Kadınlar sizin için ne ifade eder.
Benim cevabım
A şıkkı : Anne, Annem
Benim cevabım
A şıkkı : Anne, Annem
Anne
Aşk
Hayat Arkadaşı
Seks
Ev işleri; Çamaşır, Bulaşık, Ütü vs.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Peki ya aklımıza zorla cinselliği sokan kadınlara ne demeli? Hiç bir erkek durup dururken kadının mincosunu düşünmez, bahsetmez.
Benim aklıma sarışın fiziği on numara bir kız geldi. Peki kalçalarımı göstereceğim diye tayt giyen kızlara ne demeli? Bunları biz olduğumuz yerde düşünmüyoruz sonuçta hangimiz ergen yaşa gelene kadar kadının bir vajinası olduğunu biliyorduk? Biz onlarında ç.kü var sanıyorduk öyle değil mi?
Erkeklere hiç suç atmayın atalarımız çok doğru söylemiş.
Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek yanaşmaz .
Sırf oranızı buranızı göstereceksiniz, g.tünüzle güzel olmayan yüzünüzü örteceksiniz diye bizleri bu hale sizler soktunuz.. Bu ülke abazan kaynıyorsa bu kadınların suçudur açık ve net!
O mini eteği giyersen, taytı giyersen donunun çizgiside gözükürse bizde bakarız hiç kimse bana bakıyorlar laf atıyorlar diye debelenmesin. Adam gibi giyinen kıza kim laf atmış , kim o kadar bakmış ? Baktıysa da saf duygularla bakar.
kardeş sen çok dolmuşsun. az sakin ol relax :D tamam
Doğada kabul edilen bir gerçeği söyleyeceğim.Kadın akla asla anne olarak gelmez gelir diyenler varsa göz boyuyordur.Kadın akla aşk diye gelir.Böyle akla gelenler çok fazladır.Kadın akla hayat arkadaşı olarak nadir gelir.Bu da filmlerdeki yaşlı insanların aklına gelir.Gerçekte olacağını sanmam.Kadın deyince akla seks gelir.Kadın deyince akla en çoook seks gelir.Kim ne derse desin bu doğanın kanunundur.Hormonlarımızdan bu böyledir yaradılıştan.Her kim kadın deyince aklına seks gelmiyorsa ya gaydır ya palavracı bir göz boyayıcısıdır ya da aktördür.Kadın deyince akla ev işleri gelebilir.Kadın deyince akla ev işleri geliyorsa Ya kadın çirkindir ya da yaşlanmıştır çift.Çift yaşlanmamış ve kadın da güzelse erkeğin aklına kesinlikle kadın deyince ev işleri gelmez. Oy olarak da b ve d diyorum ama birini seçmek gerekirse aşk diyorum.
Kadi denilince aklima; anne, iylik, merhamet, sevgi, acima, vicdan, yucelik, duygu, bagislama, nefret, kin, kizgnlik, ofke, sevda, ask, asik olmak, mutluluk, insanlik, cocuk, bebek... vb geliyor.
+++
senin dusuncen kadar saf ve temiz dusunseler keske baksana cogu seks meme demis ama bilmiyorlar ki kendi analarida var yanlis dusunceler icerisinde gezen bir topluluk yaziik! link
ben genede az da olsa anne diyenleri gördükçe mutlu oldum. :)
ben genede umutluyum. bu gençlere rağmen güzel günler bekliyor bizi.
rica ederim efendim. layık olan neyse odur :)
onu bende gördüm. biri kıl feşisti yazmıştı ona cok gülmüştüm ama senin yorum cok fena haha :D:D
amin cümlemizi inşallah :))
Cevap
16Cevap
Kötü işlerin en büyük tetikçisi oldkları aklma glier
kadın denınce erkek neslını yetistirememiş bizleri goruyorum.. asıl erkekler bız kadınların eseridir.. ama kadın annedir benim gozumdee..
dam gelir benim aklıma.
bir mekana giriş için şarttır. giriş için aracı olurlar sağolsunlar.
akla ilk gelır dedın :D ne yapayım o geldi :D kızma yanı :D
nasıl yani :D
benim aklıma ilk gelen şey nden bilmiyorum amaa göğüs :D:D
kadınlar kutsal varlıklardır düşünebilen erkeklerden daha duygulu bir kalbe sahip olan annemiz bacımız sevqılımiz onlar olmassa bizde olmayız
E ve D ... abazayım ben... açım ben...
dürüst olmak güzel D:
rica ederim ... amacımız kız tavlamak değil... tava gelmiş kızları bulmak :)))
inş bulursun. etraf kaynıyor. zorluk çekmessin :D
erkek :D erkeksiz kadın olmaz .d
farklı bir bakış açısı ve günün en ilginç cevabı :D ++
Dürüst olcam kalça geldi
anne
Volkan konak
ne alaka :d
Şiir.
meme <3
Kadın'dan kadına değişir.
anne
tehlike ...