Sana katıldığım taraflarda var karşı olduğum taraflarda önce karşı olduğum tarafları söyleyeyim bizim burda hiç görmedim erkek çocuklara şeyini göster diyen kültürümüzde yok kürt kültüründe bu cümle çok söylenir jin jiyan azadi anlamı kadın yaşam özgürlük sünnet dini vacibe neden utanılsın ki sünnet olmak islamda var hiç bir çocuğun bırak çıplak fotosunu normal fotosunu bile sosyal medyada paylaşılsın istemiyorum benim ailede hiç bir kadınla cinsel ilişki yaşamadım kimseyle sevgili olmadım hiç evlenmedim serseri erkeklerle takılıp cilveleşen kadın gözümde kaşar bunların çoğu zaten evlenmeden gönüllü cinsel ilişkiye giriyor yine yanlışsın kadına günah olan yerlerinide açsalar ya da dar giyinse tepki yok erkeğe günah olmayan yeri açılıyor ayıp deniliyor erkek atletle dursa dışarda ya da balkonda ayıp denir halbuki islamda erkeğin üst bölesinin görünmesi günah değil göbekten başlayıp diz kapaklarına kadar olan yere kadar açık olması günah diz kapaklarına kadar olmasada yine bacağı biraz açıksa ayıp denir kızlara fazla ayıp denilmiyor oysaki islamda kadın eller ve yüzün dışında bir yeri açık olmamalı ama evet buna katlıyorum bir kadın açık saçıkta olsa tecavüz haklı gösterenlere karşıyım tecavüzün hiçbir gerekçesi olamaz
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=rejJ0ZzMi-k&t=7s
bu olay sanırım zihniyeti anlatıyor.31 Yorumla
Kaldı mı derken?
Memleketi zaten o yobazlar yönetiyor. asıl azınlık olan bizleriz.
Ankaranın eski belediye başkanı olan sapık şahıs çıkıp aynı şeyleri yüzsüzce söyledi. tecavüzcülere zemin hazırlıyormuşuz. utanmadan sırıtarak bunları gençlere anlattı yüzsüz herif. Zamanında da genç bir kızın fotoğraflarını ve kimliğini ifşa etmişti. Devletin etkili mercilerini kullanarak hemde.
Bu şahıs sokaktaki ali veli bakkalı manavı değil. senelerdir anlara belediyesini yönetti. Muhtemelen yine seçim yapılsa yine seçerler.
Bu zihniyetin soyu kurumadıkça, bu zihniyet çürümedikçe insanlığa medeniyete geçiş yapmamız daha bir 90 seneyi bulur.40 Yorumla
+1 yılKimse tecavüzü tacizi hakketmez. Ne yazık ki toplumda böyle ikiyüzlü bir anlayış var erkeğe farklı kadına farklı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılBak öncelikle dediklerin doğru zaten ama olay kültürden kaynaklanıyor bu Türklere özel değil bütün dünyaya özel nedeni coook eskilere dayanıyor antik çağda millet kadınları insan olarak saymiyordu hatta sadece Yunanlılar değil çoğu miller hatta Yunanlılar escinseldu adamların kültürleri böyleydi gerçek aşkın bu olduğuna inanırlardı çünkü zor olan oydu kadınları ise sadece uremek aşkı olarak tanımlardi bu hep vardı şuanda da var yarında olıcak malesef eşitsizlik denilem tanım ortaya çıktıktan sonra herşey değişti kadın denilen varlık hakettiği değeri göremiyor anca bunu diyebilirim feminist insanlar aileyi eleştirir çünkü aile toplumun bir parçasıdır aile eğitimi önemlidir bu doğru birşey ama senin babanın babası kim dimi kültür kolay kolay degismezbitmez oyuzden kultur zaten
18 Yorumla- +1 yıl
Ama işte ben istediğimi giyerim dersen bu senin fikrimdir ama gecenin bir köründe yanlız başına boeyere gitmeye cesaret edebilir misin daha dünyamız bu kıvama nezaman gelecek o bile belli değil kendini sadece tehlikeye atarsın eşitsizlik maalesef var
- +1 yıl
Bak kültür eğer kadını küçültmekse ben kültürü kabul etmiyorum tamam mı? Bizde öyle değil. Benim ailem beni bu şekilde yetiştirmedi. Mesela annem babamın soyadını almamış. Gerçekten kültürlü Olan bir insanın kadın erkek eşitliğine inandığına Eminim. İkimizin kültür anlayışı çok farklı.
- +1 yıl
Tamam işte bunu yapmanı söylüyorum ki yapiliyorda feminist hareketler Amerika'da cook arttı millet tiktoktan Googlea kitchen yazip kadın resimleri çıkınca bu şekilde dalga geçiyorlar durum vahim iste
- +1 yıl
Senin ailen öyle yetiştirmiş buyuzden bu şekildesin zaten olay bu kadar basit aile kendi içinde kurslara sahil bağımsızdır bir yapıdır ama toplumda sen aksi davranışa. Millette seni adetler örf gereği dışlar kültür büyüden kalın bir duvarı sen kabul etmeyebilirsin ama çok zorluk yaşarsın. ve senin yaşadığın şeyleri ben bilmiyorum bilememde
- +1 yıl
Hayatında başarılar
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGiyilen kıyafetle tecavüzün alakası var mı acaba hep merak etmişimdir bunu.. Mini etek ve mini şortu bir kızın giymesi gayet normal yeterki aşırı süper mini olmasın ve giyilecek yeri ayırt etmesi önemli.. tabii ki bakışlardan kendisi rahatsız olmaması açısından.. Ama maalesef dışarıda sokakta normal insanların olduğu gibi , normal olmayan hasta ruhlu insanların olduğunu bilmekte lazım.. Bunu gözardı etmemek lazım..
10 Yorumla Diğer konusunda 980 cevap paylaştı. Asla ve asla.
Mini etek giyen kadına da çarşaflı kadına da.
yani hiçbir kadına tecavüz edilemez edilmemeli.
Mini etek giyen bir kadına bakılabilir, beğenilebili bu tamam.
ama tecavüz ne demek ya.
Cinsellik en az iki insanın ortak zevki paylaşmasıdır.
Tecavüz hiçbir şekilde hafifletilemez.
Bu insanlık suçudur...10 Yorumla
+1 yılsöylediklerinizin altına imzamı atarım bizim ülke böyle işte cehalet diz boyu ama sorsan herkes namus timsali erkekler kızların duygularıyla oynar onları suistimal eder ona birşey denmez ama kadınlarda olunca hemen çamur atılır sorun burda işte erkeklerin ahlaklı olmayı öğrenmesi lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek bakmak zorunda değil. Böyle bahanelerin ardına nedense özellikle çok dindar kesimler giriyor.
Beynimiz bizi, birşeylere çok ihtiyaç duyduğumuza rağmen onları çalmaktan alıkoyarda, neden bir kadına bakmaktan kendini alıkoyamaz.
Adamın içinde sapıklık varsa, kadın kırk elbiseye de bürünse yine de sapkınlığı bitmez.30 Yorumla
+1 yılHiç kimse tacizi, tecavüzü hak etmez.. Tecavüz başlı başına bir hakka girmektir zaten..
Fakat! Bu tedbirsiz olmamalısın anlamına gelmez!
Kapılarımızı neden kitleriz? Tedbir için.. Kapıyı açık bırakırsan, hırsız eve girince hırsızı suçlayamazsın.. O zaten hırsızlık yaparak suç işlemiştir..
Sen kapıyı açarak hırsızın işini kolaylaştırmış oldun, ya da davetkar oldun.. Cezbetti.. Tedbirli olmadın!
Aynen öyle de dışarda sapıkların gezdiğini biliyorsunuz.. Kimsenin alnında da sapık yazmaz..
Ama siz mini etek giyerek, hem davetkar oldunuz, hem tedbirsiz davrandınız! Suçun 10’da 8’i hırsızsa 2’si de tedbirsizlik ve davetkarlıktır!
#Vesselam120 Yorumla- +1 yıl
*tedbirsiz olmalısın
- +1 yıl
Ben basit bşr mantıkla izah ettim..
Tedbir alıp almamak senin bileceğin iş..
Hırsızları tek tek toplayıp, “hırsızlık kötüdür, yapmayın” deyip kapını açık yatabilirsen, o zaman istersen bikiniyle gez banane?
Ama sapıkları yer yüzünden kazıyamıyorsan, tedbirli olmak zorundasın..
Artık senin bileceğin iş..
Ben suçun 10’de 8’i sapıkların diyorum sen kalkmış beni suçluyorsun?
Asıl siz k*ıçınız başınızı açmak için bu kadar hevesli olmayın! Açarsan sapıklar gelir..
Tıpkı pisliğin olduğu yere sineklerin üşüşmesi gibi.. - +1 yıl
Kimseye kendimi beğendirme derdinde olmadığım için dert değil..
Allah’a şükür ki senin gibi yetiştirmemişler..
“Babaa! Akü yok!
He kaputu açmışlar bir de aküyü çalmışlar”
Sizin durumunuz tam olarak bu..
Biz açılalım, tahrik edelim ama sapıklar dadanmasın.. Sapığın işi o işi.. - +1 yıl
Benim zihniyetim ve savunduğum argüman “üslubum ağır gelse de” Allah’ın emridir.. Tesettür emirdir!
Senin savunduğun “çıplak gezelim bize bakmayın” zihniyeti ise hastalıklı zihniyettir.. Allah’ın yasakladığı zihniyettir..
Ben Allah’a dayanarak konuşuyorum.. Sen kime dayanıyorsun? - +1 yıl
Allah a dayanıyorsan bu yönetim biçimi ve bu ülke sana uygun değil. Arabistan a ya da İran a gitmeni öneririm. Orada bir çok kendi görüşüne uyan yobaz bulacaksın. Zaten kadınları açık kapalı diye ayırarak da birbirine düşürdünüz. Allah ile benim aramda. Gölge yapma. Müslüman olmak zorunda da değilim ayrıca. Önce insan olmak gerek. Bak büyük harflerle İNSAN.
- +1 yıl
Din ile alakalı bir durum yok ortada. Her şeye dini karıştırıp prim yapmaya çalışma. Verecek cevap bulamayıp Din emretmiş diyorsun. Din saygılı olmayı da emretmiş. Terbiyeyi de öğretmiş ama Siz sadece ibadet ve tesettür kısmını anlıyorsunuz. Saygı ve iyi niyet Yok. Din kişiseldir. Kimseye hesap soramazsın. Böyle yaparak insanları dinden soğutan sizlersiniz.
- +1 yıl
Ben müslümanım..
Müslüman bir ülkede yaşıyorum ve Müslümanların medar-ı iftiharı olan Türk milletindenim..
Kafanı kaldırıp baktığında her yerde bastıra bastıra bunu görürsün!
Günde 5 defa bunu sana okuttururum bu ülke müslümanların toprağı diye!
Rejimler gelir geçer.. Biz devletin kurduğu müslümanlar değiliz.. Devletler yıkıp, devletler kuran müslümanlarız!
1071’den beri İslam’a hizmet eden toprakların üzerinde yaşıyoruz!
Asıl size güle güle bu topraklardan.. Egeden yüze yüze varırsın vatanına.. - +1 yıl
Güle güle 👋
Bizden de selam götür.. - +1 yıl
Kaçarak gitme..
Allah’a emanet ol.. Yoksa vay haline ✋️😌 - +1 yıl
Üstünü ört..
Tedbir almazsan üşütürsün mazallah 😎 - +1 yıl
✋️😎
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer daim özgürlükten yanayım ama giyiminde bir adabı olduğunu düşünüyorum. Eğer yaşadığın semt calisitigin ortam buna müsait değilse tabiki de mini etek giyip ortalığa çıkmayacaksin. Bunu kendisi idrak edemiyorsan bir kadın sokakta karsilastiklarinin bunu idrak etmesini beklememeli. Tecavüz konusuna gelince bu bir hastalık ve şu an toplumda bu hastalık veba gibi yayılıyor. Bunun en büyük nedeni ise bastirilimis toplum tarafından dışlanmış duygular.
00 Yorumla
+1 yılburası Türkiye, Rusya değil ki... Iskandinav , baltık ülkelerinde bütün kızlar tornadan çıkmış gibi çok güzel ve kalem gibi bacaklarla mini eteklerle gezerler ve bir tane erkek dönüp bakmaz, hatta orada kızlar isterik olurlar... burada da bırak çirkin kızı dişi eşşeğe bile tecavüz edilir... bu ülkede her zaman bu konuda bizim erkeklerin bir açlığı vardır ve kolay kolay da bu sorun bitmez... ne zaman bayan nüfus erkek nüfusu yarı yarıya geçer, o zaman rahatlarsınız😂
00 Yorumla
+1 yılhiç bir gerekçe tecavüzü savunamaz, adiliktir her türlü, açiklaması yok, kadın için namus neyse erkek içinde o olmali kadın yapamaz erkek yapar diye bir mantık olmamalı
10 Yorumla
+1 yılTecavuzun kiyafetle bir alakasi yok adamlar haycanlara tecavuz ediyor.. tecavuzun cozumu ne biliyomusun... idam...
10 Yorumla
+1 yılHayvanlar bile tecavüzü hak etmez kim ne giyerse giysin bu hakka sahip değiller.
10 YorumlaNe olursa olsun tecavüz kabul edilecek bisesmy değil ne yaşanırsa yaşansin karşılıklı rıza ile olur bnce
10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç kimse tecavüzü hak etmez. Hak ve tecavüz kelimelerinin yan yana gelmesi bile problem.
10 Yorumlaabi bunu cidden neden yanlış diye açıklamam mı gerek
10 YorumlaDiğer konusunda 743 cevap paylaştı. Hala bu konular mı tartışılıyor cidden? Kimse böyle bir şeyi hakedemez.
10 Yorumla
+1 yıladamlar eşek bile şapıyor eşeğide mi kapalı giydirelim. zihniyet bozuk naparsan yap.
10 Yorumla
+1 yılHicbir kadin hiçbir sekilde taciz ve siddeti haketmez
10 Yorumla
+1 yılKimse tecavüzü hak etmez. İsterse çıplak giyinsin, kadın istemediği sürece kimse ona dokunamaz ulan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ama ölçüyü da kaçırmamak lazım.
Özellikle yazın...20 Yorumla
+1 yılöyle düşüncenin ben zaten yedi sülalesini gotten seveyim
10 Yorumla
+1 yılBak kimse tecavüzü ve tacizi haketmez ama sen bana kimse karışamaz deyip Türkiye gibi bir ülkede çırıl çıplak sokağa çıkar ve içki içip zil zurna sarhoş olursa kendi ellerinle tecavüze zemin hazırlamış olursun.
24 Yorumla- +1 yıl
Türkiye halkı yapısıyla geride kalmış ve en az 100 yıl geçmeden de bu geri kalmışlık gitmeyecektir. Sen bunu bildiğin halde bana kimse karışamaz dersen olanlar sana olur. Tecavüzü hiçbirşey meşrulaştırmaz ama sen kendi ellerine kendini ateşe atarsın...
- +1 yıl
Çok yanlış ama bu. Eğer kadınlar bundan korktukları için istedikleri gibi yaşamazlarsa bu zihniyet 100 değil 200 yıl Sonra da değişmez. Saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Tecavüz eden adam zaten insanlıktan çıkmıştır. Etek bahane. O Zaten sapık. Bulsa köpeğe tecavüz eder. Sadece bahane.
- +1 yıl
Orası öyle tabiki erkekte kadın da istediği gibi giyinip özgürce yaşayabilir kimseyi rahatsız etmeden ama toplumun bu pis yapısını da göz ardı etmemek lazım
+1 yılTecavuz eden esegede ediyo bebegede ediyor olmayan namusla seref aranmaz sen merak etme
00 YorumlaEvet Türkiyede erkeklerin yarısından çoğu öyle düşünüyo hala
03 Yorumla- +1 yıl
Mini etek giyenlere tecavuzmu edilmeli?
Etmez tabikide Tecavuzculerin si kini koparmadıkça ülke selçuklu imparatorluğuna geri dönüyor
10 Yorumla
+1 yılÇıplak gezse dahi hak etme nedir ya sözü bile edilmez çok iğrenç
10 Yorumla
+1 yılO yobazlar hala varlar eğitim şart
12 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeni okudum Canım burası Türkiye bir şey beklemeyeceksin cevaplama yanların bir çoğu hatta hepsi de diyebiliriz yobaz kesim paylaşımın başka bir konu olsaydı hemen atlarlardı boşver aldırma
+1 yılTabiki hayır bu ne iğrenç bir zihniyettir
10 Yorumla
+1 yılHak etmez hicbir kadın
10 Yorumla- Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayir tabiki ne alaka
10 Yorumla Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayir tabikii o nasil bir dusunce
10 YorumlaEtmez
10 Yorumla
+1 yılBunu sormak için mi üye oldun kadın
00 YorumlaHayır tecavüzün kılıfı olmaz olamaz asla
10 Yorumla
+1 yılBen etmem de.. hak ettiklerini düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılyanlış anlayış
10 YorumlaBu algı yıkılmalı
10 YorumlaNeden etsinlerki
10 Yorumla
+1 yılAslaa