Şizofren miyim sizce?

Merhaba arkadaşlar. Sorum şu. Sürekli kötü düşünüyorum kafamdan kurduklarıma gerçekten olmuş gibi inanıyormuş gibi sinirleniyorum. Mesela Sevgilime eziyet oldum benim güvenimi hiç kırmamasına rağmen beni aldattığını düşünüyorum. Çok üzüyorum onu. Sürekli sinirliyim ona nedense dakikam dakikamı tutmuyor. Aramız bir iyi oluyor sonra aklıma o konular geliyor kuduruyorum üzüyorum sövüyorum. Bana gereğinden fazla katlandı. Anksiyete tedavisi görüyorum. Selectra 100 mg ve abizol kullanıyorum. Ama sinirim geçsin kaygılarım gitsin diye 3 er 3 er içiyorum. Eskiden herkes bana ruh gibisin derdi ilaçlara ilk başladığım zamanlar hiç bişey düşünmüyordum ve mutluyduk. Şimdi etki etmiyor artık. Melankolik Müzik açıp intihar yolları düşünüyorum. Senaryo kuruyorum kafamda sürekli. Tabi yapamam bence intihar edemem ama düşününce mutlu oluyorum. Gece uyumadan önce kafamın içinde muhabbet eden ne dedikleri belli olmayan insanlarda cabası. Yani diceğim şizofren olmaya bilirim çünkü yaptıklarımın farkındayım. Deliriyorum galiba. Bunları doktora söylesem beni hastaneye felan kapatmazlar dimi? Cevap verme zahmetinde bulunan herkese teşekkür ederim. İyi akşamlar
Şizofren miyim sizce?