Gerçekten anlamiyorum toplumumuzdaki algıyı, yani bir kadın kahkaha atioyorsa nolmuş? erkek yapınca bisey olmuyor ama kadın yapınca tecavüzü mü hakediyor, veya bir kadın etekle gezdiyse yollu mu oluyo ülkemizde biri tecavüze uğradıgında ilk sorulan sey üstünde ne varmış sorusu oluyor, yani etek varsa haketmis mi bunu, aklım almıyo nasıl bir zihniyet bu, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Sizce de kahkaha atan veya etek giyen kadın tecavüzü hakeder mi?
siz erkekler caniniz istediginiz herseyi yapinca oluyor biz yapinca yollu oluyor etek giydi tecavuzu hak etti diyor. Alooo kadinlar kahkaha atinca. etek giyinnce yollu olacaksa ve tecavuzu hak edecekse kimden dogdugunuza dikkat edin sizin o igrenc zihniyetiyle tecavuz ettiginiz kadinlar gelecegin anneleri sizin o kadinlara yaptiginiz annenizide yapilmis olabilir.
Sana Katiliyorum. . Bende cok gülen bir insanim sokakda ama fazla sesli gülmemeye calisiyorum hakkimda kötü bisey düsünülmesin diye.. hicbir kadin tecavüzü hak etmiyor ne giyerse giysin ama iste.. :// devir degisdi artik.. hareketlerimize biraz daha dikkat etmeliyiz
Zor geliyor böyle tiplere kadının bir birey olduğunu anlamak zor geliyor ne acıdır ki bunları yetistirende bir kadın ama merak ediyorum kız kardeşlerine annelerine nasıl bakıyorlar bunlar
Kimse umrumda değil kahkada atarım, etek de giyerim. İstersem bağıra bağıra kahkaha atarım lan SA-NA-NE! Tecavüzün artması sesimizin tonunda, eteğimizin boyunda değil sizin eksik zihniyetinizde kendini adam sananlar..
kesinlikle haklisin, ulkemizde git gide artiyor kadin tecavuzleri, neymis etek giymis oymuş buymuş, yahu sananeee istedigimi giyer, ben daha smokin giydigi icin tecavuze ugrayan erkek gormedim, kadin neden ugruyor, ve bu neden bu kadar normal geliyor insanlara
En korkunç olanı da o, insanlar artık 'normal' karşılıyor. Ben o haberleri gördükçe sinirden kendimi paralıyorum milletin umrunda değil. Yazık gerçekten yazık. Dünyada ki en tehlikeli iki insan tipi. Cahil ve Bencil insanlar.
bir kızdan duydum tamamen erkeklerin ilgisini çekmek için giyiyoruz dedi doğru değil açık giyinmesi erkekleri asla savunan biri değilim ama bizim yediğimiz bir halt kadınların yediği iki halt ne olur giymesen olcen mi
senin yuzunden benim ozgurlugum neden kisitlanio ( cok acik giyinen biri deilim) ama giyenler var, aciktan kasrim tabi ciplak gezen kadinlar değil ama biz yazin şort bile giyemioruz bu abazalar yuzunden
Benim yüzümden kimsenin özgürlüğü kisitlanmadi şimdiye kadar seninde öyle dinimize göre uygun değil özgürlük de bu değil erkekler öyle kızlarla sevgili olur kapalı hanım hanımcık uslu kızlarla ciddi düşünür genelde
tamam bak acik giyinmeyi falan savunmuorujm ama ulkemizde herkes musluman değil olmak zorunda da değil sort giymrk isteyen sort giyer, türbanli olmak isteyen öyle olur, erkeklerin nasil kizlari begendigi umrumda bile değil , ayrica erkeklerin dikkatyini cekmek icin orasini burasini acan kizlarda zaten aradigini bulmus oluyo ben onlardan bahsetmiorum.
söylediklerinin tamamına katılıyorum. hiçbir sebeple kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı olamaz. kimsenin benim iznim rızam olmadan saçımın teline dahi dokunmaya hakkı yok nokta.
Bir kadinin kahkaha ve mininetek giymesi onu tecavuzu hakketmistir, diyemeyiz. Ama haysiyetsiz, serefsiz ve sapik insanlar oldugu icin dikkat etmesi gerekir. Çunku onlarin duygusu hayvani diyipte hayvanlara hakaret etmek istemiyorum. Dikkat ediniz, temkinli olunuz, ve edepli olun. BU KADAR
Bu sorun bütün toplumlarda var. türkiye ye has bir sorun değil. biz dünyaya kendi penceremizden bakıyoruz sadece, japonya da mesela durum çok vahim mesela onlardaki toplum baskısından dolayı polise bile gitmiyorlar.
ha birde bu lafa küfür edip bir de karşısında kız gördüğü zaman gözleriyle s. kn bir topluluk var onlar her yerde unutma insan en çok neyi savunuyorsa ona karşı zaafı vardr
izmirdeyim ben, burda bazi yerler disinda cok olmuyo bu tarz olaylar, ama baska yere gittigimde sokaga cikmaya korkuorum igrenc zihniyetli insanlar yuzunden
yok ama bennım dusuncem dısınndakiler geniştir bence one oyle mini giyicek sonra namusumu olck _? hakeder tabi edebinde olan namuslu kız biyerlerini göstermez bende böyle hicbizaman degismez dusuncem
En İyi Cevaplar