Allah korkusu olan bir hoca arıyorum Bilen var mı?

Eşimle bana çevremizden biri büyü yaptırdı ve ben bu yüzden eşimle sorunlar yaşadım boşanma durumuna Kadar Geldim evime ayırdım ve o kişi hala bizimle uğraşıyor Biz eşimle tekrar bir araya geldik ama benim ona karşı soğukluğum içimdeki bunalımlar Hiçbir şey bitmedi fakat hocalara da fazla güvenemiyorum Çünkü her yer Medyum hepsi şarlatan hepsi paracı Bu yüzden de gerçekten Allah korkusu olan bize yani bize bu konuda yardımcı olacak bir hoca arıyorum Tabii ki ben de dualarımı okumaya elimden geldiğince gayret göstereceğim ama bir an önce çözülmesini istiyorum Bu konuda gerçekten Fikri olan dalga geçmeyecek yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle bana çevremizden biri büyü yaptırdı ve ben bu yüzden eşimle sorunlar yaşadım boşanma durumuna Kadar Geldim evime ayırdım ve o kişi hala bizimle uğraşıyor Biz eşimle tekrar bir araya geldik ama benim ona karşı soğukluğum içimdeki bunalımlar Hiçbir şey bitmedi fakat hocalara da fazla güvenemiyorum Çünkü her yer Medyum hepsi şarlatan hepsi paracı Bu yüzden de gerçekten Allah korkusu olan bize yani bize bu konuda yardımcı olacak bir hoca arıyorum Tabii ki ben de dualarımı okumaya elimden geld
Allah korkusu olan bir hoca arıyorum Bilen var mı?