Kimse Atatürk'ü zoraki sevmek zorunda değil ancak herkes Atatürk'e saygı duymak zorunda. Ülkeyi zora sokarak, her türlü kötü siyaseti kişisel dürtülerine alet eden cumhurbaşkanına saygı duyduğunuz kadar Atatürk'e saygı duymak zorundasınız. Bugün, üzerine bastığınız toprakta her ne kadar kötü siyasetçilerden sebep yeterince özgür ve demokratik olmayan bir hayatı yaşıyor olsanız da "YAŞIYOR" olmanızı Atatürk'e borçlusunuz ey KS...
Atatürk öyle biyik bir adma ki, bu dünyadan göçeli 80 sene olmuş ama adı bile hala birilerini korkutmaya, kudurtmaya yetiyor. Sağlığında da sevmeyen, onun adını duyunca kuduranlar vardı. Yine var. Kuduran kudursun, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
soru biraz yetersiz kalmış kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bu ülkenin vatandaşı olan her birey saygı duymak zorunda. İlla kim sevmez diye genelleme istiyorsan İngilizler, Yunanlılar birde yobazlar diyebilirim
Yurdunu işgalden kurtaranı, kadına seçme ve seçilme hakkı tanıyıp ikinci sınıf insan muamelesinden kurtaranı sevmeyen insan kesinlikle nankördür. Yunan ve ıngiliz uşağıdır net. Camilerdeki God Save The Queen mahyalarını unutanlardır
Gerçi dönemin mahya olayında tarihsel acıdan bakarsak iddiaya göre o mahya 1922 yılına ait. Fakat o dönemde yönetimde bir kraliçe yok. Belki de kralın eşine ithafen yazılmıştır. Yanlış bilgi olmasın diye bir beyin fırtınası yapayım dedim
Recep Tayyip Erdoğan ülkeyi kurtaran değil ki Mustafa Kemal Atatürk Türkiye kurtaran adam hem Cumhurbaşkanım bende mareşalim o yüzden başkalarını burda adını alma geçmez 😉
Ben sadece Atatürk yaptı bu işi diyerek yazmadım 🙃 yorumu düzgün şekilde oku 10 milyonlarca askerlerle savaşa katılmış bir mareşaldir o ama Recep Tayyip Erdoğan savaş görmemiş bir cumhurbaşkanı bu ülke sadece iki kişi biri Osmanlı devleti biri Atatürk ve 10 binlerce askeri sayesinde ayakta durmayı başardı bir savaş görürse eminim ki genel kurmay başkanı Hulusi Akar olur artık
En İyi Cevaplar