Aşk İlişkileri Sizi görünce eli ayağına dolaşan birileri var mıdır? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Olmaz olmaz demeyin.. kimbilir belki sizi görünce dili tutuluyordur?)) Sizi görünce eli ayağına dolaşan birileri var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bilmem bu aralar pek görükmüyorum o yüzden elleri ve ayakları düzgün şekilde işlev görüyordur. 1 0 Yorumla
barraquda Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet varmış.. ara sıra çevreden söylerler onların gıyabında. 1 0 Yorumla
MAslanBg Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Var beni gorunce heyecanlandigini hissedebiliyorum dili surcuyor elini kolunu daha fazla salliyor benimle konurken ve herseye guluyor 😅 2 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sanmıyorum. Ben kimim ki koca Evren’de alt tarafı 200 trilyon tane atoma sahibim. 2 0 Yorumla
icouldbetheperfect Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Biraz heyecan neyse de eli ayağına dolaşmasın düzgün düzgün hoşlanalım işte fazlası iyi değil 1 0 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Heyecanlanan birisi var, hesabı ödeyip para üstünü almadı geçen gün 1 0 Yorumla
hayatkaradag Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Var olduğu ve aynı zamanda da yok olduğunu bilmiyorum 😏 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Belki çok yakınımdadır. şu an daha kendini belli etmedi. 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Beni tanımayan tanıdıktan sonra zaten eli ayağı titiriyor :)) 1 0 Yorumla
KrdnzBndrlk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Biri varda eli ayağına dolaşıyor mu bilmiyorum jficjxkxxk 1 0 Yorumla
Selda26081994 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl KS'de benimle konuşunca öyle olduğunu söyleyen çok kişi var 1 2 Yorumla RedGit61 +1 yıl Sanmam Yorumla Selda26081994 +1 yıl @RedGit61 bende sanmıyorum ama söylüyorlar işte Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elı ayağı dolaşan cok kollu kuvetlı poylu postlu onca evli kdınların bile eli ayağı dolaşıyor bir kahvemi ıcermısın diyenler cok var 😜😜 0 0 Yorumla
troman Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. hala yok maalesef apla ama bekliyorum 1 1 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Pes etme genç 😀 Yorumla
donarumma Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Varsa Allah belasını versin insan söyler 😂 1 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl 😂 Yorumla donarumma +1 yıl Ben bilmedikten sonra eli ayağı gütüne girsin bana ne 😂 Yorumla
fairytaleshurt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Var bazen çok gülüyorum bu haline umarım alınmıyordur 😂 0 0 Yorumla
Siyah0kedi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Var ama komik geliyorlar, içim ısınmıyor öyle insanlara 1 0 Yorumla
Osman1980 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Vardır sence 184 boylu esmer atletik iti bakışlı erkek görünce kızlar ne yapar? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Saygıdeğer hanımefendiler benden ve benim herşeyimden tiksinirler ben de onlara saygı duyar yalnızlığımı benimserim. 😊 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır yok 3 0 Yorumla
Ggeceninruhuu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yok ama az önce bir hayranım olduğunu öğrendim 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Henüz yok ya da farkında değilim 1 0 Yorumla
MEFEA-MT25 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Varsa gelsin sorun ne birlikte çözelim 😂 1 0 Yorumla
papayanınagrasifliği Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl yok üff olmasında zaten 🤷♀️ 1 0 Yorumla
NavistaTkachenko Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Var ama onları sevmiyorum bu yüzden görmezden geliyorum. Büyük ihtimalle bana çok küfür etmişlerdir 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Bu dediklerin hepsi ütopya benim için 1 0 Yorumla
_mlike_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Var ama yolunu değiştirio bu farklı bi tür vsjsbsj 3 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok ama istesem yaptıramayacağım şey değil. 1 7 Yorumla Merabaaşkolar +1 yıl Yaptır Yorumla Hiper-Assasin +1 yıl Aynı durumdayız. Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl @Merabaaşkolar siparişin nasıl olsun? Yorumla Hiper-Assasin +1 yıl "Siparişin nasıl olsun?" dedikten sonra olacakları şimdiden tahmin edebiliyorum. Popcornumu alsam iyi olur. Xdgiphy.com/gifs/michael-jackson-6pJNYBYSMFod2 Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl İyi seyirler biraderim 😎🤘 Yorumla Merabaaşkolar +1 yıl Ne diyorsunuz yAaaaa anlamıyorum Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Bak şimdiden aklını başından aldım. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok mmhmhmhmhmh 😏⚡ Yorumla
ezequielll Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Beni kim ne yapsın ya 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır yok 2 0 Yorumla
LeylaTekin3434 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Yok😔 2 1 Yorumla joeblack_ +1 yıl Belki yarın olur 😏 Yorumla
justimagineittt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Yoktur 2 1 Yorumla Efe1900 +1 yıl Nasıl yoktur Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bu saatten sonra eli ayağı dolaşmıyor 😁 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Var olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yoktur 1 0 Yorumla
kibarvenaif Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Sanmıyorum. Yok. 1 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yoktur. 1 0 Yorumla
Crosdresser Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. O kadarda deģil.. 1 0 Yorumla
anonimdekim Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı. Olmaz olmaz 1 0 Yorumla
Ezobezo Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı. Yoktur yoktur 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bilmem bu aralar pek görükmüyorum o yüzden elleri ve ayakları düzgün şekilde işlev görüyordur.
evet varmış.. ara sıra çevreden söylerler onların gıyabında.
Var beni gorunce heyecanlandigini hissedebiliyorum dili surcuyor elini kolunu daha fazla salliyor benimle konurken ve herseye guluyor 😅
Sanmıyorum. Ben kimim ki koca Evren’de alt tarafı 200 trilyon tane atoma sahibim.
Biraz heyecan neyse de eli ayağına dolaşmasın düzgün düzgün hoşlanalım işte fazlası iyi değil
Heyecanlanan birisi var, hesabı ödeyip para üstünü almadı geçen gün
Var olduğu ve aynı zamanda da yok olduğunu bilmiyorum 😏
Belki çok yakınımdadır. şu an daha kendini belli etmedi.
Beni tanımayan tanıdıktan sonra zaten eli ayağı titiriyor :))
Biri varda eli ayağına dolaşıyor mu bilmiyorum jficjxkxxk
KS'de benimle konuşunca öyle olduğunu söyleyen çok kişi var
Sanmam
@RedGit61 bende sanmıyorum ama söylüyorlar işte
Varsada haberim yok..
Elı ayağı dolaşan cok kollu kuvetlı poylu postlu onca evli kdınların bile eli ayağı dolaşıyor bir kahvemi ıcermısın diyenler cok var 😜😜
hala yok maalesef apla ama bekliyorum
Pes etme genç 😀
Varsa Allah belasını versin insan söyler 😂
😂
Ben bilmedikten sonra eli ayağı gütüne girsin bana ne 😂
Var bazen çok gülüyorum bu haline umarım alınmıyordur 😂
Var ama komik geliyorlar, içim ısınmıyor öyle insanlara
Vardır sence 184 boylu esmer atletik iti bakışlı erkek görünce kızlar ne yapar?
Saygıdeğer hanımefendiler benden ve benim herşeyimden tiksinirler ben de onlara saygı duyar yalnızlığımı benimserim. 😊
Eli ayağı doğru durmayan var evet
Hayır yok
Yok ama az önce bir hayranım olduğunu öğrendim
Eli ayagina dolasmayan yok desem😉
Vardır herhalde bilmem
Henüz yok ya da farkında değilim
bilmem.. emin değilim.
yok ya benim dolaşıyor sürekli
Varsa gelsin sorun ne birlikte çözelim 😂
İllaki vardır. Benim haberim yok 😄
yok üff olmasında zaten 🤷♀️
Var ama onları sevmiyorum bu yüzden görmezden geliyorum. Büyük ihtimalle bana çok küfür etmişlerdir
Bu dediklerin hepsi ütopya benim için
Varsada haberim yok.
Var ama yolunu değiştirio bu farklı bi tür vsjsbsj
Yok ama istesem yaptıramayacağım şey değil.
Yaptır
Aynı durumdayız.
@Merabaaşkolar siparişin nasıl olsun?
"Siparişin nasıl olsun?" dedikten sonra olacakları şimdiden tahmin edebiliyorum. Popcornumu alsam iyi olur. Xd
giphy.com/gifs/michael-jackson-6pJNYBYSMFod2
İyi seyirler biraderim 😎🤘
Ne diyorsunuz yAaaaa anlamıyorum
Bak şimdiden aklını başından aldım. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok mmhmhmhmhmh 😏⚡
Beni kim ne yapsın ya
Bilmiyorum sormak lazım
Hahaa var
Hayır yok
Evet
Yok beee kim beni gorup napsin
Yok😔
Belki yarın olur 😏
Yok sanmıyorum.
Yok olmasın da sjjd
Yoktur
Nasıl yoktur