sevgilime kutu hazırlamak istiyorum yakında 1.yılımız olucak içine ne koyabilirim kucuk notlar falan koymak istiyorum fikir veriiiinn lütfenn
Yardım ediin aciilllllllllll
Yardım ediin aciilllllllllll
Seçenek bol :)
-Çikolata seviyorsa bir çokonat al ve üstüne "Çokonat senin olsun, sende benim." yaz.
-En sevdiğiniz fotoğrafını koy.
-Onunla ilgili düşüncelerini bir mektup gibi yaz onu koy.
-Havalar biraz serin geçiyor, bir kaç içecek alıp koyabilirsin (Nescafe,sıcak çikolata, poşet çay vb.)
-Tuttuğu takımla ilgili bir aksesuar alabilirsin eğer arabası varsa takımının araba atkısını alabilirsin emin ol çok hoş olur.
-Ve bide hani şu şeker hamurlu kurabiyeler var ya onlardan yaparsan daha da bir güzel olur minik minik çok hoş olur afiyetle de yer veya yersiniz :)
bak tam adamına soruyosun su an ben de yapıyorm dogum günü kutusu :D
maviden gömlek aldım ikimize aynı bilekligi aldım iikimze aynı anahtarlık fotograf albümümüz ama bunlarn hepsi orijinal seyler basit durmuyo benimkiler dahaa da aklıma gelmiyoo not kartları falan ..
3 sayfa mektup yazdım, kalp seklinde kagıtlar aldım ve 250 kişiye verdim birinci yılımızı kutladılar sonra 150 kagıda senı sevıyorum cunku.. yazıp her birini rulo haline getirerek kurdeleyle bagladım tshirt almayı dusunuyorum baskada birsey gelmiyor aklıma
ya arkadaşlar bu bana çok saçma geliyo yani özgün bişey yapmayı düşnsene bir. şimdi atıyorum buradan biri oyuncak ayı dedi sende oyuncak ayı koydun yolladın e bu senin fikrin değil bir kere tamam erkek arkadaşının hoşuna gider belki ama ne biliym kendin düşünüp bişey yapıp yollasan özgün bir fikir bulsan daha iyi değil mi sence de ? ^^
ben alttada belirttim zaten cok sey yaptım ama kutunun ıcındekı seyler daha fazla gozuksun goz doldursun ıstıyorum
ben görmedim belirttğni sorry ^^
önemli değil
Oyun oynamayı sever mi ? (bilgisayar playstation xbox)
Cevap
2Cevap
çikolata,şeker,jelıbon,saat koy,parfüm koy,bebek patiği,oyuncak vosvos,kendı parfumunu koy,güzel bir mektup yaz
jelibona bayılıyor tesekkürler
fotograf tuttugu takimla ilgili bir aksesuar olabilir
Şekerlemeler ve küçük çikolatalardan da koy.
Para koy oda o parayla sana hediye alsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar