Diğer Sizce bu söz sizi kıskanan insanlara karşı cuk diye oturur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Şşşşşşşş? Güncellemeler+1 yıl Orda mısınız arkadaşlar? Sizce bu söz sizi kıskanan insanlara karşı cuk diye oturur mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Uçabiliyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Doğruluk payı olabilir 1 2 Yorumla Soran Sizi kıskanan insanlara karşı cuk diye oturur mu bu söz? Yorumla Uçabiliyorum +1 yıl Güzel söz ama sadece bir söz. Sözler kanun değildir Yorumla
bitcoinizm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kıskanmak kötü bişi diğerleri iyi 0 3 Yorumla Soran Seni kıskananlara karşı cuk diye oturur mu bu söz sence? Yorumla bitcoinizm +1 yıl Evet iyi söz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
fukaraa33 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Cok guzel 1 1 Yorumla Soran Bende çok beğendim valla sizce sizi kıskanan insanlara karşı cuk diye oturur mu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğruluk payı olabilir
Sizi kıskanan insanlara karşı cuk diye oturur mu bu söz?
Güzel söz ama sadece bir söz. Sözler kanun değildir
Kıskanmak kötü bişi diğerleri iyi
Seni kıskananlara karşı cuk diye oturur mu bu söz sence?
Evet iyi söz
Teşekkürler :)
Cok guzel
Bende çok beğendim valla sizce sizi kıskanan insanlara karşı cuk diye oturur mu?