Ahaha 😂 187 cm uzunluğundayım, gamzelerim de var. Askerlik nedeniyle 40 gün daha sakal bırakamıyorum. Ten rengim, esmer değil de beyaz ve sarı karışımı gibi. 😂 İhtiyacınızı görür müyüm? ( Annemin bir numaralı perde takıcısıyım. ) 🤣😂
Diğer şıklar hep tutuyor ama.. " esmer kirli sakal atletik ve tabiki çenemde gamzem var 😅" evin perdelerini hep ben asıyorum denk geldiğimde fakat bu uzun boy takıntısı nedir ki sizi anlamıyorum bu konuda? Sonuçta insan hayatı 50 kuruş.. Boyu var diye ekstra mı adamlar yani nedir?
Sen ciddiye alınmayacak hanımefendi misin prenses ☺😉😅 Bu arada senin boy kaç tip nasıl az bahseder misin hem kendinden hem de gelecek planın nedir yani?
Hahaha pis şeytan 😂😂 Günümü gün ediyorum ben. Heryere tek gidiyorum. Bazen yazılıyorlar bana bir kaç kişi dönüyoruz eve fakat tek geldiğim geceler berbat 😄 Bir de sırtımda iki kürek kemiğimin arasına uzanamıyorum çok zor bekarlık 😂😂😃 Senin günlerin nası geçiyor
Bana ☺☺😄 Şimdi sakince iğneli laflarını bir kenara bırak ve derin nefesler al. Sonra o derin nefesleri kısa kısa ve var gücünle al ver. Nefes kontrolü lazım olacak inşaAllah 😄😄😌
En İyi Cevaplar