Squat yapmiyorum. Ama bayagi kilo verince bozulur diye korkuyorum. Twerk yapiyorum😂
Kilo vermeyle popo sekli zarar gorur mu?
Squat yapmiyorum. Ama bayagi kilo verince bozulur diye korkuyorum. Twerk yapiyorum😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spor yapmazsan tüm vücutta sarkmalar deformasyonlar olur. Tek başına diyet yapmak hem zor ve uzun bir süreç olacaktır hem de sağlıksız..
Yağ kaybederken bir taraftan da kas yapmazsan diyetinde aksamalar olduğunda daha fazlasını alırsın verdiğin koloların.
kiloların* ya pardonn😄
Anladim sorun yok😊💜
💕..
Salona gidersen sadece o sekli korumak ve Sıkılastirmak icin ozel antrenmanlar var yani anlican bozulsa bile toparlarsin
Valla kusura bakma ama yani boyle sorunca bende baya sıkı falan sanmistim yani diyet yapsan yapmasan ne spor yap sıkılas bndem san dost tavsiyesi
Popom zaten sıkı 🤣Ama bir yerde haklisin kilo vermem gerek
Popon sıkı degil oncelikle onu bir soyleyim once eger salona gidersen ne demik istedigimi anlarsın pl
Pantolondan nasil anladin ya sıkı olmadigini tayt mi giydim? Yok
Tayta gerek yok dedigim gibi salona giden arkasin faln varsa sor simdi konu ustune konusurdum ama sonuca sen bir hanımefendisin o yuzden 🤐
Ben zamaninda fitnessa da gittim bircok kadinin poposu normal. Ayeica bircogunun cikik bile degil. Ben 1 yilda 20 kilo aldim amladan onceki halimi de biliyorum. O yuzden su an ki yorumlarina saygi duyuyorum.
Sen sadece sporla zayifla ayrica kibarligin icin teşekkürler
O gotu eritirsen seni asla affetmem niki 😒😒😒😂😂
Neden
Cevap
12Cevap
Zayıflayınca fazla o zaman şekli bozulur vucudun o yuzden tam dengeli olması gerek
Popo bölgesinde kas yoğunluğu vardır yaptığın diyet ve spora göre kas kaybedebilirsin o yüzden bozulur. Yani dışa cikiksa düzleşir
sarkar.. berbat olur.. kal öyle ne gerek var. o popoyla çok erkek tavlarsın
o kalçalar elimde olcak varyaa.. ufffffff.
tam arkadan göstersene ya...
tam arkadan foto yok mu.. çıkıntısı güzel.. yuvarlaklığını görelim.
yok mu.. bişey de demiyosun
az baksana.
Kılp dagılımın bedenın nasılki gormeden birsey denmez
Haklıymıssın popon ıyıymıs
squat yaparsan hiç birşey olmaz.
Ronaldoyla kapistirmak icin bekletiyorum😂
Squat yaglari kasa donusturuyormus dediler😂 Daha ne kadar diklessin ucsun mu😜 Kilomda azalma var. Ben 20 kg kilo aldim bir yilda onceden daha iyiydi fizigim 😂
kim diyor onu ya :D
yağ hiç kasa dönüşür müymüş ahahaha :D aynı böyle gül öyle diyenlere. hatta cahil falan da diyebilirsen onlara :D
inanma sen öyle şeylere. maddenin yapı taşına aykırı bir kere bu dediğin. zayıflarken oluşan ya da oluşabilecek sarkmaları toplar o bölgede squat.
Iyi bakalim squat girl gibiydim simdi double yapalim😂
Spor yapmazsan patlarsin
Bozuluyor
Bozulur
Hayır bozulmaz sevgiline masaj yaptır spor sonrası
Bozulmaz ufalir
dahada güzelleşir
Bozulur
Squata başlarsın
Güzel yani popo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar