Merhaba arkadaşlar :) Ben kız arkadaşımı mutlu etmek için ona bir kutu hazırlamak istiyorum ama içine ne koyacağımı bilemedim. Kutunun içerisine ne koyabilirim. Önerileriniz nelerdir?
Sevgilime hediye kutusu hazırlamak istiyorum. Kutunun içine neler koyabilirim?
Merhaba😊Size mutluluklar diliyorum umarım herşey gönlünüzce olur. Sevgilinize birhediye kutusu hazırlamak istiyorsunuz ve kutunun içine onu mutlu edecek birşeyler koymak istiyorsunuz sizin için iki seçenek sunacağım bu iki şeçenek arasında seçim sizindir;
1. Öncelikle Onun İçin Büyük Bir Çikolata Kutusu Hazırlayabilirsiniz;
Sevgilinize böyle bir kutu hazırlayabilirisiniz içine koyacağınız malzemeler hakkında onun sevdiği şeyleri tercih edebilirsiniz. Bu kutunun içine ek olarak ayıcık, yastık vs gibi ürünler ekleyebilirsiniz sadece bu kutuyu hazırlamak sade durur diye düşünüyorum. Ve bunun yanında ona sevginizi belirten bir mektup yazabilirsiniz ona yazacağınız mektup olarak bir zarf içine koyarak kutunun içine koyabilirsiniz.
2. Hediyeler Kutusu Nasıl Yapılır
Sevgilinize böyle bir kutu yaptırabilirsiniz mesela hediyeler kutusunun içine yine bir mektup yazarak taçlandırabilirsiniz Hediyeler kutusunun içinde neler olabilir bunları sizin için sıralayacağım;
Sevgiliniz için hazırlayacağınız hediye kutusu içine öncelikle aşk dolu not kağıtları yazmanızı öneriyorum. Ardından, kişiye özel olarak hazırlanan üzerinde ikinizin isminin yazılı olduğu çeşitli küçük hediyelik eşyalar koyabilirsin. Bunlarla birlikte, kadınların ne kadar çok makyaj yapmayı sevdiğini bilmeyen yoktur. Sevgilinin hoşlanacağı kozmetik ürünlerinden satın alarak hediye kutusu içine yerleştirebilirsin. Hediye kutusunun içini doldururken takı ve aksesuarlar da tercih edebilirsin.
Trendyolda mini ayıcık paketleri var içine ondan, ferrero çikolata, renkli badem şekerleri, güzel bir kolye ve kalpli aşk sözleri yazabilirsin. A4 leri kalp şeklinde kesip ona kendini iyi hissedeceği sözler veya kelimeler yaz. Ikinizi temsil. eden bir küre veya küçük heykel gibi birşey ekleyebilirsin.
Güzel bir arajman yapılabilir. Içinede şunları koyabilirsin; Kendi resimleriniz Sevgiliniz ile çekindiğiniz resimleri 10x10 olarak çıkartıp içine yerleştirebilirsiniz. Minimal bir podufuk ayıcık Kutu ebatına uygun minnoş bir ayıcık güzel gösterecektir hem içeriği hem kutuyu Kahve ve Termos Bardak Kendine özgü, kendi ismine özel bir termos ve güzel bir kahve mutluluk uyandıracaktır. Kitap Kahvesi yudumlarken okuyabileceği bir kitap ve arasına ansızın denk geleceği ufak bir not koyabilirsin Olmazsa olmaz olan çikolata Kesinlikle çikolata koymayı da ihmal etme
Çikolata, Kahve ve güzel bir hediye kartı. Kahve önerim : Coffeesinky veya Aroastinglab. Hediye Kartı önerim: www.kartvemor.com ‘dan fotoğraf ve yazı ile kişiselleştirebileceğin bir hediye kart. Kare kod teknolojisi aracılığıyla karta video da yükleyebiliyorsun. Ona sürpriz bir video çekip, hediye kutunu ölümsüzleştirebilirsin.