiç bir yararı yok. Ayrıca yb okuycaksak da gülüp eğlenmiycez veya şehitlerimize ihanet etmiycez. Şu durumda millete küfür edeceğinize lütfen fazladan bir kaç dua daha okuyun. Yb bekleyen arkadaşlarımız da halay çekmiyor sonuçta. Hepmizin kalbinde şehitlerimizin acısı var , tek üzülen siz değilsiniz.
biraz daha bekleriz bişey olmaz be Öznur ablam
Belki bölüm yetişmesiğindendir belki gündemdeki olaylardandır. Ama şöyle bişey var ki yabancının en sıkı takipçilerinden olmama rağmen bugün bölüm paylaşılsaydı bile o bildirim heycanlandıramazdı beni merak etmezdim sonunda ne olacağını ya da umursamazdım kitapta olup bitecekleri çünkü bu son bikaç gündür hayattaki gerçekler tokat gibi çarpıyor suratımıza ve ben nefes aldığım için kendimi borçlu hissediyorum tüm şehitlerimize... Bölümün ertelenmesi çok yerinde olmuş bence.. Dualarımızı eksik etmeyelim hem şehitlerimize hem vatanımıza...
birazcik daha bekleriz nolcak ki #terorulanetliyoruz
peki ne zaman gelcek
ve süre dolar...
~~
"1 yıl bekledik, birkaç gün daha bekleyebiliriz."
Bu cümle var ya beni mahvetti. Bu nasıl bir sabırdır?
Duyuru başka bir platformdan yapıldığı için bazı insanlar göremedi ve tüm gece bekledi.
Buna rağmen çıt çıkarmadılar.
~~
9 Eylül yorumları:
00.00
varya şu an kendimi 7 tane veletle ortada kalmis gibi hissediyorum
bari burada bir açıklama yapsaydi mal gibi bekliyoruz burda
1yildir bekliyorum dahada beklerim ya
hoooofff
ya lutfen yukle yoksa aglicam
gel artik
yuklesende aglarim gerci ama yuklemessen daha cok aglarim
komsunun wiriless ten baglaniyorum. soguktan dondum öznur bölümü beklerken
niye gelmedi anlamadım ben ya
gece daha yeni başlıyor shsh
Ya ne zman gelcek bölüm :'(
bugün gelmiycekmiş bölüm başka zaman ertelenmiş
e hani nerde bölüm aradan 1 gün geçti bölüm yok
nerde yeni bolum ama ya olmaz ki bu barı açıklama yapsaydin
boşuna beklemeyin. twitterda bu gece yayinlanmayacagina dair bi şeyler yazmış. bu gece yeni bölüm yok yani. ve Öznur a söylenecek söz de..
Evet, ben bütün gece bekledim.
Ama hala Öznur'u suçlamıyorum, kız rüyalarıma girmeye başladı...
Sonuçta bir yıl bekledik iki gün mü beklyemryeceğiz.
Öznur a ve yabancıya körü körüne tapan kitle ne yapacak acaba
Şehitler dolayısıyla bölüm ertelenmiş doğru bir karar
yazara da bu yakışırdı zaten
uykum kaçtı bu arada yb nezaman gelcek bilen
hani yeni bölüm
Nerede?
yb gelmedii?
Gelmedi yb ya
ertelendimi
Yaaa bekliyoruz ama neden yb yayınlamadın
yaaa yb neden yok çok heycanlıyım
9 eylül ama
Mal gibi bekliyoruz yb yok
yine ve yine yb gelmedi..
Ya yine gelmedi sabaha kadar uyumadim lan ben
evet bekledim sırf yabancıyı
keşke kesin bi tarih yazıp söz vermeseydin..
bir şeyi diyorsanız yapın arkadaşım bu kadar insan bekliyor yazıktır yahu
keşke tarih belirtmeseydin ne diyim acaba yine ne oldu da yeni bölümü yükleyemedin
hani yb yook noldu acaba :(
kaç aydır bekliyoruz sonunda bi tarih verdiniz ondada sözünüzde durmadınız bunca insan kaç aydır bunu bekliyor
bundan sonra oznura nasil guvenirim bilemem
Belki interneti gitti? Veya başına bir olay geldi? Lütfen böyle demeyin en kısa süre içerisinde bizi aydınlatacaktır. Lütfen sabırlı olun. Bir yıl beklemişiz, bir gün daha bekleriz değil mi?
bosuna mi bekledik bunca zaman
Yb nerede?
artık güvenim gerçekten yerlerde.
artık bilerek olduğunu düşünmeye başlamaktan kendimi alikoyamiyorum
Ya belki bi sorun vardır ya hemen kötü düşünmeyin
Öznurun mantığı sehitler oldu ya, bolumu sonra paylasmak halbuki yarimizdan fazlasi ybyi okurken sehitleri unutucakti, ben bir yil beklemesemde yinede digerleri var ama bekleyin ya gece uyumamak sizin sorununus oznur size gece uyumayin yb gelcek demedi.
bilerek yapıyor sanki ya olmaz artık bu kadarı bir kez de sözünü Tut sorun çıktıysa duyuru yap bu bu sebepten de olmaz böyle
Verdiği söze inanmak aptalılıktı bu kitap çıktığında da almayacağım. Bu sefer de milleti kandırdı. Bekleyen beklesin hayatta bir daha bu kitabı beklemem. Sen söz verme Öznür !
en azından haber vermeliydi nedeni ne olursa olsun
ya cidden siz okuyucular nankörsünüz birincisi oznur duyutu yapti tamam belki burdanda yapmaliydi ama sonucta hic haber vermeyenlerde var değil mi 1 senedir yeni bölüm bekliyoruz 1 gün daha da bekleriz bu ülkenin sehitleri icin sirf bizim güvenligimiz saglansin diye can veren askerlerimiz icin 1 günü birak 1 sene daha beklemeliyiz gerekirse başarılı bir kitabın seveninden cok elestirmeni oluyor nedense ben de sizleri anlayamadim gitti hakaret etmek yerine destek cikin birazda kimse size kitabi zorla aldiramazda cikinca keyfinizin Kahyasi falan degildir kimse oznurdan once kendinizi elestirin bence siz ne kadar mükemmel vr ya değilsiniz kendinizi yargilamadan gelip burada sadece yeni bölüm gelmedi diye başkasıni yargılayamazsiniz
Bu yorumun yanıtlarını da yazmak istiyorum:
-Hiç haber vermeyip bir yıldan fazla bekleten birine örnek versene jsjajsjJs
-evet cidden nankörüz dkldld ama bir buçuk yıl beklettikten sonra söz verip de şehitlerin arkasına saklanarak sözü geçiştiren yazarımız bizden daha çok nankör değil dkdldldm
-Yazmaya üşenmedin mi ben okumaya üşendim dşjsksnöbd
-sizler kadar acinasilar var mi ki acaba onca sehidimiz var kalkmissiniz burda bi kitap derdindesiniz yb gelmedi diye sacma salak tepkilerdeniz bunları yapana kadar gidip sehidinin arkasindn bi dua edin be sizden acinasisi yok cidden ve hayir aleyna usenmedim
-Madem yeni bölüm hazır yapacağı tek şey bir tuşa basmak. Cidden 1.5 yıl oldu ve ben artık sıkılmaya başladım. Şehitler yüzünden günü ertelemesini anlıyorum fakat zaten bu bölüm için fazlasıyla beklemedik mi? Kötü bir amaçla yazmıyorum ama okuyucularına bence biraz daha iyi davranmalı diye düşünüyorum.
-Bize acinilasi diyosunuz ama acinilasi sizsiniz. O kadar gozunuz kor ki oznurun sizi umursamadigini bile fark edemiyorsunuz. Oznur bize sorunlari oldugunu soylediginde onu hakli bulmustum, zaten bize bir tarih falanda o zamanlar vermemisti. Ama simdi bir tarih verdi ve sozunu tutmadi. Sehitler yuzunden ertelenmesini anliyorum ama bugun 11 eylul ve hala yok. Bize yapici yorum yapin dedi, duyurularda alttan alttan laf soktu. Umrunda degiliz onun, siz hala onu savunarak simartmaya devam edin. O da sizi umursamamaya devam etsin."Zaten okuyucular bekler, yayinlamasamda olur" desin. Kendinizi aciz duruma sokmaya devam edin. Aferin size.
-Ayrica 1 yildir bolum gelmiyor. Bi laf vardir istemeyenin bahanesi cok olur diye. Bunu da soyleyeyim dedim.
-dlyaninator bu sekilde bi kitap icin bile sorun cikartp laf ediyorsunuz Şu an 150 den fazla sehit varken neden devlete tepki veremiyorsunuz ve oznurun abisi de babasida subay yani siz biraz saygi gösterseniz de böyle sacma salak konusmasaniz
-Ya tamam kes sesini aynen kezo sen haklısın
- kezo? insanda biraz olsun saygı olmalı anlamını biliyor musun saygı ayrıca kime ne dediğine de dikkat et:D
-Canım saygı nedir ve kime gösterilir dersi vermene gerek yok merak etme hshsjs şu kadar uzatmayın meseleyi de ya wattpad yorumları üzerinden süper kahramanlığa gerek yok
-sence oznura bunca lafı diyenlerde bana karsi saygilari mi olur
-doğru söylüyosun ama en azından ülkemizde verilen şehitlere saygı duyulması gerekir
- şehitlerimize saygı duyan 70 milyon kisi değil zTen en fazla 1 ve ya 2 milyon kisinin umrumda şehitlerimiz
- maalesef ki öyle
Bu kadardı. Şimdi 9 Eylül yorumlarından devam:
Gece boyunca uyumadım yb için
9 eylül oldu hala WATTPAD PLATFORMU nda yeni bölüm göremiyoruz!!
bu kadar bekledik biraz daha bekleyebiliriz bence hem neden bölümü yazmadığınıda bildirmiş yargılamak yerine destek olabilirsiniz
Çok fazla abartıyorsunuz kız yayinlamamakta haklı böyle bir durumda kimse de okumazdı zaten
yb gelmedi cry
Yahu yazarın neden üstüne gidiyorsunuz? Belki bir sorun çıkmıştır, bir şey olmuştur. Çok abartıyorsunuz. 1 sene bekleyebildiniz de şimdi mi bekleyemiyorsunuz?
dont cry drink vodka kafasindayim yayımlandı artık...
Bizi oyaladığın yetmedi mi? Hani yb?
yb?
ee hani yeni bolum
ne zamandir bekliuoruz zaten simdided 8 eylulde yeni bolum geliyo dedin hala yok?
yb?
yasasin
YB YOH
yb
~~
8 Eylül'de şehit verildiği için yayınlamak istemedin. Bunu Wattpad'den yayınlayamaz mıydın? Her insanın Twitter'ı veya Twitter'a bakacak zamanı yok! İnsanlar seni Wattpad'den bekliyorsa duyurunu Wattpad'den yapacaktın!
9 Eylül'de ne var peki?
Hadi, tamam. Bir-iki gün daha vermek istedin. Ama okuyucular açıklamayı hiç mi hak etmiyor?
Hele o "1 yıl bekledik birkaç gün daha bekleyebiliriz." diyenler... İnsanlar artık kendi parçalanan umutlarını küçülterek konuşmayı öğrendi. Bunu öğreten Öznur'a diyecek söz bulamıyorum.
~~
10 Eylül yorumları:
Körüm galiba
Galiba oznur şehitlerimizden dolayı yayınlamadi bölüm ertelendi
Yeni bölüm neden yokkk
700 yorum mu oha
Hâla yayınlanmadı ya
10 eylül oldu hala yook
yb yaz
lütfen
Bir kere de sözünü tut be, Öznur.
Abi hala niye yok yb ya bari bi açıklama yapta beklemeyelim böyle
hala yeni bolum yok hani 8 eylülde gelicekti
Ya niye gelmedi bi tarih veriyosunuz o gece sırf bölüm gelcek diye uyuyamıyorum
ARKADAŞLAR BÖLÜMÜN GELMEME SEBEBİ ÇOK FAZLA ŞEHİT VERMİŞ OLMAMIZ. ASK. FM DE ZATEN ÇOĞU KİŞİ BÖLÜMÜ İSTEMEDİĞİNİ BELİRTTİ, ÖZNUR DA ZATEN O TARİHTE ATMANIN DOĞRU OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORDU. BİRKAÇ GÜNE YENİ BÖLÜM GELECEKMİŞ.
Bu kadar insan bir yıldan fazla bir süre boyunca yeni bölümü bekledikten sonra belirli bi tarih verip heycanlandırman, tarihi gelince de yayınlamaman gerçekten insanların hevesini kırıyor. Tabii ki saygı duyuyorum şehitlerimiz sebebiyle yayınlamak istememiş olabilirsin ama diğer sosyal medya hesaplarını kullanmayan insanlar için bile en azından burdan bi duyuru yapmalıydın bence..
1 yılın sonunda :')
Tamam anlıyorum... SAYAMAYACAĞIMIZ KADAR ÇOK ŞEHİT VERDİK!! Ama bunun yeni bölümle ne alakası var? Bazı yorumları okuyorum. Yeni bölüm gelmediği için KIRILAN insanlara sataşanlar var. Yok şehitler yok onlar yok bunlar. Sen burda laf edeceğine git dua oku. Zaten kitabı alamayacağım. Kesin bir tarih belirtiyor. Hatta o tarihte yayınlayacağına söz veriyor ama sözünü tutumuyor! Ya o kadar heyecanlanmıştım ki. Tamam kitabı alma ihtimalim düşük ve sonunu göremeyeceğim. En azından 47. Bölümü okuyacağım diye sevinmiştim biraz. Ama bölüm yok...
öznur lütfen önümüzdeki bi kaç günde gelsin artık
o kadar bekledik bumuydu şimdi evet şehit varda kitapla alakası nedir evde bunun için dua ediyor herkez öznür bu hafta gelsin artık gece uyumadım bunun yüzünden üstelik erken kalkmam gerekirken ama boş
Şehitlere elbetteki üzülüyoruz. Ama cidden bölümle alakası ne? O kadar bekledik sonu koca bi hayalkırıklığı
~~
İnsanlar o kadar bekledikten sonra sabah açıklama yapmış.
Meranlar Öznur'u savunmak için ne demiş biliyor musunuz?
"Abisi öldü."
Bu insanlar artık Öznur'u nasıl savunacağını şaşırdı.
Buna rağmen Öznur...
~~
11 Eylül yorumları:
O kadar üzün süredir Yb gelmiyor ki kitabı unutursam yakında sasrmam
gelmedi
Kac gun oldu ve hala yb gelmedi.1 sene once oznurun hatali oldugunu soyleyenler vardi ama herkes onlara "universite sinavina hazirlaniyor, sorunlari var" diye cevap verdi. Evet bende oyle dusunenlerdendim ama suanda oyle dusunemeyecegim.8 eylulde sehitler yuzunden yayimlanmadi, ya 9, ya 10 ? Ve hala onu savunup ona daha cok ego yuklemesi yapiyorsunuz. Uyanin artik. Hatta birisi "biz senin okuyucun degiliz biz senin kardesiniz" yazmis. Siz onu kardesiniz ablaniz olarak goruyosunuz ama maalesef o sizi oyle gormuyor iste. Inanin bizi biraz umursasaydi 9 ya da 10 eylulde paylasirdi. Hala bunu anlamayan arkadaslara gercekten aciyorum. Kiza ego yuklemeye devam edin, o da sizi umursamamaya devam etsin. Mukemmel bir yazar ama sozunu tutamayan bir karakter.
Yanıtları paylaşmak istiyorum:
-bu yaptığını ben şahsen yayın evine mail attım tek şey söylemiyorum sadece Wattpatte kitap duyurusu adı son bölüme girin yorumlara bakın ve basılacak olan kitap için bir kez daha düşünün dedim bu hikayeyi okuyanda bu kadar okunma seviyesine getiren okuyucuların öfkesini görün dedim umarım görürler
-Yayineviyle bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Eger yayinevi 47. bolumu yayinlama deseydi, bize bunu soylemesi gerekirdi ve eminim cogu insan anlayisla karsilardi-ben de oyle- Ama o bize bir tarih verdi ve artik bunu yayinlamak zorunda. Soz agizdan bir kez cikar. Ben satislari artsin diye ayni kitabi 2 kez almayi bile dusunuyordum. Sevgimi ve guvenimi azaltiyor bizi umursamadigini gordukce. Bu durumda hala onu savunanlari gordukce onlar icin gercektende uzuluyorum.
-Melike yayınevine nerden mail attın canım ?
-Haklısın!
-pegasus resmi wep sayfasında mesaj bölümü ve facebook adreslerinden direk gönderdim
-Kesinlikle Haklısın
11 Eylül yorumlarından devam:
Demek ki neymişşşş tutamayacağın sözler vermeyecekmişsin öznur hanım. Yeni bölüm yaz yazma bu senin kararın kimse karışamaz hikayeni sil devam etme yine kimse bişey diyemez ama buraya artist artist verdiğim söz doğrultusunda diyorsan o zaman söz biter. Ayıp ettin ama sende haklısın fazla şımartıldın be güzelim alt tarafı bi kitap dünyayı kurtarmıyorsun unutma!
Bunun yanıtlarını da paylaşmak istiyorum:
-Aynen benimde yazdigim bi yorumda bahsettigim buydu. Fazla simardi ve onu biz simarttik maalesef.
-sonuna kadar haklisiniz kizlar. bi taraflari kalkti resmen şimardi söz verdiysen tut yaniii ya da tutamayacagın sozler verme !!!
-Onu herkese karsi koruduk ve savunduk solucanin yazarina neler yapildi kitap oluyor deyince biz ise yine arkadasinda durduk sadece son kez bir bolum yayinlayacak ama nazindan gecilmiyor bu tavirlari sıktı artik cidden abisi allaha sukur hayatta ve saglikli bolumde tamam iki tusa basip yayinlayacak neyi bekliyor ki
-Ya bi araştırın sonra yargılayın bence. Ben ölen şehitler yüzünden yayınlamadı diye okudum instagramda
-Tamam da bir iki gün ertelenir hala neyi bekletiyor bu kız sürekli sabır ve anlayış gösterdik artık daha fazla savunmicam öznuru yeter
-cok haklisiniz arkadaslar
11 Eylül yorumlarından devam:
Eylulden sonra yayinlicakmis oznur!
Yayınlanmadı.
yok veremeyecegim sozler tutmam yok şu bu diyosun ve bum! bölüm falan yok bakalim bundan sonra kim alicak o kitabi
ya kitabın basılması için önce wattpadde bitmesi gerekmez mi sonuçta sen o hikayeye burda başladın ayrıca herkes o kitaba 25 tl veremeyebilir keşke bölümleri burda bitirip öyle kitabı bastırsaydın
Öznür kusura bakma ama kitaba burada başladıysan buradada bitirmen gerekir. Ben sırf final için okuduğum kitabı alamam. Seni seviyoruz falan filanda böyle değil yani.
~~
Meranların azalmaya başladığı zamanlar. Gerçekten haklılar. Bu var ya bana yapılacak kitabı bırakırım.
~~
12 Eylül yorumları:
Seni seviyoruz ama bir kere de sözünü tut. Çok heyecanlanmıştık, bu muydu? Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. 9,10? bu tarihlerde de yayımlanmadı. tutmayacagin söz verme bari
Kırıcı yorumlarınızı kendinize saklayın. Her gün kaç tane Türk evladı şehit oluyor. Onlara bir saygınız sevginiz olsun. Siz onlar sayesinde evinizden böyle rahat şartlarda yorumlar yapabiliyorsunuz. Bir gün geçti yeni bölüm gelmedi diyenler; unutmayınki o şehitlerden birisi sizin tanıdığınız olabilirdi. Ve o zaman inanınki bir günde unutulmasını istemezdiniz ve unutamazdınız da zaten. Belki 1 yıl o acıyla yaşarsınız. Gerçekten gün sayıyor olamazsınız, şehitlerin ardından 1 gün geçti hani yeni bölüm? böyle yorumlar yapmayı bırakacağınızı umuyorum. Öznur ne zaman kendini hazır hissederse o zaman bölüm atar ki bene bu durumda atmaması da daha iyi. Siz de platonik gibi bölüm falan beklemeyin. Yazar öznur, siz ne derseniz deyin ve ne isterse onu yapar.
Öznur abla işin gücün vardır haklısın ama en azından duyuruya yeni tarihi yazsaydın ):
Ahh yalancı insanları sevmiyorum Oznur
Yeni bolum tarihi yazman gerekirdi en azindan. Zaten bir yil uzerine yazdin yeni bolumu
~~
Hâlâ savunanlar var.
Bir de şey diyor "Tutamayacağım sözler vermem." "Yalancıları sevmem."
~~
13 Eylül yorumları:
YENI BÖLÜM SALI GÜNÜNE KADARKI HERHANGI BIR GECE GELECEKMIŞ ASK. FM DEN YAZDI
arkadaslar gercekten Şu an yaptiginiz buyuk bi saygisizlik hepiniz bende dahil olmak uzere 1 senedeir bolum bekliyoruz oznur icinde cok zor bi durum yani bi yazar icin okuyucu kaybetmek siz yorumlarinizla oznurun arkasinda oldunuz simdi iki gun bolum yayainlamadi diye bunu yapmaniz vok terbiyesizce oznurun sizin icin yayin evine isrsr edip 47. bolumu yayinlamak istemesi yani ben sizi anlaiyorum oznur bu yorumlari okurken ne kadar uzuldugunu dusunun bi ve ona gore yorumlarinizi yapin ve unutmayinki sehitlerimizden biri sizin ailenizden biri olabilirdi
yaa arkadaşlar gerçekten cok yanlış yapıyorsunuz yazarımızın en yoğun en zor günlerinde yanında olmak yerine hiç istemediği bir şeyi yapıyor ve üxerine gidiyorsunuz bi yazar asla okuyucu kaybetmek istemez sırf gıcıklık olsun die yayınlamayacak değil de ee o zmn neymiş arkadaşlar bi sebebi varmış ya bazı yorumlar var ben üzüldüm yazar Allah bilir nasl üzülmüştür madem gelmedi madem sözünü tutamadı ne die baskı yapıp laf söylüyorsunuz beğenmiyosanız ve yazarın yanında olmayacaksanız yazarı böyle aşağılayıcı yorumlarla üzmek yerine direk hikayeyi çıkartın kütüphanenizden daha faydalı olur gurur kırmazsının en azından ya öznur bi kere o kadar bölüm yazdı bayıla bayıla okudunuz çok gzl spr eline sağlık felan ii gzl 2 gün bölüm yazmasın isyan yazarın her bir bölümü ne kadar uzun sizde biliosunuz en kısası yanılmıyorsam 45 sayfa sıkıyorsa siz yazın bide okuyucu beğenicek mi düşüncesi var ya biraz arkadaşlar biraz kendinizi onun yerine koyun ve kendinizden utanın
Yok kitap cok pahalıymış yok öznur sözünü tutmamış yok şehitlerle ne alakası varmış beğenmeyen Biplersin.
plsss artik glsnn
Gelmedi ya
~~
Savunmalara devam.
~~
14 Eylül yorumları:
çok özledimmmm edizi
Devamı yorumda:011 Yorumla- +1 yıl
ask. fm de paylaştı bugün her hangi bi saatte kesin geliyor
Yanlız arkadaşlar bunca bölümü yazarken iyiydide bu kitabı yazarken çokkk seviyodunuzda bi son bölüm birazcık gecikti diye saymadığınızı bırakmadınız şahsen ben yazar olsam bu kadar kötü yorumun üstüne bölüm falan yazmam haksızmıyım bölüm yazımca iyi yazmayınca kötü oluyo belki sorunları var bilemeyiz ayrıca bunca şehit varken siz hala bölüm derdindesiniz evet bende yabancıya aşırı derecede bağlıyım evet bende çok seviyorum ama biraz saygı göstermemiz ve sabırlı olmamız gerekiyo hele bi yorum gördüm"şerefsiz"yazmışsınız sadece bölüm geç kaldı diye şahsen ben yazar olsam bana bi bölümü birazcık geciktirdim diye biri şerfsiz dese kaldıramam kimsenin burda kimseye hakeret etmeye hakkı yok evet bende EDİZ'İ çok özledim ama bu yazar hakeret edebileceğimiz anlamına gelmiyo saygılı olmamız lazım sadece biraz sabredin - +1 yıl
Bi söz verdiyse tutacak. o kadar. hadi o gün şehit durumları olduğu için yayaınlamadı, ki bu konuda haklı da, peki neden 1 hafta geçmesine rağmen hala gelmedi? Hadi onu da geçtim, sonuöta kitabı seviyorum, NEDEN DUYURU BURADA DEĞİL? HERKESİN TWİTTER'I VEYA ASK. FM'İ YOK. KİTAP BURADA YAYINLANIYOR, DUYURU BURADAN OLMALIYDI. TEK SORUN BU.
bunda da yarın akşam yayınlanacak diyor
Arkadaşlar Oznur'un antisi değilim ancak benim düşüncelerim şu yönde;
Oznur'un wattpad platformundaki milyonlarca okuyucu yerine yayınevini bekletmeyi tercih etti. Mesela burada finala kadar yayınlasaydı Yabancıyı-kitap olma durumu yoksa- milyon tane insanı bekletecekti ve bölùm geç kaldığìnda hakaret yiyecekti. Ama o en kolay yol olarak yayınevini seçti. Çünkü istediği zaman bölümùnün başına geçer ve hakaret işitmez. Ama bu az çik bize de yapılan haksızlık değil mi? KESİNLİKLE Oznur antisi değilim ama durum bu bence. - +1 yıl
En geç salıysa duyuruda da yazsa iyiydi
Bu gece gelir mi ki
yarin mi ama niye :(
gercektn edizle doga bu olayi ysamsmi
~~
14 Eylül'de gelecekti ya?
Yok!
Gelmedi.
15 Eylül imiş.
~~
15 Eylül yorumları:
Off ne zaman gelcek 47. Bolum sali gunune kadar herhangi bir gun gelicekti ama hala gelmedi @oz_yildirim yeni bolum ne zaman gelcek valla catladim uyuyamadim meraktan
Resmen yabancı okurları arasında iç savaş çıktı. Durum Suriye'den beter arkadaşlar. Kmzallsqkospxöq - +1 yıl
haniiii nerdeeeeeeeeeeeeee
MÜKKO AMKKKK
Oley be
.
Dip not:) kişisel bir sorun değil üstünüze alınmayan benim sorunum şu sırf yeni bölüm gelmedi diye bu kadar küfür edip sorun çıkaranlarla.
Bekleyemiyorum çatlıycam çok merak ediyorum
arkadaşlar öznur her yerden duyurdu bölüm bir aksilik çıkmadığı sürece bu gece gelecek. dediğim gibi öznur üstüne basa basa "GECE" geleceğini söyledi ama hala sabah sabah yeni bölüm bekleyenleri anlayamıyorum
bölüm bu akşam
Gece oldu ama bölüm yok
Çatladım çatladım ay az kaldı
nerde kaldiiiigigigig - +1 yıl
Yedi yüz yıl geçti hala gelmiyor
Hadii gelsin artikk
gelmiyooo
~~
15 Eylül'de de gelmedi.
16 Eylül'de gelecekmiş.
Yazık...
~~
Devamı diğer yorumda:
16 Eylül yorumları:
hadiii
hadi ama
Hadi yaaa ölücem şimdi
ne son kezi ya ya
Hadi artık ya gelsin şu bölüm çok özledik ediziii
gece 12-5 arasi gelcek bolum
yok abi yok gelmicek
Valla aşırı heyecan tık diye öte tarafa gidip yeni bölüm beklerken ölen kız olarak tarihe geçicem hadiii
Ya beğn beşe kadar nasıl bekleyeyim
Acı bize öznurğ
Kafa gitti uyku sarhoşu olacağım
Ya bi turlü gelmedi off insanları bekletmek hoşunamı gidiyo?
ay benim heyecadan gozume uyku girmiyo siz nasi uykulusunuz ayiptir solemesi? -ay ayiptir soylemesi de ne tuhaf cumle-_
Hadi, Yıldırım. - +1 yıl
Gelsin artık.
He biz aslinda 8 eyluldeyiz ondan bole oluyo
(Yayınlanamadı)
ya hadi artik
Arkadaşlar eğer aranızda bilmeyen varsa söyleyeyim. Evet , Öznur bölümün bu gece geleceğini söyledi ama bu gece gelmiyor. Daha doğrusu "Gece" gelmiyor. Sabaha karşı gelecek ve iki ayrı part olarak yayınlanacak. Benden size tavsiye , kendinizi yormayın ve gidin uyuyun. Sabahı beklemeyin. Çünkü sabah da gelmez belki. Bak 8 eylül dedi , gelmedi... Bu gece dedi , gelmedi... Bu sabah da gelmez belki...
Bugün uykulu uykulu okuycağınıza yarın rahat rahat okuyun bence ve sabaha karşı yayınlanacakmış boşuna yormayın kendinizi gerçi hepimizde bi heycan mskck
uyuyun genclerrrr oznurr sabaha yayinlicakmis ve dakikalar once ask fm deymissss. s. s.. s. omomomomo
nerde ya uuufffff
hem sabaha karsi yayinlancak hemde ilk parti
hadiiiiiiiiiiii
Ya şu an ayın 16si ve ben hala kafesi okumadım? Bende mi bir sorun var? - +1 yıl
o bolum buraya gelecek o kadar nokta
Bu nedir ya sanki devlet sırrı açıklıyıcak. Bir yıl bekledik bize kitap yapıyorum bi bölüm yayınlıyıcam dedi. Dedik haklı sonuçta onun hayali yayınlayacak bir bölüm var en azından. Yayınlayacağı gün ülkemizde olaylar oldu ona da amenna dedik olabilir saygı diye bir şey var. Ee şimdi noldu sabah 5 e kadar her an yayınlayabilirmiş. Bu ne ya resmen bizi hipnoz etmiş gibi. Üstelik şehitlere saygıdan bölümü yayınlamayıp ask fmlerde takılmasına da burdan ayrıca sövüyorum, saygılarrrrr
kalbim sıkıştı gibi oldu ndjdjd
ya nerde nerde nerde bekliyorum uyuyamiyorum neede - +1 yıl
Boşuna beklemeyin 8 eylül dedi yayımlamadı, 15 eylül gecesi dedi yayımlamadı, 5 e kadar gelecek dedi saat 5 oldu hala bölüm yok. Cidden gidin uyuyun millet.
neden hala yok
millet cidden birakin uyuyun yb falan yok bidaha da oznura inanmayin guvenmeyin sonuc ortada
Yok yb mb
Sacmaliga bak oznur durumunu anliyoruz ama bizi dusun be sen psikolejik olarak cokmua olabilirsin. peki biz? Seni 1.5 senedir sabirla bekledik. turkiyede sehitler öldü yinede bekleriz dedik ama artik yeter
Artik boyle dndndbdjsvdjzbsjshsbdvdjedvxhdhd vam edersen herkez senden umudu kesicek bunu bil.
Abi hiç kusura bakma ama artık resmen bizimle dalga geçtiğini düşünmeye başlıyorum. Bir işi yapmaya başladıysan sorumluluklarını bilmeli ve ona göre işini bitirmelisin. Ama sen şikayet etmekten, biz o kadar sabırla beklememize rağmen bide laf etmekten başka birşey yapmıyorsun. Mutlaka sorunların olacaktır hayatta, hiçbirimizin hayatı mükemmel değil. Hatta artık senin sorunlarim var dediğin şeyin bile abartı olduğunu düşünüyorum. Kısacası sorumluluklarini farkinda olmayan ve bizimle dalga geçen birisin sen. Belki sert konuşuyorum ama öyle düşünüyorum. Sözlerinede şu saatten sonra inanmam zaten. Tarih verdiğinde bile tahmin etmiştim bölüm yazmayacagini bi bahane bulacağını ama umut işte fakirin ekmeği. Neyse demem o ki bizi ciddiye almayan ve sözlerini tutmayan birisin sen. Hikayeyide silerim zaten kütüphaneden. Her okuyucu biraz düşünmeli ve tepkisini koymalı bence. - +1 yıl
Watpaddinde suyunu çıkardılar ya. Herkes kitap yazar olmuş. Beğendiğimiz okuduğumuz kitapların da yeni bölümünü bekler olduk. Demek ki neymiş. Her insan yazar olamamış. Buradakilerin hiçbiri yazar falan olamaz. Hepsi günümüz deki erkek kız ilişkilerinin yasallaşması hepsi bu.
Abi siz mal mısınız kitabı silip yüklenince geliyo.
Hasthtag açallkmmı #ÖznurYBgettirsin falan ajdjjfkd
ya resmen bizimle dalga geciyosun 1 bucuk senedir bekliyoz ya altı ustu bi bolum yayınlıcan onuda yapamıyon
yine yayınlamaz kesin
~~
Sondaki haklı.
Yayınlamadı.
Diyecek söz var mı?
~~ - +1 yıl
Diğer günlerden yorumlar:
Bi bolum yayinlaman 1 ay aliyo y dalga mi geciyosun (17 Eylül)
Senin varya ben! Ne demek final burda olmucak ya kaç insan bekledi bu kadar süre ne şımarık bi karısın sen seni çok seviyodum ama şu an tam anlamıyla nefret ettirdin kendinden resmen okuduk okuduk salak gibi en sonunda da göt gibi kaldık bizi parmağında oynatıyosun be! Ne biçim bi insansın sen utanmıyomusun insanları bu kadar bekletim bölüm 20 gün kalıcak demeye! Şimdi gelip öznurcular bana laf atmasın sakın bunun tek düşündüğü para. Sikinde bile değiliz biz bunun. (18 Eylül)
Lan ya bırakın şunu takibi kitabını da okumayın hadi ordan edin o bizi kaç aydır takmıyo bizde takmayalım siz resmen tapıyosunuz buna! (18 Eylül)
Yani şimdi sen resmen bizimle dalga geçtin yani bu ne ya. Biz finali o kadar bekledik ne demek burda olmayacak. Kitabı herkes alamayacak ki ben de dahil. Yani cidden saçmalık bu. (19 Eylül)
kafes yayınlandı mı yayınlanmadı mı? bilen var mı? (1 Ekim)
8 Eylülü ahahahahahaha ne güldüm ya (4 Ekim)
Ya arkadaslar Önyargılarınızdan vaz geçin Allah aşkına. Biz Öznuru seviyoruz ve uzun bir sürede daha beklersek bir şey olmaz değil mi? Ayrıca yayın eviyle alakalı bir durum. Öznurun yapabileceği herhangi bir şey yok. Biz sadece kırıcı yorumlarımızla hem onun kalbini kırarız hemde umudunu. (6 Ekim)
21 ekimde bunu gülerek okudum..
@Mavimorakarisinca aynen öyle 8 eylülmüş kdkdjfkjfjjd (24 Ekim) - +1 yıl
~~
Böyle bir insanı sevmek çok zor olmalı. Her saniye güvenip her saniye bu güvenin kırılabileceği ihtimalini göz ardı ederek ona "SENİ SEVİYORUZ!" diye yazılar yazmaya devam etmek...
Size kitapların sözünün ne zaman verilip ne zaman çıktıklarını da söyleyeyim:
Şahmeran: 2015'te sözü verildi / 2016'da piyasaya sürüldü.
Veyl: 2016'da sözü verildi / 2017'de piyasaya sürüldü. (2018 zannediyordum ama değilmiş.)
Elyel: 2017'de sözü verildi / Hâlâ yok.
Şahmeran ve Veyl tamam da Elyel? Resmen 2. Kafes vakası.
Ağustos'ta teslim edecekmiş. Bir de bunun düzenlemesi, kapağı, fiyatı, sayfa düzeni, basımı derken Aralık veya 2022'yi bulur herhalde.
Size not:
Eğer Yabancı'yı okumaya başladıysanız içindeki iğrençlikleri göz ardı etmeyin.
Eğer Yabancı'yı sevmeye başladıysanız kitaptaki hataları kabullenin.
Eğer Öznur'u takip etmeye başladıysanız sevmeyin.
Eğer Öznur'u sevmeye başladıysanız güvenmeyin.
Eğer Öznur'a güvenmeye başladıysanız gözlerinizi oyun.
En azından güveninizi kıracak bir şey yaptığında "Görmeden inanmam!" diyebilesiniz diye.
Bu kadını nasıl sevebilirim ki?
Yalancı...
Nankör...
Kibirli...
Benim kitabımda sevilecek bir insan değil.
Bu olayı bize Binnur yaşattı mı?
Evet.
Geçenlerde Gül Kuyusu'na bölüm gelecekti ama o saat gelince gelmedi.
Çünkü Wattpad çökmüştü.
Başka da yok.
Binnur'u takip edenlerden hiçbiri okuyucusuna değer vermediğini söyleyemez. Ama Öznur'un kaç yıllık FANLARI bile bunu kabulleniyor. "Bence sen bize değer vermiyorsun." diyor.
Aksini iddia eden 2015 yılını görmemiştir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet tanışıyoruz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne