İkisi de yakışmıyor lanet olsun ki ama sizce en insancıl duranı nedir? Oval bir yüzüm var Çene tarafım dar Gözlerim bozuldu takmak zorundayım maleseff Örnek:
Yahu yıl olmuş 2019 hala gözlük takanları anlamıyorum. Bir gözlüğe ortalama 350 - 400 TL veriyorlar, zaten çizdirme şu dönemde 1000 TL gibi cüzi bir miktara inmişken çizdirmek en mantıklısı geliyor.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evde tek yaşıyorum O dönem içinde az da olsa yardıma ihtiyaç duyabilirim Ailemin yanına gidince yaptıracağım
Alakası yok ne gerek var üzülecek bir durum değil dr görün lazer uygunsa yaptır ben kontrol e gittim gözlük takmak istemiyorum dedim lens o halde dedi başka çözümü nedir hani sordum o zaman derecesi artacak lazer yapacağız dedi 1 hafta da toparlanırsın dedi çözüm var bunalacak durum yok eziyet etme derim kendine yalnız güneşten koru gözleri kaliteli dereceli güneş gözlüğü çözer güneşin çok zararı var gözlere. Geçmiş olsun :) .
Teşekkür ederim ama şu an lazer olamam Tek başıma yaşıyorum Ciddi sorun ben için Belki ailemin yanında kaldığım bir dönem olabilir ama şu an gözlük mecbur
En İyi Cevaplar