Benim bir kaç sefer başıma geldi de sizde de oldu mu böyle bir durum 😊?

Kadının asıl ve guzel olduğunu anlamanın tek yolu eline ve ayağına gerekli ilgiyi göstermesinden geçer
Ayak ve eline bakım yapan bir kadın güzelliğine güvenen kadındır.
Güzel yorumm
Fetiş değilim ama ayakları güzel be bakımlı mı diye bakarım. Bazı hatunlar çok güzel bakım yapıyorlar ayaklarına. Bir de ince ayak bileği çok hoş olur.
Kesinlikle haklısın
Fotodaki ayak senin değildir heralde?
Yoo benim
Hayır olmazsın
Evet. Yazın sandalet giyip oje de sürmüştüm, fetişçiler nasıl bakıyor😂😂😂
Demekki güzel ayakların var canım yani 😂😂 Hangi renk sürdün 😂
Olabilir 😂 kırmızydı
Oha o zaman tabi bakarlar kırmızı çok güzel oluyor çünkü ayaklarda 😂😍 Merak ettim he ayaklarını 😂😂
😂😂😂
Kız valla ciddiyim merak ettim ya görmek isterdim 😊
şu an çekemem :D akşam hatırlat çekip atarım
Tamam hatırlatırım 😊 şu an neredesin ki napiyosun 😊
Okuldayım yaa
He tamam kanka geldin mi eve 😊😊
Hahaha unutmamış yaa :)
Dur şimdi yoldayım, söz gelince ayakkabıyı çıkardığım gibi çekip senin için atıcam😂😂
Kız çok merak ettim napiyim unutmadım valla ama eminim çok güzellerdir😍 😂
Al çok ısrar ettin ayakkabı çıkardığım gibi çektim, bu sabahtan beri ayakkabı çıkarmadım ayağımı çok vurdu hep şişti ya :/ biraz da koku tabi :(
Kız özelden ataydın buradan neden attın 😂 Oha ayakların çok güzelmiş kanka ya yuh bayıldım 😍😍😍
Gerçekten mi :) aslında bunu ilk sendrn duymuyorum kız arkadaşlarımda öyle der. Olsun teşekkür ederim bişe olmaz :)
Ama bence mesajdan konuşalım yani yanlış anlamazsan çünkü buradan konuşmalarımızın hepsini görüyor herkes 😊
Yok mesaja gelmeyeyim canım sağol 🥰
Bide kırmızı kırmızı ne güzel sürmüşsün ojeyi ya cidden çok güzel ayakların var abartmıyorum 😍😍😍😍
Çok teşekkürler. Aslında bugün sürmemiştim 3 gün oldu geçmedi daha 😅 tekrardan teşekkürler
Kanka bak buda benimki nasıl sence 😊😊
Vay güzelmiş :) oje felan
Teşekkür ederim 😊 Seninki kadar olmasa da 😊
Hahaha :) :)
Senin ayaklarına bende görsem bende bakarım 😂😍😍
Sende de fetişçilik var gibi :) ne zevk alıyorsunuz😂
Evet var sanırım ama her ayağa karşı böyle değilim sadece seninki gibi güzel ayaklara karşı insanın ilgi duyası geliyor 😍😍😍 Onlarla ilgilenmek öpmek dokunmak isterdim açıkçası
Yuhhh😂 lezbiyenlik var mı sende
Belkide oda vardır 😂
Hmm ilginç :)
Ama senin güzel ayaklarınla ilgilenmek isterdim onları yıkarım öperim oje sürerim koklarım çünkü çok güzeller ve özel ilgiyi hak ediyorlar 😍😍
😂😂😂 yazma şöyle şeyler içim kıpırdıyor😂😂
Ama çok isterdim gerçekten bak bütün parmaklarını teker teker yalardım ayaklarının altını öperdim topuklarını öperdim of çok canım istedi 😋😋😍😍😍
İşte herzaman her istediğine ulaşamıyorsun :)
Ama çok isterdim ya hayali bile güzel senin ayaklarının 😍😍 Sen okuldan geldiğinde yorulan o güzel ayaklarına masaj yaparım krem sürerim ayaklarınla hiç sıkılmadan vakit geçiririm 😍😍😋😋😋
Canım yaa🥰🥰
Uzun zamandır böyle bir şeyi çok istiyorum yaa ama bulamıyorum 😞
Kendi kendine yap🤪🤪
Onu yaptım zaten kendi ayaklarımı yaladım falan ama başkasının ayaklarına yapmak istiyorum öyle daha zevkli olur 😊😊
İllaki :D
Senin ayakların o kadar güzel ki onlarla ilgilenmek için her şeyi yapardım 😍😍
:) sen baya hastasın kız
Evet çok istiyorum dedim ya hele senin ayaklarını görünce aşık oldum resmen 😍😍
:) :) ben lez olsaydım sana tattırırdım hsahah
Ama ayaklarını yalatınca lez olmuş olmuyorsun ki yani ilişkiye girmeyeceğiz ayaklarını yalatacaksın :)
Gördüm :) o yüzden terlik ve acik ayakkabi giyemiyorm
Ama demekki ayakların güzel ki bakıyorlar dimi
Evett🙈😊
Aylar sonra yorum yazman :D :D
😂😂 kizz sorma yeni gördüm bildirim gelmiş baktm birisi begenmis sora senin yorumunu fark ettm:)))
Allah seni :D :D Olsun hiç fark etmez benim için hala konuşabiliriz bence :D
Cevap
26Cevap
ayak fetişisti değilim ama ayakların çok güzel öpülüp sevilinir yani o derece
Teşekkür ederim
Kadının eline ayağına hallenen manyaklar varken ne giyecek bu kadınlar arkadaş :D :D
Gördüm dolmuşta geldi başıma
Nasıl oldu ki anlatır mısın
Kısa etek giymiştim dolmuşta amca oturdu yanıma inene kadar kesti beni çantamla falan kapattım en sonunda
Ojeli miydi ayakların peki?
Evet
Belli ki ayakların çok güzel bide ojeli olunca dikkat çekiyor çünkü benimde başıma bir kaç sefer geldi bu durum. Ayaklarıma ve ellerime genelde oje sürerim ben bide öyle dışarı çıkınca çok bakan oluyor. Bide mesela hemcinslerimden de bakan çok oluyor ayaklarıma garip bir şekilde 😊
O kadar şey yazdım bir şey demeyecek misin
Ayak fantezisi olablar bakar geneldd. Ama ayak onemlidir. Bakimlimi degilmi insani temsil eder
ayakların açık şeyler giydiğinde olabilir yani bende bakıyormuşum şu an farkettim
bu el ve ayaklara kim olsa bakar bence. ayakların çok güzel
Cok güzel ve bakimlı olunca ben de bakmadan edemiyorumki ☺
Dost yüze düşman ayağa bakarmış kolay kolay ayağa bakmam bakanı da görmedim :)
Bilmiyorum ama ayakların güzel😊
Çok teşekkür ederim 😊
😊😊😊😊
Çok güzel ayakların ya
Ayak fetişi olarak söylüyorum güzel bakımlı ayak görünce dayanamam
Her 4 erkekten 1 i ayak fetişisti olduğunu unutma, bide bakmak için illada fantezi sahibi olmaya gerek yok. Ayaklarını beyenmiş te olabilir, şahsen fotoğraftaki ayaklar seninse bende bakardım 😋
Böyle senin gibi ayaklar olursa bakarım. Ayak bakımı ve görünüşü çok önemli bir bayanda ☺️
Güzel bir kadının ayakları her zaman ilgimi çekmiştir. Çocukluğumdan beri var bu ilgi bende bir film yüzünden basladı :)
gördüm evet
Aa nasıl oldu peki anlatır mısın
Ee nereye kayboldun
Hayır knk 😂
Ayaklarını gösteren bir ayakkabı giymiyorsundur belkide ondandır 😂
Yazın sandelet giyiyorum ama ne bilim bide benim ayaklar 40 numara kim baksın çirkin lere😂😂😂😂
Bence kesin güzeldir merak ettim ayaklarını 😂😂
Yaaa ne demezssin otoboss gibi 😂😂
Yaa hayır bence sen abartıyorsun görmek istiyorum o güzel ayaklarını çok merak ettim kız 😂😂
Yav kırk yılda bir denk gelir güzel ayak 😏
piyano tuş takımı gibi ayak
Cidden ellere bakıyorum da ayaktan nefret ederim
Hayır görmedim :)
#emre00
Bayıldım 😊😇💕
Teşekkür ederim
Sabah sabah kusasim geldi fotoyu görünce
Yok ben genelde popolara bakarım
Ne bosalirim bu ayaklara
Gördüm.
güzelmiş